icon

V kolikátém týdnu těhotenství se miminko otočilo?

sarasi
29. lis 2015

Ahoj maminky, jsem v 35tt a malej se jeste neotocil ☹ je nejaka sance, ze se jeste otoci?

apacheee
AMBASADORKA
•
29. lis 2015

šance je určitě, ale s přibývajícím časem je pravděpodobnost stále menší🙂

junkka
•
29. lis 2015

Tak šance je vždycky. Podle mě taky záleží, jestli se třeba točí a teď je zrovna hlavou hore. Ta naše kráska třeba v břichu od začátku seděla a tak to taky zůstalo 🙂 každopádně to není žádná katastrofa, zkus se tím nestresovat. Asi má nějakej důvod, proč se nechce otočit 😉

7504
•
29. lis 2015

Šance je určitě.Byla jsem v 36.týdnu na ultrazvuku a syn byl taky zadečkem dolů. Rodila jsem za 5 týdnů a šel ven hlavičkou. Takže klid.

zuzajda20
•
29. lis 2015

Mi se prcek otočil ve 30 tt hlavičkou nahoru a už tak zůstal, předtím se mi stejně otočila malá a taky tak zůstala, tak asi proto mají důvod, ale šance že se otočí je pořád, ikdyž já už tomu nevěřím 🙂

drrregy
•
29. lis 2015

Jsem na tom stejně jako ty. Jsme koncem pánevním. Děsí me císařský řez nebo porod koncem pánevním.

pety91
•
30. lis 2015

Můj gynekolog mi kdysi říkal, že do 38 týdne se může otočit, pak už spíše výjimečně.Držím palečky. 😉

l78
•
30. lis 2015

Syn se otocil ve 38 týdnu, nic jsem necitila a to ani presto, že porodní váha byla 4,3kg 😉 , šance na otočení je, držím palce

adede
•
30. lis 2015

Dcera se otocila na konci 37. tydne 🙂

doliceksamicek
•
30. lis 2015

Naše prďolka byla v 30tt otočená,tak snad si to ještě nerozmyslí 🙂 ale,kámošce se malej otočil,až na 37tt 🙂

effka84
•
30. lis 2015

První se otočil v 30tt a druhej 33tt.

stepulka01
•
15. pro 2015

Jsem ve 32tt a naše princezna se taky ne a ne otočit. Doktorka na ultrazvuku říkala, že má ještě čas, ale je trochu větší, moc šancí jí nedávám.