icon

Poslíčci nebo začínající kontrakce?

anet_98
18. říj 2020

Ahoj holky, od včerejška mám pořád poslíčky, který se projevují takto: jako menstruační bolesti, jsou hlavně ve spodní části břicha, nejsou pravidelné ani nedrží stejnou sílu (bolí občas více a občas slaběji), tvrdnutí břicha hlavně při chůzi, bolest mi občas vystřeluje i jakoby zespoda do spodku a zabolí mě i občas v kříži. Při chůzi mi bolest párkrát jde do nohou.
Už přes týden mám silnější bílý až nažloutlý výtok (takový hlenovitý), ale žádná krev ani znaky po hlenové zátce nejsou. Taky už od včerejška se mi chce pořád na velkou, ale ve finále to ani pak nejde a v noci na dnešek jsem i nadměrně lítala na malou.
Sprchu jsem zkoušela 3x alespoň na 10-15 minut, ale nezdálo se mi, že by mi to pomohlo na nějak dlouhou dobu, vždy jen na chvilku a pak se bolesti a tlaky do podbříšku vrátili.
Jedna se opravdujen o poslíčky nebo se mi můžou začít rozjíždět kontrakce?

Strana
z2
klokanka31
19. říj 2020

@anet_98 Ježišmarjá to máš "dobrýho" gyndaře 🙈

anet_98
autor
19. říj 2020

@klokanka31 no, ptala se mě ještě, kdy mám komtrolu v porodnici, tak jsem ji řekla, že ve středu a ona jen "no tak to už pravděpodobně porodíte" 😂🙈 bych se z toho po.... 🤦‍♀️

fouskovi
19. říj 2020

@anet_98 tyhle řeči miluju tohle mě říkali v porodnici u prvního poslali mě lezet že nerodim aoak to málem manžel nestihl u druhého jsem si vybrala jinou porodnici a tam mi hned řekla když si nejsem jistá tak at přijedu zkontroluji a řeknou co a jak

pajiskazemlyna
19. říj 2020

@anet_98 pokud pojedeš na kontrolu, tak napis jak to vypadá 😍

anet_98
autor
19. říj 2020

@fouskovi no ne asi, mě na poslední poradně ani vaginálně nevyšetřili, že prý je to zbytečné když monitor dopadl dobře 🤦‍♀️

@pajiskazemlyna zatim jsem nikam nejela, ale jestli se mi stav nezlepší, tak dám teplou sprchu a pokud bolesti neustoupí, tak asi opravdu pojedu abych měla klid 🙈

anet_98
autor
21. říj 2020

@klokanka31
@pajiskazemlyna
Tak jsem nakonec vydržela do dnešní kontroly a dřív jsem nejela a jako na potvoru po 3 dnech poslíčků skoro v kuse mě dneska nic nebylo 😂 každopádně jsem se nechala vyšetřit a mám děložní hrdlo na 1,5cm a jsem na prst otevřená 😊 takže další kontrolu mám 30.10. na termín porodu, ale dne paní doktorky se prý uvidíme dříve na porodním sále 😅😍

klokanka31
21. říj 2020

@anet_98 Tak to je super ❤

Strana
z2