icon

Ženy, ukažte fotky, jak jste vypadaly před porodem 😃

jjjannie
25. říj 2015

Jsem na to teď narazila a fakt se za to stydim, protože jsem byla nechutná, ale naštěstí to šlo rychle pryč :D

Ženy, ukažte fotky, jak jste vypadaly před porodem 😃
Strana
z3
nadja73
26. říj 2015

pár dní před s A., pár hodin před s K. 🙂

katyxq
26. říj 2015

Poprvé počáteční váha 82kg, rodit jsem šla skoro se stovkou. Podruhé jsem začínala na 57 a rodila cca kolem 80.

katyxq
26. říj 2015

Obojí foceno ani ne půl týdne před porodem.

barumat
26. říj 2015

@yildiz Myslím, že Vás nesnáším 😀 Bříško jako máte 3 týdny po porodu jsem měla naposledy na střední škole 😀 😀 😀

yildiz
26. říj 2015

@barumat oo dekuji....🙂 noo a jeste provokativne to mam bez prace bez diety cviceni,..no ted jsem 28tt a vypadam ted jak cca ty 3dny po porodu co mam na fotce no ale uvidime ...necham to prirode 😉..

zdenkaj92
27. říj 2015

Tak taky dávám fotku, zatím tedy ještě nerodím, ale kdo ví :D Moje váha v 5tt byla 102kg. Pak jsem zhubla a spadla na 92kg. Přibírat jsem začala v 17tt a momentálně jsem 37+1tt a mám 98kg. Mám děsné strie, koukám, že na fotkách nevypadají tak zle jako v reálu, ale mazala jsem se horem dolem a výsledek vidíte. :D

jitavrtule
27. říj 2015

tak já to mám podobně jako @yildiz, beru to jako dar od pánaboha a dobrý geny 😀
první fotka - poslední dokumentační před odjezdem do porodnice, za pár hodin byla Ela venku.
druhá - 6 dní po porodu

jsem zvědavá, jak to bude u dalších těhotenství, kéž by stejně!

barumat
27. říj 2015

@jitavrtule Hlavně vypadá, že jsi vůbec nic nepřibrala 😲 Kéž bych na tom byla taky tak. Na nevytahaný břicho ani nepomýšlím, neměla jsem ploché břicho už celé roky ☹ Stačilo by mi nevypadat jako slonice 😀

bartovka83
27. říj 2015

@jitavrtule Myslím, že tohle právě zakladatelka vidět nechtěla 😀 😀 😀 Ale smekám a zavidím, máte velké štěstí. Spousta žen, tohle nemá ani s velkým úsilím 🙂

dpetulinka
27. říj 2015

Necelé tři hodinky před tím než šmoulinka vykoukla ven. Myslím, že teď budu jak koule 😀 ale je to krásný, určitě se s tím po porodu všechny nějak poperem a když ne, tak co... jsou důležitější věci na světe. 🙂

ivis
27. říj 2015

mám to nějaký přeházený, ale první 5dní po porodu, a druhá těhu nějaký 38tt... jako ránu jsem měla děsnou... 😀

jitavrtule
27. říj 2015

@barumat přibrala jsem 12 kilo a malá měla 3. ono to sice vypadalo ok, ale do předtěhotenských kalhot jsem se fakt nevešla 🙂

monidu
27. říj 2015

@jitavrtule
@ivis holky to je fakt provokace 😀 at sem taky daji foto holky s normalni postavou 😀

A holky co kojeni? Shodily jste? Ja spis jeste nabrala, a sezrala bych vsechno 😀

s

bartovka83
27. říj 2015

@monidu při kojení jsem za dva měsíce schodila 20kg, ale prsa mám po dvou dětech jak uši loveckyho psa 😕

rousse
27. říj 2015

TP byl 14.2. a nakonec jsem rodila 20.2. 4 kilového a 54 cm dlouhého macíčka🙂 byla jsem už jen chodící pupek😀

ivis
27. říj 2015

@monidu ta postava - to je výsledek 9měsíční nevolnosti... a žel, žel, bohužel, při kojení jsem přibírala 😢

leniczka23
27. říj 2015

@monidu Já taky nabrala kojením, šla jsem z porodnice pouze s +3kg a vykojila jsem si dalších 7kg..

blanka.k
27. říj 2015

1.Před těhu 57kg
2+3. 14 dní před porodem (během těch dalších 2 týdnů jsem přibrala ještě víc než 10kg kvůli preeklampsii na 90+ 😅 ... celkově i s tím co jsem zhubla skoro 40kg nabraných 🙂
4. měsíc po porodu +5kg (zpět na 57kg asi po 3 měs.)

monikavlckova
27. říj 2015
kituska20
27. říj 2015

1.fotka před těhotenstvím :D mám z ní teď deprese :D
2.fotka v 7.měsíci
3.fotka v 9.měsící
4.týden po porodu
5.fotka 6 měsíců po porodu

zmrz_lina
27. říj 2015

Moje výchozí váha před těhotenstvím byla 49 kg, těsně před porodem jsem měla tuším 63 kg. Aktuálně mám 50 kg a už se mi "stáhla" i pánev, takže obleču i kalhoty, co jsem nosila před těhu.
Foto č. 1 - 2 dny před porodem. Foto č. 2 - 11+3tt. (aktuální stav velmi podobný).

chocolatebal
27. říj 2015

První těhotenství +12kg , malý 2,8kg
1.foto .....tři týdny do porodu
2. foto ....půl roku po porodu

Druhé těhotenství + 15kg , malý 3kg
1. foto .....den po termínu porodu.....druhý den byl malý venku 😀
2. foto .....dva týdny po porodu
3. foto .....tři měsíce po porodu

u prvního jsem měla

jjjannie
autor
27. říj 2015

@bartovka83 :D :D uši loveckýho psa :D

monidu
27. říj 2015

@ivis
Tak to mame uplne stejne, nevim teda cim to je, ale ja snad pribyvam i po vode, hruza @leniczka23

monidu
27. říj 2015

@bartovka83 😀😀😀😀 urcite to neni tak hrozny, hm to by se mi libilo mit 20kg dole 😀

bartovka83
27. říj 2015

@monidu záleží na tom z jaký váhy to je, ale jasně 20kg dolů je vždycky super. Prsa sice nejsou tak hrozný, ale na žádnou vystavku to už rozhodně není 😀

lienocka2044
20. lis 2015

@zdenkaj92 ahoj, tie strie vyblednu, mala som ich presne také isté ale hustejsie, boli jedna vedľa druhej. Po 5rokoch ich skoro nebolo vidieť

barumat
20. lis 2015

K těm prsům, kamarádka mě upozornila, že po skončení kojení jsou fakt prázdná, ale ať nepanikařím, že chybějící místo zase do určité míry tuková tkáň zaplní (je vystudovaná fyzioterapeutka a doktora má lékaře, takže to není jen její dojem, má to nastudovaný). Samozřejmě ať nečekám, že se nafouknou jako silikony, ale že v naprostý většině nezůstanou ani vyfouknutý pouťový balónky 😉

zdenkaj92
20. lis 2015

@lienocka2044 Tak já se nikde nevystavuju, tak i kdyby zůstaly, tak mi to nevadí, je to vzpomínka na něco tak úžasného, jako je náš uzlíček 🙂

karolinafox
20. lis 2015

smutné, ale vtipné :D :D :D zaplaťpánbůh,je všechno dole :D

Strana
z3