icon

Může být nažloutlá látka bez krve hlenová zátka?

2. kvě 2022

Zdravím všechny, chci se zeptat, všechny moje kamarádky mi říkali, že hlenovou zátku poznám, že je to jako ,, sopel ,, ale s nitkami krve většinou.
Dnes (34+3tt) dopoledne jsem měla na celé vložce přesně takový hnus, který vypadal jako sopel (bylo to jiné než výtok, ten mám celé těhotenství a toto bylo jiné), jen to bylo takové bych řekla mírně nažloutlé ale bez krve.
Může to být tedy hlenová zátka? Bylo toho opravdu hodně, tudíž mě to dost i vyděsilo, jelikož před tím jsem byla na záchodě asi 20 minut zpátky a nic tam nebylo a potom najednou toto a opravdu velké množství.
Vyloženě silné bolesti nemám, jen chvílemi mě pobolívají záda, stehna a trochu břicho ale nic hrozného (pro porovnání - jako pár dní před menstruací)
Mám si tedy radši zavolat k doktorovi a zajet na vyšetření nebo to řešit kdyby se bolesti zhoršili?
Děkuji

katherine177
2. kvě 2022

Měla jsem to asi týden před porodem a teď jsem byla těhotná 8tt(zamlklé těhotenství v 6tt) a asi dva dny před samovolným potratem jsem to měla taky .Asi bych si raději zašla za doktorem.

klokanka31
2. kvě 2022

Radši se nech zkontrolovat,mě odešla zátka a zároveň s ní začaly slabé bolesti v kříži. Myslela jsem si že to nic není a ono to byl začátek porodu.

autor
2. kvě 2022

Dobře, moc děkuji za odpověď, radši pojedu.