icon

Ženy, ukažte fotky, jak jste vypadaly před porodem 😃

jjjannie
25. říj 2015

Jsem na to teď narazila a fakt se za to stydim, protože jsem byla nechutná, ale naštěstí to šlo rychle pryč :D

Ženy, ukažte fotky, jak jste vypadaly před porodem 😃
Strana
z3
shine2015
25. říj 2015

Ja se nefotim ale jsem jako sud plus nohy jako konve ...vecer skoro po kokena otekle....zitra nastupuji....uz se tesim na pohyb nemuzu se ted ani hnout a ksem fakt jak prase....uz abych mohla cvicit. Mimo to stydim se i pred lekari sestrama jit do ambulance nebo na prijem,na nakupy hlavne at nikoho nwpotkam..... 😃 uz aby to vse bylo za mnou....a ja se mohla hybat a cvicit!

bartovka83
25. říj 2015

Kdyz to vidim zpetne, tak si rikam, ze jsem byla pekny vorvan, ale za brisko jsem se nikdy nestydela, naopak mi to pripadalo hezky. Me se tehule libeji a zavidim jim 🙂

jjjannie
autor
25. říj 2015

@bartovka83 já si taky v tý době přišla v pohodě, ale teď když to vidim :D

bartovka83
25. říj 2015

Ja si dodnes pamatuji, jak jsem jednou v obchode prochazela kolem zrcadla a rekla jsem si: chudinka ta ma ale pupek! a pak mi doslo, ze jsem to ja 😀

marinka
25. říj 2015

39 tt, několik hodin před porodem 🙂

tesorino1234
25. říj 2015

@jjjannievobec si nebola nechutna,zena je krasna s bruskom..este na to budes spominat 🙂

jjjannie
autor
25. říj 2015

@tesorino1234 kdyby jen bříško :D

anetka1701
25. říj 2015

30minut před porodem druhé dcery :o) Fotky před prodem té první ukazovat nebudu, protože by jste mně nesnášeli :oD

Ale u obou dcer jsem jela rodit ve svých standartních jeansech...

werik153
25. říj 2015

@marinka týjo, než jsem se podívala kolik ti je, tak jsem typovala max 20 🙂

emalkova
25. říj 2015

První těhu - 22 kilo plus. Druhé mi proti tomu přišlo malinké, ale asi bylo podobné, jen jsem už byla zvyklá 😀

marinka
25. říj 2015

@werik153 Na fotce mi bylo 26, už je to taky nějaký ten rok, co jsem byla těhule 🙂

kacinda
25. říj 2015

Foceno tyden pred porodem 🙂

kacinda
25. říj 2015

@emalkova tyy jo, ale brisko vypadalo na dvojicatka 🙂 ja ted cekam druhe tak.jsem.zvedava jake bude na konci tentokrat

chris_n
25. říj 2015

39TT je to pár dní před porodem

bartovka83
25. říj 2015

@emalkova To je mega brisko 😀

sunshine125
25. říj 2015

@emalkova že to byl očistec se s tim tahat? Já měla něco podobného ,ale na(ne)štestí nemam už fotky 😀

leniczka23
25. říj 2015

@emalkova No ty v*ole..😀 Takovýhle bříško moc často nepotkám.. 🙂

Přidávám foto 10 dní před porodem.. +13kg a malej měl 4 kilča..🙂

emalkova
25. říj 2015

@sunshine125 Tak, no, ehm, přežila jsem 😀 . Myslím, že konec těhotenství přijde namáhavý i těhulím s pidi bubínkama. Když si to tak vezmu, bylo mi vlastně fajn, spíš mě drtilo, jak se ve mně to dlouhokončetinový mimino pořád mele 🙂. Ještě 5 týdnů před porodem jsem se vdávala a celou svatbu si obstarala sama, vč. vaření, úklidu a tak. Bylo mi celkem dobře, jen v rozměrech almary po prababičce 😀.

sunshine125
25. říj 2015

@emalkova tak to máš super. Já si 14 dní před porodem nezavázala ani tkaničky 😀 a těsně před porodem jsem měla problém se nalodit do autobusy, ve kterém se automaticky uvolnilo minimálně 10 míst k sezení , když se mi to konečně povedlo 😀 takže asi tak.

emalkova
25. říj 2015

@sunshine125 Jo, tak tkaničky jsem teda fakt nedávala už dloouho před porodem 😀, ještě že existují baleríny 😎 😀 . A v práci jsem skoro nedosáhla na klávesnici 😀

zuzineckah
25. říj 2015

Druhý prcek, +12 kg, týden před porodem...

monidu
25. říj 2015

U me takto, bylo to narocne, ale nejkrasnejsi obdobi. Miluju tehule, miluju ty jejich briska. A zavidim, doufam, ze ho jeste budu mit, foto 2 dny pred porodem+15kg.

yildiz
25. říj 2015

1.tehu s dcerkou bohuzel nemam...je to uz daaavno a nenapadlo me to dokumentovat :-/ ale podobne jako s dalsimi tehu - +10kg - vaha 3600g
2.tehu s dcerkou - v bilem tricku - cca 3 tydny pred porodem +11kg - vaha 3800g
3.tehu s dcerkou - brisko me narostlo az 14dnu pred porodem na fotu jsem tyden pred porodem +8.5kg vaha 3710g
4.tehu jeste kus pred sebou - brisko zatim nic 28tt ...tak uvidime na konci 😉

zdenkaj92
26. říj 2015

Ty jo holky, koukám, jaký máte pěkný bubínky a žádný strie, to není fér :D Já takový pupek nemám a strie mám příšerný

leniczka23
26. říj 2015

@zdenkaj92 No to máš pravdu, strie namám vůbec.. No možná něco na kozách..😀 ale víš co, zase mě přijde nespravedlivé že někdo vypadá týden po porodu jak kdyby nerodil, já šla sice z porodnice a měla jen +3 kg, ale dalších 7 jsem si vykojila, takže nefér je i za mě to, že na mně kojení nepůsobilo tak jak všechny řikaly..🙂

yildiz
26. říj 2015

@zdenkaj92 holt strie jsou hodne i o genetice a elasticnosti kuzi kazde zeny...ja ted jsem 4.tehu a od zacatku se nemazu nicim 🙂 a ani tecka, a co je to strie nevim...a nekdo se muze mazat kde cim od rana do vecera a proste se objevi ☹
@leniczka23 tak ja jsem asi ta ve skupince nespravedlivych 🙂 po porodech me bricho splasko ihned, ted ve tretim tehu me splasklo relativne hned 3den po porodu ok bez bricha...a 3 tydny po porodu bez jakehokoliv cviceni namahy atd plochy..tak jsem zvedava jak to bude ted po 4. 😉 brisko zatim nemam zadne skoro jsem 28tt

leniczka23
26. říj 2015

@yildiz Jo, to seš přesně ty, ta mrcha co má po třech dětech plochý břicho..😀 😀 😀

yildiz
26. říj 2015

@leniczka23 🙂 😀 🙂 uvidime jak po ctvrtem ze? 🙂 - prikladam dukaz misto slibu ...fotky z tretiho tehu a po..

monidu
26. říj 2015

@yildiz tak to je provokace 😀

yildiz
26. říj 2015

@monidu dekuji 😀

Strana
z3