icon

Může to být hlenová zátka?

lpch
9. kvě 2019

Mile maminky, mela bych dotaz ohledne hlenove zatky? Muze se stat, ze by odchazela v prubehu treba dvou dnu? Vcera jsem byla presvedcena, ze to je ono, vzdy po curani jsem mela na toaletnim papiru hlen, doted jsem nic takoveho nemela. Jenze ono to odchazi i dnes, sice mene nez vcera, ale prece. Tak jsem zacala premyslet, jestli to nebude treba i priznak nejake infekce.. nebo mela jste to nektera podobne a slo o tu zatku? A pokud jo, kdy jste zacaly rodit? Dekuju

misicka1988
•
9. kvě 2019

@lpch Ano, mě odcházela týden postupně. Rodila jsem pak až za 14 dní.

lucie_1986
•
9. kvě 2019

Ano, odchazi postupne....

biedronka10
•
9. kvě 2019

Taky mi ted odchazela 3 dny, ale nebyla jsem si jista ci je to ono, ale asi je

nikol85bla
•
9. kvě 2019

Odcházet začala ve středu ráno a pokračovalo to až do pátku, kdy se rozjel porod

krista25
•
9. kvě 2019

Ano odchází postupně, mě také tři dny a přišel porod. 😊

lucifux
•
9. kvě 2019

Mě odcházela asi týden... Vždy jsem si řekla že už je to na spadnutí, měla jsem poslíčky ale stejně nic. Nakonec mě porod vyvolávali

janey007
•
9. kvě 2019

Mně taky odcházela několik dní. Nakonec večer před porodem vypadl fakt velký kus hlenu, ale opravdu mě překvapilo, jak moc velký, a v noci se rozjel porod.

lpch
autor
•
9. kvě 2019

Dekuju vsem moc za odpovedi, opravdu to asi bude ono 🙂 zatim mam tyden do terminu, tak uvidime, kdy to prijde 🙂

lela36
•
9. kvě 2019

Me ve stejny den, co odesla zatka jsem porodila. Podruhe to same, tak jsem vedela, ze jde do tuheho 🙂

slun1cko
•
12. kvě 2019

Já rodila až dva týdny po tom, co začala odcházet zátka a skoro týden po termínu.