Odmítly jste Hamiltona? Jak jste to řešily dále?
Zdravím, je tu někdo, kdo odmítl Hamiltona? Jak jste to resily dále? Děkuji
@lenbenn Přesně jak píše @betelgeuzz Musí to být ráno, večer nezabírá. O 3 dávkách za sebou nic nevím, já jsem četla, že je důležité, aby došlo k orgasmu současně. Kontrakce mi začaly po obědě 🙂 Není tvojí povinností nastoupit na vyvolání -obzvlášť, pokud víš, kdy byla OV. Klidně ti mohli špatně spočítat TP. Já jsem dle dr rodila 41+2, reálně 40+3.
@rybamrazena to je zvlastni. me ted spocitali TP, od terminu dle menses se lisi cca 6 dnu, a to i kdyz jsem jim rikala, ze vim, kdy jsem mela ovulaci. Stejne to pro ne nebylo smerodatny. Mozna kdybych rekla, ze vim kdy doslo k oplodneni/styku, tak by to kozna vzali...uz ted, na zacatku tehu mam obavy, abyh nedopadla jako zakladatelka diskuze..
@hz Není to zvláštní. Dost holek ovulaci nepozná (testy nepovažuju za důkaz), takže doktoři raději vychází z tabulek, což chápu. Já jsem dr zalhala, že 41+3 nastupuju do porodnice na zátěžáky, protože jsem věděla, že mám týden k dobru. Ale nepopírám, že mě ten dřívější termín celkem prudil... 🙂 Pokud někdy bude nějaké podruhé, tak budu trpět dočasnou ztrátou paměti a termín poslední ms si nevybavím 🙂
@rybamrazena ja prave argumentovala hlenem, ktery jediny si poznam, a doktor, ze ovoluce muze byt nekolikrat za cyklus..
ale kdyz nereknes posledni termin menstruace, tak ti stejne mimi ve 12tt zmeri a dle toho urci TP. Me treba jedna PA rikala, ze nektere zeny kvuli tomu mereni ve 12tt nechodi na ultrazvuk, prave aby predeskly rozlicnym terminum porodu..
@hz To může - ale z toho mi vyplývá, že by u první neměl být hlen. A logicky bych to brala spíš u druhé, když při první došlo k oplodnění. Tak jinak - pokud bude nějaké podruhé, spočítám si TP podle ov/op a na vypočtený termín si spočítám poslední ms. To bude neprůstřelné 😀 Já jsem myslela, že na NT nechodí kvůli Doppleru, ne TP 😕
@rybamrazena ta PA rikala ze tam nejdou prave kvuli nesrovnalosti s mesicky, bo vetsinou daji termin driv nez dle menses.
ty jo, tak to mozna tak bylo jak pises. ALe ja mam hlen jen jednou za cyklus.. a dle stanoveni TP dle utz bych musela otehotnet pred mestruaci.. pak prisel prave ten ovulacni hlen, na ktery doktori nehledi..zmatek, fakt..
Holky, jestli do pondělí neporodim, tak nástup na vyvolavacku 😭
@lenbenn kolko budes tt? V kazdom pripade to je este tyzden. 🙂 kopa casu. Hlavne ziadny stres, rozpravaj sa s miminkom, uzivajte si. <3
@myjusiatko dnes 40+5. Ještě si v patek mohu nechat udělat Hamiltona. Co myslíš? Kdyby se to do patka nerozjelo?
@lenbenn ja bych nenechala. Jestli mimi neni ready, stejne nepomuze a jestli je, tak poleze samo. Hlavne se hod do pohody. I adrenalin muze branit v porodu. Btw ten tvoj tp mas podla menzesu? Alebo vies presne kedy si mala ovulaciu?
@myjusiatko Já si taky už říkala, jestli nemám nějaký psychicky blok. Ty termíny mam dva. Podle MS a podle UTZ. ...ovulaci nevím. Já byla po potratu, takže jsme to zkoušeli porad. ....
@myjusiatko spis cca, mela jsem normální 28 denní cyklus. Ale doslova jsem to nehlidala. ...
@lenbenn no a ten 40+5 dnes je ten nejpozdejsi co mas?
@myjusiatko Asi ano. Presne dnes mám druhý termín.
@lenbenn takze podla druheho terminu (MS alebo UTZ?) si dnes 40+0?
@myjusiatko Podle MS mam dnes druhý termín a jsem 40+5
@lenbenn no pokial mas podla MS termin dnes, tak podla MS si 40tt+0, tzn, ze mas este dva tyzdne cas, nie? 🙂 Ak ju teda naozaj mavas pravidelnu a otehotnela si 14ty den cyklu. Vobec by som sa nestresovala este. 🙂
@myjusiatko No řekli mi v Pondělí nástup. A s tim nic asi neudělám. 😕 zatím. ....
@lenbenn no mozes odmietnut, ale musis si tym byt ista.
@myjusiatko Riskovat taky nechci vid. Ale byla jsem v Čaji života si namíchat nejake driaky, tak dnes budu popíjet, teple sprchy atd.....snad bylinky by mohly zabrat
@lenbenn drzim palce. Tyzden je este dlha doba a dnes maju byt burky. <3 kukala si, kedy je uplnek? 🙂
@myjusiatko Nn to nevím. Nejsem si jista ani tou bouřkou, jestli to zrovna na me bude mit nějaký vliv.
@lenbenn u buriny se pry nejlip rodi. 🙂
Mně udělali Hamiltona - bez ptaní. Dost nepřjemný to bylo a nepomohlo mi to, akorát mě dost bolelo břicho. Při nástupu do nemocnice-přenášela jsem, mi mudra udělala opět bez ptaní něco příšernýho, na stole mi praskla voda a zpátky na pokoj jsem lezla se slzama v očích jak to bolelo. Hrozný to bylo. Ale po tomhle jsem porodila za pár hodin. Takže jsem byla ve finále ráda, že mi ho provedla... Jo a taky už jsem měla v sobě tabletu, ale ta mi nedělala vůbec nic. Porod byl po tom zásahu rychlý, asi se to musí umět, aby to k něčemu bylo.
@myjusiatko Kéž by. Bouřky miluju 😄

@lenbenn uplne te chapu, za dva dny to budou dva roky, co jsem rodila. pocasi bylo nachlup stejne, velke bricho k tomu=dosti narocne to bylo. bylo mi spatne, na zvraceni, a na nejaky sex jsem nemela vubec myslenky, navic s tim pupkem..
takze te chapu a drzim pesti, aby to prislo samo, pak je to krasa!👍