icon

Zvýšená chuť na sex ve třetím trimestru. Máte to někdo podobně?

moonuliik
20. led 2020

Holky jsem asi úplně divná... 🤣 První dva trimestry bych se nazvala zarputilou frigidkou... Sex párkrát za půl roku, napočítala bych na jedné ruce... Ode dne, odkdy mi chytrá aplikace napsala "třetí trimestr" 🤣 se ale něco zlomilo... A je to naprosto šílené... Mám pořád chuť na sex... V noci budím manžela. O víkendu uspim první dítě po obědě a jdu za manželem... pořád na to myslím a nejde přestat... Nemůžu spát bez podprsenky, protože mě vzrušuje i to pitomec volně triko... Nechápu... Má to být fyzicky nejnáročnější trimestr a já jsem nadržená jak stepní koza... 🤣🤣🤣 Máte to taky někdo podobně? Nebo jsem úplný blázen?? 🤣🤣

barulina
•
20. led 2020

Já jsem hotová celé těhotenství 😂

sudylichozrout
•
20. led 2020

@moonuliik Jojo, to znaaaaam 😂😂

moonuliik
autor
•
20. led 2020

Jako chápete.... V prvním těhotenství jsme měli sex tak nějak normálně pravidelně... Ale teď takový zvrat... Nic nic a teď pořád... 🤣🤣

zdravuska1989
•
20. led 2020

Já to tak tedy měla celé tehu a byla jsem za to vděčná, všechny mé kámošky zavidely, pac jim odešla chuť s pocuranym tehu testem 😁, až s nástupem 8.mesice a rizikem předčasného porodu jsem se asi blokla 🤷‍♀️ teď v 9.mesici je to zpět, ale přiznávám že s tim břichem je jen otáčení se na bok poněkud komické a problematické 😂

barulina
•
20. led 2020

@zdravuska1989 já v 7 měsíci naštěstí můžu ještě otmalne. Zkusila jsem na boku a u toho mi kruoala pater, a malý mě kopal do žeber. To fakt nešlo 😂

zdravuska1989
•
20. led 2020

@barulina tak upřímně to jsem ani nezkoušela, prcek to lezení na boku taky moc nemusí tak to nechávám jen na spánek, u nás už pouze zezadu to se právě pretacim na ten bok abych se zvedla 😁naštěstí je to naše oblíbená poloha, takže s tím zase takový problém není 😂 ale čím víc se blíží porod tím víc bych si to 6ti neděli chtěla jako by,, nahnat ", jako bych už pak měla mít navždy utrum 🤦‍♀️🤷‍♀️😁 ale chtít můžu že, přece jen 14kg nahoře se projevuje, takže to nejde jak by mozek chtěl... se mi o tom už i zda 😂

barulina
•
20. led 2020

@zdravuska1989 no já si že zadu nedokážu představit jak se mě kyvaj ty nálite ceciny 😂 já mám Teda nahoře kila 3 ale i tak jsem jak lokomotiva

krupka3
•
20. led 2020

Zavidim... ja jsem zatim spis v te prvni fazi, tak doufam, ze se k tomu taky dopracuju - uz kvuli manzelovi 😀 jen uzivejte, dokud je chut a moznost 🙂

zdravuska1989
•
20. led 2020

@barulina ty jo 3kg tak to závidím 👏

barulina
•
20. led 2020

@zdravuska1989 já mám ale už z před 20 kg nahoře oproti své váze. Takže za toto jsem Děčína a snad po porodu půjde aspoň něco i z těch 20

zdravuska1989
•
20. led 2020

@barulina zalezi kolik ještě priberes,někdo to má pozvolné, já třeba v tom třetím trimestru přibrala asi 9kg , mám tři týdny do termínu tsk doufám že zakončím celkem 15tkou 🙏...každý jak mám malé bříško atd teď jsem jak čmelák a malý uz má 3,5kg 🤦‍♀️ nevím jak to máš s chutema ale já teda dost prasila, na to že před tehu zdravá strava, sport atd tak v něm jsem jak neudržitelný vlak 😂 doufám že mě to po porodu přejde 🙏

barulina
•
20. led 2020

@zdravuska1989 já se moc necpu no. Nějak mi to situace nedovolí. Ale dobrý. Uvidíme. Po 1 porodu jsem hubla až moc tak snad to pak nějak půjde. Hlavně ať jsou prcci zdravi

leniczka23
•
20. led 2020

Ja tohle mela cele.tehu ale je fakt, ze ve tretim trimestru se to taky zvysilo jeste.. Taky jsme meli sex tak 3x denne😂😂 Uzivej si to.. ted se dvema detma bych to tsky klidne delala 3x denne ale jsme radi kdyz to zvladnem ob den..😁

zdravuska1989
•
20. led 2020

@leniczka23 se dvěma detma obden? To snad slyším poprvé, klobouk dolů 😁

leniczka23
•
20. led 2020

@zdravuska1989 jj jde to..muz smenuje, starsi chodi do skolky a vecer v 19:30 oba spi..cas na sex si najdem vzdycky😊 Ja sem jak chlap, bez sexu jsem dost protivna😂😂

zdravuska1989
•
20. led 2020

@leniczka23 právě všude slyším, jak se mám připravit na to že dítě =konec sexu a já se s tím zatím nějak nesmirila, pořád si říkám že to prostě nějak uděláme aby to šlo 🤗 a když řeknu: když se chce všechno jde, tak jsou reakce typu: no je vidět že nemáš dítě.... Tak je fajn vidět, že to tak fakt je 👏👍

leniczka23
•
20. led 2020

@zdravuska1989 Jojooo taky sem to slychavala a jen se smala..I ted kdyz se o tom bavim s kamaradkama tak na me vali oci ze kecam..nemam potrebu se s nekym dohadovat ze to jde. Pro me je sex strasne dulezitej, spojuje nas to, uvolnuje to atmosferu a spoustu dalsiho. Neverim ale ze normalnimu chlapovi staci sex 1x za 14 dni. Takze neboooj..jaky si to udelas takovy to mas. 😊😊

barcachejn
•
21. led 2020

Nejste blazen mam to stejne :D akorat ze my to mame od lekare zakazane po celou dobu tehotenstvi takze naposledy jsme se milovali cca pred 7 mesici reknu vam ze je mi hrozne :D kazdou noc se mi o tom zda a manzel me nemuze poradne ani objimat protoze bych po nem skocila :D nastesti v tom nejsem sama a ma to tak i on je to pro nas velmi tezke ale pro maleho to vydrzime :D mam pocit ze az budeme moci tak se navzajem strhame :D :D :D :D

kaja2016
•
21. led 2020

@moonuliik Nejnarocnejsi jo? Me vzdycky prisel nejvic v poho. Nejhorsi prvni a druhej takovej prechodak do klidu az uplneho vyklidneni.-) Za me jde i o to, pokud mas cile dite a kam presne te kope.-).

herbinaaa
•
1. srp 2020

pokud si to užijete oba, tak klidně. Jen nepouživejte hračky. Jinak je to podle mně v pořádku. Taky jsem počas těhu měla zbýšenou chut na sex