Mám bříško nízko?
Ahoj. Potřebuju radu, spíš názory...mám bříško dole nebo ne? Dnes mě na prohlídce zubů zubařka s úsměvem uvítala s tím, že asi brzo porodím, když mám tak nízko bříško....zdá se vám to také tak?
@leilinka1234 diky. Ja prave nedokazu posoudit..sice mi to pred par dny rekla jeste i kolegyne, ale ostatni to vyvratily...tak nevim...jsem pak z toho lehce nervozni
Neřekla bych že je moc dole jak se blíží konec těhotenství respektive se blíží porod tak bříško klesá ale na brzký porod to zatím nevypadá 😉
Lidi toho nakecají :D Já už jsem ke konci ty rozumy o těhotenství a porodech pouštěla jedním uchem dovnitř a druhým ven. Podle mě normální těhotenské bříško, ze kterého se dá vyvěštit pouze to, že se za nějakou dobu narodí nové miminko 🙂
Diky za nazory. Byla jsem dnes na gyn ukoncit PN a vyresit nastup na MD a sestricka na me koukla a rekla, ze je to jeste ok. Tak doufam jeste vydrzime

Tak ještě záleží v jakém sis týdnu? Já 37 a už asi týden ho mám níž,vycetla jsem,že je to normální,tak se asi nemusíš moc strachovat. Mimco už se chystá,jde víc dolů,tím pádem pořád záchod po ruce ale zase se lépe dýchá 😉