Je to už porod nebo stále jen poslíčci?
Ahoj holky.
Prosím o radu.
Včera dopoledne mi začala odcházet zatka zabarvená do hneda a cca od 18:00 od včera mám skoro pravidelné asi kontrakce cca po 10 minutách.
Nejsem si jistá,zda to jsou kontrakce, nebo jen poslicci... Dávala jsem si dnes dvakrát teplou 20 min sprchu . Na hodinku to odeznělo a zase se to vrátilo ve stejných intervalech.. Občas je to teda pekelná bolest ... stahy trvají cca od 30 vteřin do 1min .. 🙈🙈
Tvrdne mi u toho břicho,bolest je spíš v podbřišku a kousek nahoře na bříšku,občas i v krizi.
Předem díky za rady. 🙏❤️
@vbanarova1994 vzdyt o nic nejde 🙂 to je dobfe telo se pripravuje ... Fakt zajdi pro bylinky a zkus tu naparku ...😅
@vbanarova1994 A zkus hodně chodit
@petrasipkova1 No tak to určitě je to doma klidnější, jako nevím odkud paní je ale mě by v mém případě půlhodinová cesta tam a zpět úplně nepotěšila.
@vbanarova1994 V každém případě moc držím palce aby se mimčo už rozmyslelo a byli jste brzy spolu 🍀
@petrasipkova1 no, tak ja byla teda klidnejsi v porodnici, kde jsou mi schopni v pripade problemu pomoct a poradit. A na kdo do me nestoural, kdyz vysetrovali, tak jsem byla rada, ze vim, jak to postupuje. Takze kazdy to ma jinak...
@vbanarova1994 pokud to odezniva, zkus se prospat a pokud by to zacalo byt zase intenzivnejsi, tak bych jela. Vymenila se smena a treba budou vstricnejsi 😉 A mne pomohla horka sprcha 😉
@petrasipkova1 Já vím, že miminko ví, co dělá a že mám poslouchat svoje tělo... ale kontrakce mám od úterního podvečera... A silné bolesti taky. Budu hold doufat, že to brzy dobře dopadne...🙏🍀
@vbanarova1994 hybej se...nebo naopak si sedni obkrocmo k wc ...nebok zidli...
Hlavne sinajdi co ti dela dobre ...tykontrakce pripravuji tvoje telo ...cim vic kontrakci tim pripravenejsi telo imiminko ❤️
@g_m Dekuju. Snažím se. Mám opravdu jen kontrakce už cca po těch 10 minutách, ale jsou teda stále dost intenzivní... Eliška nám dává pěkně zabrat...😊👍 Čekala jsem,že to bude nářez a že to bude hodně bolet, ale že to bude trvat takhle dlouho bez nějakého posunu , to jsem opravdu nečekala...🙈 Doufám, že se to snad brzy změní... 🙏🙏🤍
@veronicka89 Veru je mi to jasný. Spíš se trochu obávám,aby to neustoupilo úplně... včera jsem po návštěvě porodnice měla silné kontrakce co 5 min v intervalu minimálně minutu a dneska po kontrole jedna silná kontrakce po cca 10 minutách... asi si to Eliška rozmyslela 🙈
@veronicka89 Jaké bylinky a naparku prosím?
@vbanarova1994 To bude Eliška?😃
@klokanka31 Ano 🌸🌸
@vbanarova1994 Taky mám Elišku 😊
@vbanarova1994 tak co?
Vůbec nic... celý den mám bolesti po 10 minutách... volala jsem už zoufalá do porodnice a prý to jsou nejspíš jen poslicci. Že prý dokážou hodně potrápit. No upřímně se mi tomu nechce věřit... protože to ani horka sprcha nerozehnala... a hlavně to vážně bolí jako čert... svijim se tu jak had... zítra mám poradnu.. tak zkusím vydržet do rána....
Holky jak moc vás boleli poslicci??
@vbanarova1994 my co mame bolestivou ms tak ze ze zacatku mame mmzitky pred ocima jsou poslicci ruzovy sad...
Ne fakt poslicci neboleli....
Me nebolely ale ani kontrakce co uz byly k porodu ...az pozdeji kdy uz to byl porod .... ( aleme pak nesly kontrakce do zad ani bricha...
@vbanarova1994 chuděrko, to musí být fakt únavný tohle, držím ti pěsti 🙏❤️
@vbanarova1994 jinak pokud to máš tak moc jed do nemocnice a nech si dát epidural...sice nevím jak ti ho dají...ale mě ho po asi 12 hodinových kontrakcich které nikam nevedly napojili a pumpování mi ho pár hodin...já se prodala ...otevřela a bez bolesti a kontrakci pak i porodila 😅
Druhý porod byl jiný to jsem od zaparkování v podzemních do 40min měla prcka v náručí ....bez všeho ...
U žádného neproběhl nástřih ani natrzeni...
@vbanarova1994 jak si dopadla v té pořádně
Tam co myslíte holky já myslím že už porodila ne?❤️
@melek5 Taky si říkám...
@melek5 taky myslím a doufám, že jsou obě v pořádku 😊
@klokanka31 celý den nakukuji jestli dala vědět a zatím nic tak snad je vše v pořádku ❤️
@vbanarova1994 jupiii jupiii gratuluju, si statečná ❤️ taakovou dobu ty brďo 😉💐
@vbanarova1994 gratuluji 🌸🌸
@vbanarova1994 Moooc gratuluju 🍀🍀🍀 moc vám to společně sluší 😊
@vbanarova1994 Moc gratuluju!! Myslela jsem na vás ať už jste spolu 🍀🥰😍
@vbanarova1994 gratulují ❤️❤️❤️

@petrasipkova1 přesně tak.
Jak jsem psala, u mě to mělo důvod, ze to šlo tak pomalu. A jsem rada, ze jsem odmítla jakkoliv urychlit. 🙂