icon

Nápoj k vyvolání porodu podle Ingeborg Stadelmannové. Vyzkoušely jste?

petja
14. črc 2008

Holky, chtěla bych vědět, zda jste některá vyzkoušela nápoj podle PA Stadelmannové, o kterém píše v knize Zdravé těhotenství, přirozený porod. Jde o ricinový nápoj. Děkuji za příspěvky. Je to takový můj průzkum...

janca.mareckova
9. pro 2009

Mě to opravdu nebolelo!!!!!! Já jsem cítila, jak tam krouží tím prstem a čekala, když ucítím tu bolest a tak jsem se smála..... On se divil a říkal, že jako když se směju, tak to je pohoda.......prostě se divil 🙂 A já teda taky, protože jsem se hrozně bála!!!! Ale každý to cítí jinak....moc ti přeju, ať to máš jako já

bocinka
9. pro 2009

janča, chce to nějaký hustý a hrušky také prohání, takže myslím že nevadí, já si taky dala broskvový... holky to tu dělali i s pomerančovým... 😅

bocinka
9. pro 2009

Lind, každého to nebolí, mojí mamce ho u bráchy dělali dvakrát... a nebolel... ale taky nepomohl...

janca.mareckova
9. pro 2009

Tak jsem zvědavá, jestli ho manžel v té malé lékárně sežene.... ale pevně doufám, že ano a budu se moci pustit do experimentu.....

bocinka
9. pro 2009

však uvidíš, já ho sehnala až ve čtvrté... u nás ho neměli ani v prodejně biovýživy, ale objednali by ho...

holky, jdu se koupat v jasmínové lázni... 😵 😵 😵 pak napíšu co se děje... jestli něco...

janca.mareckova
9. pro 2009

Dobrej nápad....taky se naložím do vany 🙂 A do té doby by se snad měl vrátit manžel..... tak pak písnu, jestli jsem to vyzunkla, nebo jestli ho nesehnal...

sarinkaa
9. pro 2009

Linduško fakt nebolelo, ani nic nepříjemného jsem necítila a tak jsem doktorce řekla, že byla moc šikovná a ona , že to já 🙂 kecka jedna, prostě to zakecala ,kroužila,kroužila a bylo to

bocinka
9. pro 2009

holky, tak jsem zpátky... ☹ asi jsem přišla na další věc, na kterou jsem alergická... 😖 jasmínový olej... dala jsem si 10 kapek do vany a všechno mě pálí... auuuu... ☹ ☹ ☹ vylatěla jsem jako střela...

bocinka
9. pro 2009

jinak po hodině žádné příznaky... 😅

janca.mareckova
9. pro 2009

Volal mi manžel, že ten ricinovej olej budu mít až zítra, že ho namíchají, či objednají...... takže zítra touto dobou si budu onen lektvar míchat 🙂 A bocinko...... jsem zvědavá jestli to s tebou něco udělá.....určo napiš jak jsi na tom!!!!!

bocinka
9. pro 2009

janca, neboj... 😉

linduskaaa
9. pro 2009

no tak me to znova prohnalo na zachod 😀
Bocinko, jsem na tebe zvedava. Alergii na Jasmin, to je skoda, Jasminova koupel znela tak hezky

sandule
9. pro 2009

ahoj holky .-)
Bocinko bylo mi dost divně...šla jsem si lehnout a ted jsem vstala ...držím palečky a dej hnedka vědět...neboj hned tě doženú 😉

bocinka
9. pro 2009

san, no kde jsiiii... 😉 já už to mám dvě hodky v sobě... 😝 co ty, jdeš do toho ted???

vanitka
9. pro 2009

san, oni ta uz podozrievali, ze si zdrhla 😉 ale ja som to tiez zalomila, len co manzel prisiel domov, odovzdala som mu deti a sla som si zdriemnut, teraz som vypila o pol osmej, tak budeme na rovnako a bocinka v predstihu 😀

bocinka
9. pro 2009

vanit... a jak se znám, tak vy budete mít odrodíno a já tu budu strašit... 😀

bocinka
9. pro 2009

ted si pujdu lehnout já... 🙂 snad na chvíli usnu...

sarinkaa
9. pro 2009

Vanitko,Bocinko,Linduško- tak co?Kéž by Vám to zabralo ☹

linduskaaa
9. pro 2009

U me nic. Jsem zvedava na holky 🙂

bocinka
9. pro 2009

lind, ani průjem??? 😉

bocinka
9. pro 2009

nic, už fakt jdu haji, jsem KO... šla jsem spat po jedne a vzhůru jsem od sedmi... takže snad usnu... 🙂

vanitka
9. pro 2009

boci, neboj, ja si myslim, ze asi v nedelu nastupim na ten SC, toto je len taky pokus...
zatial mi brble v bruchu, z dzusu mam kyselinu a som priserne hladna 😀

janca, hruskovy dzus je super, ked som sa pytala duly, odporucila mi prave hruskovy

sarinka, vdaka za podporu 🙂

vanitka
9. pro 2009

bocinka, dobru noc! ja tak spavam takmer kazdu noc, ak ma este skor nepride zobudit mladsi synacik 😅

kaleilah
9. pro 2009

holky, držim vám palce!!!ještě máte spoustu času aby vám to zabralo 🙂

vanitka
9. pro 2009

kal, Adrianka ma uz mesiac?! fuha, ten cas hrozne rychlo leti... 😵

linduskaaa
9. pro 2009

Bocinko, ani ten prujem, byla jsem na zachode 2-krat ale nebyl to prujem. Hezky se vyspi 🙂

sandule
9. pro 2009

boci dám si ho zítra dneska na to už kašlu☹zítra jdu na kontrolu uvidím co mi řeknou a dám si hned dopoledne 😉 držím ti moc moc palečky aby ti zbaral 😵

vanitka
9. pro 2009

tak mna hnalo na zachod a tusim coskoro poletim opat 😉 som zvedava, ako bocinka, ci bude spat az do rana 😔

sarinkaa
9. pro 2009

holky tak v tuto dobu jsem dorazila před 24dnama do porodnice 🙂

jdu spát a doufám,že se tu ráno ani jedna neukážete a nebo že tu bude jen zprávička ,že se jelo rodit 🙂

kaleilah
9. pro 2009

vanitko, letí to hrozně, snad už budeš mít Kubíka taky u sebe 😀 myslíš že se to rozjede? 😵 ty budeš mít taky dulu? 😵 😵
Boci chrní, má ještě dvě hodinky na rozjezd 😀
Sari, taky vždycky vzpomínám co se kdy dělo 😵 😵

Strana