Jely byste v 38. týdnu těhu 300km busem?
ahoj holky musím jet 300km daleko a busem. Jsem v 38tt tak se uz bojim
To bych teda také neriskovala :-/
ani náhodou 😀 možná, že by Vás řidič ani nevzal
Ne,v žádném případě
Asi ne. Naposledy jsem jela 100 km tam a 100 km zpět vlakem s přestupy ve 36 tt.
tak vzal,bus ndni letadlo a ja musim
Jestli opravdu musíš, otázka je trochu bezpředmětná, protože asi pojedeš 🙂 Ale ne, nejela bych..
A nemůže tě někdo odvézt autem? Někdo z rodiny nebo známých? To bych asi preferovala - no a když ne, dala bych asi i ten bus.
Proč je autobus horsi nez auto? Autobus je naopak bezpečnější, ne? A co se muze ve 38.tt stát?
@romcovaklarka bohužel ne
@tricunici pokusím se trochu zlehčit situaci a trochu tě toho strachu zbavit 😉 Porod většinou neprobíhá tak rychle, takže pokud by ti začal během cesty, tak máš velkou šanci, že odrodíš až v cílový porodnici 😉 Když jsem byla poprvý těhu, tak jsem jela pro manžu na letiště cca 200km a pak zpět. Nic se nestalo a tobě se taky nestane! Musíš tomu věřit a nic jinýho si nepřipouštět!
Záleží jaky by k tomu byl důvod.. Jen tak na výlet bych nejela.
pokud by to bylo opravdu hodně nutné tak bych jela. Pokud by to šlo, tak bych se snažila cestě vyhnout.
@tricunici Tak já jsem u obou porodů začala mít kontrakce ráno, resp. dopoledne a rodila jsem večer. U prvního jsem se dokonce sama vezla autem hodinu do porodnice 😀 Takže - to dáš 😉
@dana3262 Tak s tím autem jsem to myslela spíše tak, že je to pohodlnější pro ženu ve vyšším stupni těhotenství - může si napolohovat sedačku, bude to trvat asi méně než autobusem, řidič jí může kdykoli zastavit (já koncem těhotenství čůrala asi 100x denně 😅 ) a tak... a kdyby něco, nemusí nikoho volat a zatočí k nejbližší (nebo vzdálenější - podle stavu rodičky a preferencí) porodnici... Ale myslím, že i busem se to dá, když musí, tak musí...
nejela bych, nezvládla bych to; v tomhle stádiu už jsem byla schopná dojet tak akorát do porodnice; takovou dálku jsem jela cca v 6. měsíci
Nechápu proč se ptáš když stejně pojedeš :D
ne, nejela bych nikam. Dojížděla jsem 70km do porodnice a Z0km domů a rozhodně bych nikam jinam nejela!
To je docela risk...
Nj musim no
normálně bych jela vystoupit můžeš kdykoliv
já bych jela. pokud je to v rámci ČR, tak bych to vůbec neřešila. ve 39.tt jsem jela pro manžu do Prahy, není to sice tak daleko, ale autem a to je pro mě teda mnohem horší, než autobus, protože autobus má vyšší sedačky a ty mi vyhovují lépe, vůbec s bříškem. navíc v buse bude minimálně řidič, který ti kdyžtak pomůže. klidně můžeš rodit až ve 42.tt. a když ne, tak pravděpodobnost, že bys to nestihla do jakékoli porodnice kolem tvé trasy, je malá. v čem kolegyně vidí riziko, netuším 😉 pořád lepší být na porod nachystaná kdekoli mezi lidma, než sama doma, to je kolikrát horší, protože ne každý bydlí tak, že k němu jde bez problémů zaject. což asi není tvůj případ. neboj 😉
Jde o to že musim jet na otočku zpet
Já bych nejela.
Já bych se bála hlavně toho, že nebudu mít možnost kam chodit na WC, jinak bych jela.

ne