Špinění po vyšetření v 38tt

sssmisek
7. dub 2015

Dobry den maminky chtela jsem se jenom zeptat.dneska jsem byla na kontrole v 38tt vse ok byla tam jinaci pani doktorka,ale vpohode stim by problem nebyl,ale jsk me vysetrila prsty tak me to trochu zabolelo vim ze bude hur 🙂 ale jsk jsem prisla domu tak jsem mela flek na kalhotkach a trochu spinim takova ta hnedava barva!chci si tam zitra zajit a zeptat se co a jak!pohyby miminka citim!!!!!

mandala
7. dub 2015

Řekla bych, že tě trochu víc prohmátla a od toho to špinění, němělo by vadit. Mě při prvním těhu doktor schválně takhle prohmatal, strčil do mě snad celou ruku, aby se se mě rozjel porod. Viděla jsem všichni svatý, ale pomohlo. 😉 Ale pro jistotu bych asi taky zašla na kontrolu.

adji
8. dub 2015

Špinění po vyšetření nevadí - pokud to není jasně červená krev. Pokud by to trvalo déle, zavolala bych na gyndu a oni Ti řeknou, jestli to máš nějak řešit... 🙂

svetlanap
8. dub 2015

Taky jsem to měla po vyšetření asi kolem 30tt. trochu krve na toaleťáku, volala jsem doktorce a říkala mi, že kdyby to nepřešlo do 24 hodin nebo se to horšilo, tak že mám hned přijít, jinak že to je po vyšetření normální (nebo po sexu). -ale pro jistotu si tam třeba zavolej.

kalutedi
8. dub 2015

Já špinila skoro celé těhotenství a nebylo to po vyšetření, po sexu, bylo to prostě jen tak. Všude jsem četla, že by to být nemělo, doktor mi na to taky nic moc neřekl...Furt mě to stresovalo, ale nic to opravdu nebylo, vše proběhlo v pořádku, máme krásnou, zdravou holčičku 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru