Je možné odcházení hlenové zátky ve 34. týdnu?
Ahoj , holky mám takový dotaz jsem 34tt sice moje 5 těhotenství ale nic takového si nepamatuji už od včerejšího večera mírné bolení podbříšku a i dnes chvilkami přikláním se k tomu že je to příprava přírodních cest byla jsem teď čůrat a po utření slabounké vláskové zašpinění tak nevím jestli je třeba možné v tomto týdnu odcházení hlenové zátky ?
PS: Tak jsem zjistila že to slabounké krvácení je někde v místech poštěváčku někde poblíž klitorisu vůbec nevím z čeho to muže být nebolí to ani nijak nepalí ani při čuraní všimla jsem si toho na spodním prádle že pár malinkých teček mám až na vrchní části spodního prádla tak nevím jestli nějaký zánět což by asi bolelo ale nic nebolí nebo jestli to muže být velké prokrvení jak se malí tlačí dolů vůbec netuším 😔
@terkezz Dobře moc děkuji 😊
@jajinkaaaa zátka odchází i několik týdnů před porodem, to není ukazatel ničeho🙂 já už celý 3trim krvácela, kvůli přetížení a překrvení spodku. Lékař by to ale vedět určitě měl, aby vyloučil problém

@jajinkaaaa já bych to přikládala tomu, že se porodní cesty připravují, je možné že miminko tlačí už dost dolů😄 Mně hlenová zátka odešla zaráz a bylo to krve dost😃 ale nechala bych se zkontrolovat kdyby se něco nezdálo a nebo zavolala a zeptala se 🙂