icon

V 36tt sa malá skoro nehýbe, šli byste na pohotovosť?

jalenja
12. bře 2015

Ahoj, prosím vás asi to bude divný dotaz ale nejaka som už zúfala dnes,moja malá sa v brušku skoro vobec nehýbe asi len tak 2krát letmo, šli by ste na pohotovsť alebo by ste počkali či sa zajtra nezačne hýbať viac?ďakujem za rady

mandala
•
12. bře 2015

Šla bych na pohotovost.

mandala
•
12. bře 2015

@jalenja Může mít třeba spací den, ale v tomto případě bych asi radši jela, aby mě, respektive mimi zkontrolovali.

ronyx
•
12. bře 2015

@jalenja Mohlo se jen otočit směrem dovnitř,nebo je dnes více unavené,každopádně než stresovat,nebo něco zanedbat,raději bych jela,raději 10x zbytečně,než jednou pozdě.

milmic
•
12. bře 2015

@jalenja Já bych jela. Radši zbytečně, než pozdě.
Taky jsem takto jednou jela, kdy se syn v bříšku odpoledne vůbec nehýbal. Nemohla jsem ho nijak probudit, tak jsem raději jela, ať se na něj mrknou. Přece jen, kdyby se něco kazilo, tak oni to dítko ihned vytáhnou. 😉

ronyx
•
12. bře 2015

Nemá nějaká tvoje kamarádka doma Angelsounds?Že bys půjčila?Já ho mám doma,právě pro tyhle případy.Moje sestra měla taky v těhu dny,kdy se malé neozývalo.Tenkrát jela na pohotovost a dr. řekl,že se jen otočila dovnitř.Každopádně byla tenkrát tak dost vystresovaná,z toho důvodu jsem Angelsound pořídila a když mě přepadají obavy,poslechu a jsem zase v pohodě 🙂