Ženy, ukažte fotky, jak jste vypadaly před porodem 😃
Jsem na to teď narazila a fakt se za to stydim, protože jsem byla nechutná, ale naštěstí to šlo rychle pryč :D

@bartovka83 já si taky v tý době přišla v pohodě, ale teď když to vidim :D
Ja si dodnes pamatuji, jak jsem jednou v obchode prochazela kolem zrcadla a rekla jsem si: chudinka ta ma ale pupek! a pak mi doslo, ze jsem to ja 😀
@jjjannievobec si nebola nechutna,zena je krasna s bruskom..este na to budes spominat 🙂
@tesorino1234 kdyby jen bříško :D
@emalkova To je mega brisko 😀
@emalkova že to byl očistec se s tim tahat? Já měla něco podobného ,ale na(ne)štestí nemam už fotky 😀
@emalkova No ty v*ole..😀 Takovýhle bříško moc často nepotkám.. 🙂
Přidávám foto 10 dní před porodem.. +13kg a malej měl 4 kilča..🙂
@sunshine125 Tak, no, ehm, přežila jsem 😀 . Myslím, že konec těhotenství přijde namáhavý i těhulím s pidi bubínkama. Když si to tak vezmu, bylo mi vlastně fajn, spíš mě drtilo, jak se ve mně to dlouhokončetinový mimino pořád mele 🙂. Ještě 5 týdnů před porodem jsem se vdávala a celou svatbu si obstarala sama, vč. vaření, úklidu a tak. Bylo mi celkem dobře, jen v rozměrech almary po prababičce 😀.
@emalkova tak to máš super. Já si 14 dní před porodem nezavázala ani tkaničky 😀 a těsně před porodem jsem měla problém se nalodit do autobusy, ve kterém se automaticky uvolnilo minimálně 10 míst k sezení , když se mi to konečně povedlo 😀 takže asi tak.
@sunshine125 Jo, tak tkaničky jsem teda fakt nedávala už dloouho před porodem 😀, ještě že existují baleríny 😎 😀 . A v práci jsem skoro nedosáhla na klávesnici 😀
1.tehu s dcerkou bohuzel nemam...je to uz daaavno a nenapadlo me to dokumentovat :-/ ale podobne jako s dalsimi tehu - +10kg - vaha 3600g
2.tehu s dcerkou - v bilem tricku - cca 3 tydny pred porodem +11kg - vaha 3800g
3.tehu s dcerkou - brisko me narostlo az 14dnu pred porodem na fotu jsem tyden pred porodem +8.5kg vaha 3710g
4.tehu jeste kus pred sebou - brisko zatim nic 28tt ...tak uvidime na konci 😉
Ty jo holky, koukám, jaký máte pěkný bubínky a žádný strie, to není fér :D Já takový pupek nemám a strie mám příšerný
@zdenkaj92 No to máš pravdu, strie namám vůbec.. No možná něco na kozách..😀 ale víš co, zase mě přijde nespravedlivé že někdo vypadá týden po porodu jak kdyby nerodil, já šla sice z porodnice a měla jen +3 kg, ale dalších 7 jsem si vykojila, takže nefér je i za mě to, že na mně kojení nepůsobilo tak jak všechny řikaly..🙂
@zdenkaj92 holt strie jsou hodne i o genetice a elasticnosti kuzi kazde zeny...ja ted jsem 4.tehu a od zacatku se nemazu nicim 🙂 a ani tecka, a co je to strie nevim...a nekdo se muze mazat kde cim od rana do vecera a proste se objevi ☹
@leniczka23 tak ja jsem asi ta ve skupince nespravedlivych 🙂 po porodech me bricho splasko ihned, ted ve tretim tehu me splasklo relativne hned 3den po porodu ok bez bricha...a 3 tydny po porodu bez jakehokoliv cviceni namahy atd plochy..tak jsem zvedava jak to bude ted po 4. 😉 brisko zatim nemam zadne skoro jsem 28tt
@yildiz Jo, to seš přesně ty, ta mrcha co má po třech dětech plochý břicho..😀 😀 😀
@leniczka23 🙂 😀 🙂 uvidime jak po ctvrtem ze? 🙂 - prikladam dukaz misto slibu ...fotky z tretiho tehu a po..

Ja se nefotim ale jsem jako sud plus nohy jako konve ...vecer skoro po kokena otekle....zitra nastupuji....uz se tesim na pohyb nemuzu se ted ani hnout a ksem fakt jak prase....uz abych mohla cvicit. Mimo to stydim se i pred lekari sestrama jit do ambulance nebo na prijem,na nakupy hlavne at nikoho nwpotkam..... 😃 uz aby to vse bylo za mnou....a ja se mohla hybat a cvicit!