icon

Ve 34tt je prcek nožkama napřed, obrátí se do porodu?

nikiii777
11. dub 2017

Ma někdo zkušenosti s tim ze mel prcka nozkama napred a obratil se do porodu nebo ne?Jestli jo tak kdy a jestli ne tak jaky byl porod?Jsem ve 34tt.

Strana
z2
lenickakl
17. dub 2017

@ver82 Tak to seš dobrá. 🙂 U nás prý prvorodičky nikdo přirozeně KP rodit nenechá a já bych do toho ani nešla a pokud se neotočí a půjdu na císaře, tak chci pod celkovou narkozu. Nepotřebuju být při vědomí, až do mě budou řezat a hrabat 😀 a o injekci do páteře taky nestojím :D

duck09
17. dub 2017

První dcera byla KP. Žádně cviky na otočení jsem nedělala, říkala jsem, že sama ví, proč tak je. T´Rodila jsem císařem v celkové narkóze. I přesto, že jsem původně chtěla jen částečnou narkozu, nakonec jsem za celkovou byla ráda.

nikiii777
autor
17. dub 2017

@duck09 a kojila si do kdy?

plkdd
17. dub 2017

Náš malý byl nozkami napřed a ve 36tt se pretocil. Hodně jsem cvičila "kočičku" a myslím, ze to pomohlo. A to mel malý pri porodu 4kg, neboj,jeste se ti muze mimi pretocit. 🙂 hodně štěstí

petulaklar
17. dub 2017

Moje dcerka se neotočila vubec A rodila jsem přirozeně Šla ven zadečkem Koncem pánevním Měla jsem jit na kontrolu na zevní hmaty A nak se to neuskutečnilo Na těstí to nebyl cvalík važila 2800g 46cm Zatim mám první miminko 🙂

hannyska
18. dub 2017

Náš malý se do porodu neotočil, tak jsme týden před termínem domluvili s doktorem císařský řez, byla jsem vzhůru a dokonce v Ostravě když je vše ok, může k císaři i otec, takže to bylo super. Protože všechno proběhlo v pořádku klidně bych s to zopakovala znovu, malý byl za dvě minuty od říznutí venku 🙂 normálně jsem ho měla u sebe hned po narození. Ta epidurálová injekce docela bolela to jo, ale u normálního porodu si myslím je bolestí mnohem více 😉 Jediná věc co mi u toho vadila bylo, že se musí po operaci ležet do druhého dne na jipce a malého mi jen co dvě hodinky nosili na kojení a pomazlení, pak už na pokoji jsem ho měla normálně. Každý způsob porodu má svá rizika, své výhody a nevýhody, ale hlavní je že je dítě a matka v pořádku 🙂

inusska
18. dub 2017

Syn byl KP cele tehotenstvi a neotocil se. Nakonec se zjistilo, ze asi nemel ani silu, narodil se 2,2 kg a normalni porod by nezvladl. Byl tri dny v inkubatoru, donesli mi ho az 24 hod po porodu a to jen na kojeni co tri hodky. I tak se mleko spustilo ukazkove a kojim doted (skoro rok).. takze bych se nebala.

junkka
18. dub 2017

Dcera byla KP take cele tehotenstvi, ani jednou se neotocila, tak jsem vedela, ze uz to tak zustane. Navic měla 4,10 kg a 55 cm. Rodila jsem ve Sternberku cisarem ve spinale. 2 hodiny na observacnim pokoji, pak hned nadstandart na sestinedeli, kam mi malou hned dovezli. Manzel tam byl az do vecera se mnou a malou jsem mela celou dobu u sebe, jen ji sestra obcas prisla prebalit. Vecer ji odnesl manzel sestram na noc, to mi ji vozili na kojeni, druhy den rano jsem musela vstat a malou jsem mela od te doby u sebe a zvladla jsem se o ni v pohode postarat. Jen na noc jsem ji jeste nechala sestram, preci jen jsem byla po operaci vice unavena. Rozkojila jsem se treti den po operaci a kojila jak drak az do jejich 13 mesicu, kdy jsem musela na operaci s kolenem.

nikiii777
autor
18. dub 2017

Ted me tak napada.Kdyz jde nekdo na cisar ze vas neuspi celou ale castecne umrtvi tak muzou byt u porodu taťkové? 🙂

lenickakl
18. dub 2017

@nikiii777 Tohle má každá porodnice jinak. U nás to nejde, ale někde ano. To se poptej tam, kde budeš rodit 🙂

junkka
18. dub 2017

@nikiii777 nekde jo. Ale ja bych to asi uplne nedoporučila. Mohl by neco zahlednout a myslim, ze je to docela masakr, co se deje za tou plentou. Navic mala byla venku za 5 minut od zacatku operace, jen ji otreli a prilozili mi ji na rameno, abych ji mohla ocuchat a opusinkovat a hned ji odnesli tatinkovi, ktery cekal pred dverma ;) ja tam pak bulela dojetim a sestra mi musela utirat slzy, pac ja byla prikurtovana 😀

duck09
18. dub 2017

@nikiii777 Obě děti jsem měla narozené císařem, obě děti příkrmy od 5,5měsíců a v 8měsících se obě děti šprajcly a samy se odstavily ze dne na den.

danny36
18. dub 2017

@nikiii777 v Brně Bohunicích je s vámi tatínek při císaři na sále, pokud budete mít spinální anestezii. Při celkové anestezii čeká za dveřmi.

nikiii777
autor
18. dub 2017

@danny36 budu asi rodit na Obilňáku

hannyska
18. dub 2017

@nikiii777 záleží na porodnici, ale pokud je vše v pořádku a naplánované, tak asi pustí otce kcísaři skoro všude... předem jsme byli na obhlídce porodnice a podle ní jsme se rozhodovali 🙂

carrien
18. dub 2017

@nikiii777 na obilňáku to prý nelze. Já rodila v Bohunicích a přítel tam byl se mnou. Malý byl taky KP celou dobu, ještě mi doporučili obrat u doktora Hrubana, ale nepomohl. K císaři se moc neměli, ale syn měl odhad přes 3,5kg, takže nakonec šel císařem

Strana
z2