icon

Sára nebo Beáta?

sarahladynka
1. kvě 2018

Holky,prosim o Vas nazor.Preme se s muzem.o jmene,ja mm.od zacatku vysnenou Beatku a muz prisel se Sarou.Ja moc jmen s R nemusim a navic v prijmeni mame take R.Ktere se Vam.libi vice.dekuji 🙂

Strana
z2
zuzineckah
2. kvě 2018

@sarahladynka Za mě je jméno Beata na úrovni Nšoči, nebo Esmeraldy... já bych ho určitě nedala. Ale ani Sáru, těch je jako máku. Zkusila bych nějaký kompromis a vybrala úplně jiné...

sarahladynka
autor
2. kvě 2018

Holky děkuji za Vaše komentáře, věřím, že to nakonec bude Beátka, přítele prostě musím přesvědčit 🙂

simina9111992
2. kvě 2018

Za me urcite beata.. Chteli sme saru, ale nakonec mame mateje😁 ale uz bych saru nedala.. Vsude je jich ted plno asi je to ted modni jmeno, ne ze by nebylo pěkne ale beatka je lepsi.. Ted se mi libi aspon vice

leymea
2. kvě 2018

Vic se mi libi Beata 🙂

abekara
2. kvě 2018

Máme Beátku, líbí se mi to pořád moc. 🙂 Má krásný význam, je dobře tvárné. Taky jsme nechtěli jméno s R.

Srovnání s Nšoči nebo Esmeraldou, jak tady padlo, je totálně absurdní, je to jméno normálně z českého kalendáře...

bervidova
2. kvě 2018

V rodině máme Beátku,srovnání s Esmeraldou taky úplně nerozumím. Sára se mi líbila,ale to tak před dvaceti lety, když se to jméno nedávalo tak často.

zutinka
2. kvě 2018

Beatka

abekara
2. kvě 2018

@sarahladynka Jů, teď koukám, že píšeš, že první dcera je Ellen 🙂 To je super, to bychom chtěli jako jméno, pokud by teď čekané miminko byla dívka. Kombinace Ellen a Beata je super! 🙂

zelenaesmolda
2. kvě 2018

@zuzineckah to je docela mimo prirovnani,vam se libit nemusi,hlavni at se libi rodicum 🙂

zuzineckah
2. kvě 2018

@zelenaesmolda
@abekara samozřejmě, nechtěla jsem se nikoho dotknout, ale nechtěla jsem napsat natvrdo, že znám Beaty jen hnědočešky a mám to s tím spojené. Psala jsem jak ho vnímám já, že se někomu líbí, to je mi jasné. Zakladatelka se vyloženě ptala, které jméno se komu líbí, tak má odpovědi. Rozhodnout se musí stejně oni a když to bude Beatka, tak to bude Beatka, bez ohledu na naše preference😉 Hlavně ať je zdravá a dělá radost, no ne? 😉

dc2015
2. kvě 2018

Sára 🙂

abekara
2. kvě 2018

@zuzineckah No mě nevadí, že se ti to jméno nelíbí, na to máš samozřejmě právo, ale prostě je to jméno z obyč českého kalendáře, tudíž srovnání s výstřelky není na místě. Ale nechme to být.

brokovich
2. kvě 2018

To je těžký. Já bych Sáru nedala, páč se tak jmenujou v okolí minimálně dva psi. Beátu neznám žádnou. Je to prostě o osobních preferencích a nepreferencích no. To za tebe nikdo nerozhodne.

varecka246
2. kvě 2018

Beatka

rickym
2. kvě 2018

Beátu máme v rodině, je to hezké jméno..👍🏼🙂

michaela_2
3. kvě 2018

Sára se teď opravdu vyskytuje často, takže bych zvolila to méně populární - Beata je neobvyklé, hezké jméno 🙂

Mě od mojí vysněné Adriany tehdy tolik lidé odrazovalo - a ted jsem moc ráda, že jsem se nenechala přemluvit 🙂 Ve školce je jediná, ale každý to jméno zná, takže nemá problém s napsáním. Navíc jsem jej měla vyhlídnuté a oblíbené snad od svých 15 let 🙂 a asi by mne mrzelo, kdybych se tehdy nechala přemluvit (málem jsem dala Adélku, s tím, že Adrianka bude pak třeba sestřička) - druhé miminko je totiž bráška a pokud bude v budoucnu i třeťátko kluk, tak bych se té Adrianky nedočkala nikdy 🙂)

kika266
3. kvě 2018

Obe jsou to moc pekna jsmena, ale vice by se mi libila Sara 🙂, i ke jemnu druhe dcerky se mi libi vice, jako Beatka je pekna, ale Sara mi zni tak pekne honosne 🙂

zelenaesmolda
4. kvě 2018

@kika266 me Sara zni zidovsky,nemuzu si pomoct

vcelkalenka
4. kvě 2018

My take chteli Beatku a mame Danecka😀 Ale rozhodne Beata❤

bah
4. kvě 2018

My máme Beátku (Beunku, Beušku, Bei...) a jsem moc ráda. Teď kolem žádné nejsou, což je super. A jméno každý moc chválí 😉

kika266
11. kvě 2018

@zelenaesmolda To je mozne, kazdemu zni jinak, me se jemno sara vzdycky libilo 🙂. Ale jestli zni zidovsky to neresim.

Strana
z2