icon

Minimálni pohyby na začátku 36tt - mám mít strach?

lucinka255
8. dub 2019

Ahoj,jsem trošku na nervy,od rána cítím pohyby minimálně,jinak vše v pořádku,v noci akorát bolest bricha jinak vše ok.Mam plasit ?občas citim ze se pohne tak.se zase uklidnim ale u ni nejsem zvykla byva pohybliva az dost.Monitor a kontrolu mam 15.v pondělí.Tak přemýšlím jestli čekat nechci plasit zbytečně.Díky 😊

pe_tu_ss_ka
•
8. dub 2019

@lucinka255 já bych radši jela na kontrolu.. Radši 100x zbytečně než jednou pozdě 🙂

market177
•
8. dub 2019

Uz tam ma min mista, proto uz vetsinou ke konci tehotenstvi jsou pohyby citit malo...neplasila bych...🙂

myrei
•
8. dub 2019

Já bych se jela nechat zkontrolovat. Určitě bude vše ok, ale takhle se budeš do pátku stresovat..

tulikiss
•
8. dub 2019

doktorka mi vzdy rikala, pokud najednou jsou pohyby mnohem mene nez bylo zvykem, hned na kontrolu. radsi x-krat zbytecne nez jednou pozde.

syrinxka
•
8. dub 2019

@lucinka255 jsem taky 36tt a občas jsou ty pohyby méně cítit, tim jak má méně místa,to se stava většinou když mám méně aktivity za den. Když se ani nezastavim, mele sebou víc. U dcerky to bylo také, ta se spíš ke konci tehu už jen prevalovala.

gruyerre
•
8. dub 2019

@lucinka255 Jeď na pohotovost, pokud je něco jinak, než na co jsi zvyklá.

merope
•
8. dub 2019

Já večer přestávala cítit pohyby asi 2 dny, pak jednou ještě slabší - 40 minut nic. Tak jsme jeli do porodnice. Následující den už byly celkově špatné průtoky placentou a o 2 dny později CS. Talže nepodcenit a raději jet. Může to být ok, ale taky být problém s placentou.

claire90
•
8. dub 2019

Pokud je aktivita vyrazne nizsi nez je obvykle, nebala bych se vyrazit na pohotovost. Lepsi 100x zbytecne, nez jednou pozde 😉
Jinak tedy me se ani jeden prcek moc nemlel, ale rozhejbalo je dychani - hlubokej nadech nosem do bricha a pomalu vydechovat pusou, na kurzu rikali, ze to deti rozhybe a opravdu jo 🙂 pripadne se naprat sladkym, ale jak jsem psala, jela bych pro sichr, kdyz lenost neni obvykla 😉

makronka222
•
9. dub 2019

Byla jsem takhle ,,plasit,, 3x v proodnici, vzali me hned. 2x z toho neco bylo, nechci strasit ale jed.

martaskaaa
•
16. dub 2019

Tak co miminko?