Ve 31tt mě píchá v podbřišku. Jsou to poslíčci?

coreprincess
27. kvě 2014

Holky jsem 30 + 5 tt a uz tak 3 dny me picha v podbrisku. Docela silne a hlavně když chodím (to musím pak často zpomalovat) a nebo před spánkem, když ležím. Je to celkem pravidelná bolest vždy jednou za čas. Několikrát po sobě s pauzama. Do toho se ještě hýbe malej a uz celkem nízko. Co by to mohlo byt? Poslíčci? A nebo nějaké to rozpínání vazů? Nemusím se bát ?

tamarila
27. kvě 2014

Může to být obojí, myslím že bez prohlídky se toto nedá odhadnout. U mě byli stahy od asi 16 týdne, neustále se stupňovali, malá byla dole a doktorka mě strašila že porodím dřív. Nakonec jsem donosila přesně na termín. Teď jsem podruhé těhotná, 22 týden - stahy, dle doktorky mimčo natlačený dole, břicho napjatý. Já jsem v klidu, protože se to opakuje, prostě to tak mám. Takže pro tvůj klid - nemusí to vůbec nic znamenat, klidně budeš přenášet. Nicméně bych si raději skákla za doktorkou jestli je čípek OK, protože u někoho takové stahy tak nevinné nejsou. Jde hlavně o to jestli se u tvrdnutí a poslíků neotevíráš a jestli se nekrátí čípek. A to pozná jenom dokrorka na vyšetření. Takže raději běž, a pak buď v klidu bez nejistot .o)

terdushka
28. kvě 2014

Ahoj,me porad neco pichalo a bolelo,myslela jsem,ze porodim driv a nakonec jsem prenasela a porod mi museli vyvolavat...Pro klid duse si zajdi k Dr. A dulezite je hlavne nestresovat,drzim palce 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru