icon

Zítra mám termín a nic

bednaluca
9. srp 2016

Přeji pěkný den..
Minulý čtvrtek jsem byla na kontrole, čípek se mírně zkracuje, hlavička trochu naléhá..ale prý to vypadá na "termínový porod"..
Zítra je den D, tedy předpokládaný termín porodu (a další kontrola).. Celé těhotenství jsem říkala, že malá poleze později-až kolem 12.-14. srpna.. Přenášet by mi nevadilo a uvědomuji si, že termín není nijak pevný a přesně se trefí jen maličké procento..

Co mě však znervózňuje, je to, že se prostě NIC neděje.. Možná mi jen trochu "spadlo" břicho.. ale jinak žádní poslíčci, hlenová zátka, bolest v kříži...ani průjmy nebo nevolnost..prostě vůbec nic.. kdybych neviděla každé ráno ten velký pupík, tak snad ani nevím, že jsem těhotná..
Malá se hemží, škytá, takže aspoň vím, že je v pořádku-jinak bych už fakt plašila..
Měla jste to tak některá? Bojím se, že z ničeho nic mi praskne voda, nebo začnou řádný kontrakce.. Cítím se "nepřipravená", když se se mnou nic neděje..

Strana
z2
bednaluca
autor
11. srp 2016

Přeji opět krásné ráno 🙂
V noci jsem spala jako zabitá, což je divné :D
Malá se stále v břiše hemží..
ale jinak opět nic 🙂
Včera jsme ji chtěli popohnat-sex, masáž, horká skořicová lázeň na nohy..
riciňák zatím nechci, na to mám svá střeva příliš ráda..leda až den před lékařským vyvoláváním.. Tak jsem si udělala jiný koktejl-medový čaj se spoustou skořice, hřebíčku, trochou cukru a medoviny... Bylo to super, kdybych z toho následně nezvracela :D
Vany se bojím, protože jsem takové jelito, že bych určitě nepoznala že mi ve vodě praskla voda :D
Mimčo je holt paličák jako jeho rodiče..prostě nepůjde ven, když to po ní chceme..
Jakmile to budu čekat nejméně, tak to příjde....🙂

nelam
11. srp 2016

Termin dnes a take stale nic. Uz bych si snad i prala,aby me neco bolelo 😀 manzel me pozoruje pri kazdem pohybu,usi nastrazene,spatne spi a ja vyjma caste navstevy na WC naprosto bez priznaku...

astyna
11. srp 2016

mě teda spadlo bříško tak v na začátku 38.tt, 2 týdny před porodem. Hlenová zátka a voda mi odcházela spolu v den porodu 🙂 Já teda porodila den před termínem.

Tak si ještě užívej klidu 😀 Kdybych věděla, že ten den porodím, tak jsem bývala byla déle ležela a odpočívala 😀

bednaluca
autor
14. srp 2016

Přeji pěkný den..dnes je to čtvrtý den po termínu a malé potvůrce se mezi nás prostě stále nechce...🙂

nelam
14. srp 2016

@bednaluca ja treti den a taky nic. Ani naznak 🙂

bednaluca
autor
19. srp 2016

taaak.. 16.8. ve 13:30 se nám narodila malá nádherná Lea 🙂 51 cm, 3.200gramů..
zdravá a úžasná..

15.8. proveden ráno Hamilton, doma jsem vařila a pekla, buchtu jsem pak poroznášela příbuzenstvu.. od 17:00 kontrakce po 7-9 minutách.. celou noc vzhůru, ve 3v ráno vana kontrakce střídavě po 5 až 3 minutách.. v porodnici od 6:00, kontrakce ustávaly..byly po 7 minutách, později až po 10..
Klystýr, praskli mi vodu, vyvolávací tableta....
následné usínání ve vaně, svíjení se v posteli..
Při píchání epiduralu jsem zadržovala pocit, že potřebuju na velkou...to jsem nevěděla, že už vlastně rodím :D
takže mi byl epidural nakonec píchnut zbytečně, protože nestihl zabrat a malá už byla venku..
samotná druhá doba porodní trvala snad jen 6 minut 🙂
Přeji všem také tak rychlý porod a milé lidi kolem sebe v nemocnici-to je fakt důležité 🙂

nelam
20. srp 2016

@bednaluca Jééé, moc gratuluji!
Jinak se přidám, protože i nám se zadařilo po termínu, leč v krásný datum 16.7. 🙂 Díkybohu bez Hamiltona, prostě jsem šla večer na záchod a koukám - hlenová zátka. Kontrakce začaly hned po odchodu, ve tři ráno jsme vyrazili. Štěpánek se narodil v 9.12, 3.310 g, 51 cm. Bez oblbováků, bez poranění (žehnám aniballu).
Jsme doma a začíná nám nový boj - spinkání 😀 Drž se!

Strana
z2