icon

Odpovídá 4D ultrazvuk reálnému obrazu plodu?

ebi99
1. říj 2022

Zdravím, včera jsem byla na 4D ultrazvuku. Jsem v 28.týdnu, vzhledem k tomu, že mám placentu na přední straně, tak ten obraz nebyl nejlepší.
Prý má 1kg. Přijde Vám, že je na svoje ,,stáří” dost malinký? Na 4D ultrazvuku jsme byla poprvé a nevím ,jak moc tedy obraz odpovídá realitě. Podle obrázku to vypadá, že prakticky nemá žadné rtíčky.😅
Děkuji všem za jakoukoli pomocnou odpověď.

Odpovídá 4D ultrazvuk reálnému obrazu plodu?
krisstina93
1. říj 2022

Malinký mi nepřijde, nejvíc se nabírá v posledním trimestru, kdyby bylo něco špatně, tak by to Dr určitě řešil. Jinak odpovídání vzhledu i celkem sedí, je to takové kostrbaté, ale třeba nos a rty na těch 3D fotkách moje děti měly už jako při narození :D

arevb
1. říj 2022

@ebi99 výsledné foto hodně ovlivňuje poloha minča a uložení placenty. Já musela jít 2x, poprvé byl obličejem k mým zádům, to bylo ve 27.tt, takže mi žádnou fotku neudělali. Pak jsem se objednala jinde, to už jsem byla ve 29 tt s aspoň trošku se to podařilo

sorboni30
1. říj 2022

@ebi99 dcera se mi narodila ve 28 tydnu s vahou 1280g. Kamaradka v porodnici mela vedle nas v inkubatoru dceru ve 28tydne narozenou s vahou 740g. Buď v klidu, je to v pořádku a pokud je miminko v pořádku a citis se dobre, preju at je tam co nejdele a ve zdravi porodis. Nestresuj se. Vse je ok 😉

elfka21
2. říj 2022

@ebi99 váhově je úplně v pohodě. A 3D fotky… mně se celkově prostě moc nelíbí ani jsem žádnou nechtěla. Doktor mi moje mimi ukázal (asi doufal, že si fotku koupím), a já si říkala, škoda, že nemá pěknou pusinku po tatínkovi. A víš co bylo první, co mě napadlo, když jsem dceru uviděla naživo? Že má pusu zrovna jako táta, jak jsem si přála. 🤩

ebi99
autor
3. říj 2022

@elfka21 moc děkuji za odpověď🤍