icon

Může prasknutí balónku v třetím trimestru ublížit miminku?

28. zář 2023

Zdravím, mám trochu hloupý dotaz ale nedá mi to. Syn si dneska hrál s balonkem, seděl přímo u mě a najednou prasknul, šlupka jako dělo. Jsem těhotná 36tt a úplně jsem cítila jak mimčo sebou škublo. Evidentně se leklo.
Myslíte, že ho to může nějak ovlivnit?? Nebo ublížit 😶😶 úplně trnu hrůzou

veruuu_kubesovic
28. zář 2023

Kdyby ses tolik nepozorovala, stane se tolik věcí, ale prasknutí balónku ještě nikoho nehrozilo na životě...

lusiana777
28. zář 2023

Prostě se lekne, stejně jako ty nebo kdokoliv jiný, to je celé, nic víc, nic míň, chce to klid a neřešit hlouposti 😉

luciesofiealex
28. zář 2023

Promiň ale jako vážně?🤣😅

mama_mila
28. zář 2023

Leklo se, očividně to nečekalo 😁 je to ok

lauriak
28. zář 2023

Mojej mame takto 3 tyzdne pred porodom brata niekto hodil pod nohy petardu. Vraj sa tiez strasne zlakol a sklbol v bruchu. A ked sa narodil tak sa lakal vsetkych hlasnych zvukov. Mama hovori, ze vzdy ked nieco buchlo tak so sebou sklbol. 🤷🏼‍♀️

irmamala
28. zář 2023

Jako jestli nedostalo infarkt?🤔

honatko092
28. zář 2023

@irmamala 😂😂😂

luciesofiealex
28. zář 2023

@lauriak tak petarda je něco jiného než balónek... a jinak který magor hodí někomu,navíc těhotné pod nohy petardu?

lauriak
29. zář 2023

@luciesofiealex ja by som povedala k**ot 🤷🏼‍♀️
Ked som mala na silvestra 3 dni do terminu tak som sa bala ist von aby sa mi to tiez nestalo.

cilkat
29. zář 2023

Ano, miminko zvuky z venku slyší, takže se leklo. Ale poškození sluchu bych se nebala a to je to jediné, co se mu logicky stát mohlo.