icon

Jsem v 37. týdnu - mám moc velké břicho?

petulejan
30. kvě 2019

Dobrý den ženy,jen tak na uvolnění,nevím kde srovnat. Už druhý člověk se mě ptá,jestli podle velikosti bříška nečekám dvojčata? Nevím jestli to nevidím,nebo nechci vidět,ale mě se tak velké nezdá. Jsem teď 37 tt. Jak jste na tom vy? 😊

Jsem v 37. týdnu - mám moc velké břicho?
Strana
z2
nikolavod
30. kvě 2019

@daggg ja fakt nechapu, proc maji potrebu komentovat🤷 myslim si, ze kazda to tehotenstvi mame jinak... Ja se ted lehce stranim vsem a mam klid😅😎 a to me ceka porovnavani i po porodu, protoze se budou srovnavat deti moje a od te zname z rodiny🤦 porovnavaly se i nase prvni deti, a to i presto, ze moje dcera je o 9mesicu mladsi jak jejich syn😃 a ted bude rozdil jen 4-6tydnu🤦 asi se zabednim doma a budu mit klid. Nikdo nechape, ze vsichni jsme jini😅

daggg
30. kvě 2019

@nikolavod Naprosto chápu co píšeš a co cítíš.. Já uz nebyla u tchýně 3 týdny, protože mě nebaví neustálé řešení mého těhotenství a porovnávání s přitelovou sestřenicí... A po porodu to teprve začne 🙄😁 Jo! A nejlepší jsou rady k porodu.. Nejčastější rada co ted poslouchám je “musíš rodit v dřepu, to je prý přirozenější..”
Podotýkám že žádná z žen z mé ani pritelovi rodiny nerodila přirozeně a všechny rodily císařem... Ale určitě pro mě bude nejlepší rodit na bobku 😂😂😂🤦🏽‍♀️

bubu889
30. kvě 2019

Já neměla zadní ani to nebylo na mě vidět😔 a to jsem byla taky 27 týdnu ale já porodila předčasné 🙄🙄 Žádné bříško jsem si neužila

petulejan
autor
31. kvě 2019

@daggg na váhu všem odpovídám,že nevím,nevážím se,už tak to dost pociťuji,že to není málo a ještě se tím zbytečně stresovat. Zvážím se až vylezu z porodnice a už se těším na úplně jiný pohyb 😉

daggg
31. kvě 2019

@petulejan Děláš správně.. Ono nikomu nic není do toho kolik kdo přibral... ano Vánocích taky nepujdu za tchyni a nebudu se ptát “tak co? Kolik jste přibrala?”

petulejan
autor
31. kvě 2019

@daggg 😀 přesně tak 👍

nikolavod
31. kvě 2019

@daggg to jsou experti, ze😃 fakt jednim uchem tam a druhym ven🤣

Strana
z2