Váha - kolik jste přibraly? Jsem ve 3. trimestru a zhubla jsem
Ahoj ženy, jen by mě zajímalo kolik jste od začátku přibrali? Já dnes začínám třetí trimestr, na začátku těhotenství 94kg, měla jsem nevolností, nezvracela jsem jen asi 5krat, ale nechuť k jídlu byla, a dnes mám 88,5 takže jsem ještě absolutně nic nepribrala, a to jim jak mlejn, už nevím co dělat 🙈😁
20 kg. Někde jsem měla tabulku, že čím vyšší výchozí váha, tím menší váhové přírůstky.
@martulka88 tak drzim moc palecky at je vse ok🍀☘️
U obou dcer 24kg. U obou jsem u dr konciila se stejnou vahou. Akorat u druhe ta kila dali asi vic zivin a mela 4315g takze z toho tlaku na zily, vaha plus vaha miminka, mi zvnikly triselne krecaky a celkove jsem si pripadala oteklejsi. Ale ja mela obe tehotenstvi bez nevolnosti teda u druhe mirne nevolnosti do 3 mesice takze se to papkalo hezky 🙈😂
Při první tehu jsem vážila málo. Měla jsem 43 kg otěhotněla jsem a nabrala jsem 15 kg. Váha už se mi pak držela kolem těch 55 kg. Teď druhé tehu váha byla 57 kg a nabrala jsem 10 kg. První byl kluk teď bude holčička ♥️♥️♥️
Ne kazde tehotenstvi je potreba pribrat. Nenapovida to nic o zdravi plodu ani matky. Obecne zeny s pred-tehotenskou vahou nad 80kg pribiraji mene. Dulezite je do se e dostat pestrou stravu- zelenina, bily jogurt, ryby, ovoce….a pravidelne 5-6x denne.
Bud rada aspon nebudes muset tolik shazovat 😀

Ted jsem 39t a mam nahore 32 kg... Je to strasny!