Narodily se vám všechny děti přibližně ve stejném týdnu?
Holky mám dotaz mozna spis pro maminky vice dětí. Vim ze kazde tehotenstvi je jine ale mam doma 2 deti obe se narodili v 36+tt ted cekam 3.a tak nejak si myslim ze to bude podobně. Mate deti narozene přibližné stejne nebo kazde jinak? Napr kamaradka má 3 deti vsechny prenasela. Diky
první 39+1, druhé 39+3, ale druhé se nerozhodlo samo, ale šlo ven plánovaným císařem
Já mám první 36+6, druhé 37+3 - oba kluci a třetí holka 38+0. Takže to bylo podobné.
Obe prenasene 9 dni, syn sel spontanne, dcera vyvolavana (dle me zbytecne, ale natlak lekaru jsem nezvladla).
Vidim ze az na vyjimky se vcelku potvrzuje má zkusenost ze vetsinou se rodí hodne podobne terminu predchoziho tehu diky moc vsem
První 39+3, druhý 39+2 (ale nebýt oxitocinového zátěžáku, který to popohnal, protože už to prý bylo na spadnutí, tak by možná taky vydržel o ten jeden den pozdêji). Tak jsem počítala, že třetí bude stejně nebo dřív (bylo navíc o asi 3 dny starší, tzn. čekala jsem tak 39+0) a nakonec 39+5. Není to sice o moc, ale nemyslela jsem, že bude později než předchozí. A mám dvě známé, které měly obě první děti před termínem a třetí až po (jedna týden po, druhé ho dokonce vyvolávali).
Osobní zkušenost nemám, ale kamarádky to takto opravdu měly. Jedna má tři děti a všechny tři porody byly vyvolávané v tom nejpozdějším možném termínu. Další má dvě děti a obě předčasně narozené, jedno 33tt a druhé 35tt (opět hrozil předčasný porod už dříve). Další měla tuším první dítě v 36 tt a druhé v 37tt. A další měla dva plánované císaře, oba předčasně z důvodu komplikací někdy v 37 tt.
Mám tři děti. Měla jsem. Prostřední mi před 4 lety zemřela. V době, kdy se narodily, se dávali dva termínu porodu, jeden podle menstruace a druhý podle pohybů. Všechny tři se narodily přesně uprostřed těchto termínů.
Obě dvě děti se narodili 38+0,teď čekám třetí tak jsem zvědavá jestli se taky trefí 🙂
Syn vyvolávaný 38+2 , dcera vyvolávaná z důvodu odtoku plodovky 37+2 a teď čekám třetí a jsem zvědava.-D
první syn 38+2, druhý 38+4, teď doufám že bude také dřív, chci být na Vánoci už doma

První dítě 41+4,druhé 40+5,třetí 39+0 a čtvrté 40+4. 🙂