Svědění chodidel a dlaní ve 36. týdnu

evee24
13. čer 2019

Ahoj maminky. Chci se zeptat. Jsem 36tt a včera mě začalo svědit víc tělo a hlavně sem si všimla dlani a chodidel. Chodidla nejvíc. Jelikož mám atopický ekzém tak sem na svědění zvyklá 🙄. Snižují se mi krevní destičky a v pondělí se mám dostavit i na jaterní testy. Chci se zeptat, zda mám čekat do pondělí, nebo zítra, ještě před víkendem řešit. Můj Dr má dovolenou tak jestli mám plašit nebo počká do pondělka. Děkuji za rady.

garfulka78
13. čer 2019

https://www.rehabilitace.info/nemoci/cholestaza... Radeji si tam skoc jeste pred vikendem at mas klid. Muzou to byt jatra, pro prcka to pak neni dobre. Drzim palce at se to nepotvrdi, u me se to nastesti taky nepotvrdilo.

zuzzik82
13. čer 2019

Sla bych zitra. Svedeni byvaji jatra. Ja to mela. U me stacilo jist ostropestrec, nekdo ale skonci i v nemocnici.

verace81
14. čer 2019

Mě svědili chodidla hlavně v noci a dlaně začali asi o 3 dny déle. Byla jsem v 37 týdnu, v 38 týdnu mi udělali testy v nemocnici bohužel se mi potvrdila těhotenská žloutenka dostala jsem léky ursosan a brala 1 denně v 39 týdnu mi těhotenství ukončili vyvoláním, prý se dceři už moc nedařilo tak ať je radši už v peřině. V dalším těhotenství mě svědilo celé tělo byla jsem v 33 týdnu došla jsem si na jaterní testy protože se údajně ta žloutenka může vracet. Testy negativní já se drbala jak kdybych měla blechy tak jsem si říkala, že to těch 6 týdnů budu muset nějak vydržet. Za 3 týdny se malá rozhodla jít na svět Měla jsem zeleně zakalenou plodovou vodu. Porodem to svědění zmizelo, ale jestli ta plodovka s tím svěděním měla nějaké spojení nevím. Držím palce ať je vše v pořádku.🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru