Co dělat na PN? Čím se zabavit?
Potřebuju radu ženy...odedneška jsem na neschopence..mám vyský stupeň rizikové gravidity kvůli minulému těhu (preeklampsie od 22 tt) ☹ jsem učitelka MŠ a už tak těžko nesu že jsem v půlce roku opustila své dědičky a báječné kolegyně..jsem zvyklá na práci a na neustálé tvoření..ale co teď?nemůžu jenom ležet☹s pejskem na procházky ale co dělat celý den?poradíte mi čím se zabavit?děkuji*
Ja jsem od zacatku ledna. A mesic skoro pryc ani nevim jak. Desne to leti. Ja jsem dost unavena,tak vyspavam. Uklizim. Hledam na netu info k tehu a mimcu. Ctu knizky a v dobe vyvhazek se snazim jezdit mezi lidi. Neboj ono to utece.
@tverunkat je jasny ze se ti styska po detech a kolegynich. Co zkusit treba jim pomoci z domova ... treba udelat ve skolce sbirku ponozek a vyrobit jim z nich ponozkove divadelko nebo takove ty "plysacky".. neco co ti zabere hodne casu a pritom to neni fyzicky narocne.
Zkus i treba nejaky domaci vzdelavacikurz. Ted to mozna bude utikat pomalu ale casem si prizpusobis rezim a ani ti to, ze jsi doma, neprijde.
Drzim palce at je vsechno v pohode...
Ja jsem doma uz od pulky listopadu. Do Vanoc to slo, mela jsem chripajznu, tak jsem lezela. Pak doladit Vanoce. Ted po novem roce zarizuji novej bytecek. Obiham papirovani. Kdyz mam volno, tsk ctu, cajankuju s kamoskama, ktere jsem diky praci dlouho nevidela. Pak taky rada varim, pretridila js
Pretridila jsem vsechny papiry, jako vypisy, pojistky... Pozasivala vsechny derave ponozky. A tak... Ono si urcite neco najdes.

já jsem typ, co ho to doma baví 😀 zvelebovat byt, dělat do něj nějaké doplňky, úpravy, denně vařit, péct, zkoušet všechny možné laskominy, číst, část dne zabere běžný úklid /je mi jasné, že žádné divočení s vysavečem v tvé situaci/..