Jsem v 37. týdnu - mám moc velké břicho?
@nikolavod Naprosto chápu co píšeš a co cítíš.. Já uz nebyla u tchýně 3 týdny, protože mě nebaví neustálé řešení mého těhotenství a porovnávání s přitelovou sestřenicí... A po porodu to teprve začne 🙄😁 Jo! A nejlepší jsou rady k porodu.. Nejčastější rada co ted poslouchám je “musíš rodit v dřepu, to je prý přirozenější..”
Podotýkám že žádná z žen z mé ani pritelovi rodiny nerodila přirozeně a všechny rodily císařem... Ale určitě pro mě bude nejlepší rodit na bobku 😂😂😂🤦🏽♀️
Já neměla zadní ani to nebylo na mě vidět😔 a to jsem byla taky 27 týdnu ale já porodila předčasné 🙄🙄 Žádné bříško jsem si neužila

@daggg ja fakt nechapu, proc maji potrebu komentovat🤷 myslim si, ze kazda to tehotenstvi mame jinak... Ja se ted lehce stranim vsem a mam klid😅😎 a to me ceka porovnavani i po porodu, protoze se budou srovnavat deti moje a od te zname z rodiny🤦 porovnavaly se i nase prvni deti, a to i presto, ze moje dcera je o 9mesicu mladsi jak jejich syn😃 a ted bude rozdil jen 4-6tydnu🤦 asi se zabednim doma a budu mit klid. Nikdo nechape, ze vsichni jsme jini😅