icon

Je to už porod nebo stále jen poslíčci?

vbanarova1994
4. led 2023

Ahoj holky.
Prosím o radu.
Včera dopoledne mi začala odcházet zatka zabarvená do hneda a cca od 18:00 od včera mám skoro pravidelné asi kontrakce cca po 10 minutách.
Nejsem si jistá,zda to jsou kontrakce, nebo jen poslicci... Dávala jsem si dnes dvakrát teplou 20 min sprchu . Na hodinku to odeznělo a zase se to vrátilo ve stejných intervalech.. Občas je to teda pekelná bolest ... stahy trvají cca od 30 vteřin do 1min .. 🙈🙈
Tvrdne mi u toho břicho,bolest je spíš v podbřišku a kousek nahoře na bříšku,občas i v krizi.
Předem díky za rady. 🙏❤️

Strana
z3
handulkak
5. led 2023

@petrasipkova1 přesně tak.
Jak jsem psala, u mě to mělo důvod, ze to šlo tak pomalu. A jsem rada, ze jsem odmítla jakkoliv urychlit. 🙂

veronicka89
5. led 2023

@vbanarova1994 vzdyt o nic nejde 🙂 to je dobfe telo se pripravuje ... Fakt zajdi pro bylinky a zkus tu naparku ...😅

klokanka31
5. led 2023

@vbanarova1994 A zkus hodně chodit

shirilka
5. led 2023

@petrasipkova1 No tak to určitě je to doma klidnější, jako nevím odkud paní je ale mě by v mém případě půlhodinová cesta tam a zpět úplně nepotěšila.
@vbanarova1994 V každém případě moc držím palce aby se mimčo už rozmyslelo a byli jste brzy spolu 🍀

g_m
5. led 2023

@petrasipkova1 no, tak ja byla teda klidnejsi v porodnici, kde jsou mi schopni v pripade problemu pomoct a poradit. A na kdo do me nestoural, kdyz vysetrovali, tak jsem byla rada, ze vim, jak to postupuje. Takze kazdy to ma jinak...

@vbanarova1994 pokud to odezniva, zkus se prospat a pokud by to zacalo byt zase intenzivnejsi, tak bych jela. Vymenila se smena a treba budou vstricnejsi 😉 A mne pomohla horka sprcha 😉

vbanarova1994
autor
5. led 2023

@petrasipkova1 Já vím, že miminko ví, co dělá a že mám poslouchat svoje tělo... ale kontrakce mám od úterního podvečera... A silné bolesti taky. Budu hold doufat, že to brzy dobře dopadne...🙏🍀

veronicka89
5. led 2023

@vbanarova1994 hybej se...nebo naopak si sedni obkrocmo k wc ...nebok zidli...

Hlavne sinajdi co ti dela dobre ...tykontrakce pripravuji tvoje telo ...cim vic kontrakci tim pripravenejsi telo imiminko ❤️

vbanarova1994
autor
5. led 2023

@g_m Dekuju. Snažím se. Mám opravdu jen kontrakce už cca po těch 10 minutách, ale jsou teda stále dost intenzivní... Eliška nám dává pěkně zabrat...😊👍 Čekala jsem,že to bude nářez a že to bude hodně bolet, ale že to bude trvat takhle dlouho bez nějakého posunu , to jsem opravdu nečekala...🙈 Doufám, že se to snad brzy změní... 🙏🙏🤍

vbanarova1994
autor
5. led 2023

@veronicka89 Veru je mi to jasný. Spíš se trochu obávám,aby to neustoupilo úplně... včera jsem po návštěvě porodnice měla silné kontrakce co 5 min v intervalu minimálně minutu a dneska po kontrole jedna silná kontrakce po cca 10 minutách... asi si to Eliška rozmyslela 🙈

vbanarova1994
autor
5. led 2023

@veronicka89 Jaké bylinky a naparku prosím?

klokanka31
5. led 2023

@vbanarova1994 To bude Eliška?😃

vbanarova1994
autor
5. led 2023

@klokanka31 Ano 🌸🌸

klokanka31
5. led 2023

@vbanarova1994 Taky mám Elišku 😊

g_m
5. led 2023

@vbanarova1994 tak co?

vbanarova1994
autor
5. led 2023

Vůbec nic... celý den mám bolesti po 10 minutách... volala jsem už zoufalá do porodnice a prý to jsou nejspíš jen poslicci. Že prý dokážou hodně potrápit. No upřímně se mi tomu nechce věřit... protože to ani horka sprcha nerozehnala... a hlavně to vážně bolí jako čert... svijim se tu jak had... zítra mám poradnu.. tak zkusím vydržet do rána....

vbanarova1994
autor
5. led 2023

Holky jak moc vás boleli poslicci??

veronicka89
5. led 2023

@vbanarova1994 my co mame bolestivou ms tak ze ze zacatku mame mmzitky pred ocima jsou poslicci ruzovy sad...

Ne fakt poslicci neboleli....
Me nebolely ale ani kontrakce co uz byly k porodu ...az pozdeji kdy uz to byl porod .... ( aleme pak nesly kontrakce do zad ani bricha...

holkaokomodra
5. led 2023

@vbanarova1994 chuděrko, to musí být fakt únavný tohle, držím ti pěsti 🙏❤️

veronicka89
5. led 2023

@vbanarova1994 jinak pokud to máš tak moc jed do nemocnice a nech si dát epidural...sice nevím jak ti ho dají...ale mě ho po asi 12 hodinových kontrakcich které nikam nevedly napojili a pumpování mi ho pár hodin...já se prodala ...otevřela a bez bolesti a kontrakci pak i porodila 😅

Druhý porod byl jiný to jsem od zaparkování v podzemních do 40min měla prcka v náručí ....bez všeho ...

U žádného neproběhl nástřih ani natrzeni...

melek5
6. led 2023

@vbanarova1994 jak si dopadla v té pořádně

melek5
6. led 2023

Tam co myslíte holky já myslím že už porodila ne?❤️

klokanka31
6. led 2023

@melek5 Taky si říkám...

holkaokomodra
6. led 2023

@melek5 taky myslím a doufám, že jsou obě v pořádku 😊

melek5
6. led 2023

@klokanka31 celý den nakukuji jestli dala vědět a zatím nic tak snad je vše v pořádku ❤️

vbanarova1994
autor
6. led 2023

Ahoj holky. Tak jsme na světě 😍😍
Eliška 6.1.2023 3200g a 49cm. 🤍
V pondělí vám sem napíšu,jak to celé dopadlo.🌸

holkaokomodra
6. led 2023

@vbanarova1994 jupiii jupiii gratuluju, si statečná ❤️ taakovou dobu ty brďo 😉💐

handulkak
6. led 2023

@vbanarova1994 gratuluji 🌸🌸