13. den po transferu je hodnota hCG 22,9

evulilinecka
17. kvě 2017

Mam dotaz ohledne HCG mate prosim nekdo zkusenost? Jsem po IVF (presneji 3.5. zavedeno 1 embryo 3 denni kultivace) odber krve 13den po transferu HCG v krvi 22,9 coz nevim jestli je dobre nebo ne ale tehotensky test stale negativni.

majajaa
17. kvě 2017

Ja mela po 14 dnech od ET dvou emryi 4 denni kultivace HCG 150 a test negativni. Az 16 den byl slabe pozitivni. Ted mam 5 mesicniho klucinu. HCG mas pozitivni, coz je vyborna zprava, ted musi uz jen rust. Drzim palce.

gabcat
17. kvě 2017

@evulilinecka Ono na té hodnotě samotné nezáleží, je to hodně individuální. Musí hlavně stoupat, a to ještě podle nějakých pravidel. Každopádně od 5 je to pozitivní, v moči bývá hodnota menší, takže bývá krev pozitivní dříve.

Předpokládám, že jsi za cca 2 týdny objednaná na uz do caru?

no_title
17. kvě 2017

zkus zopakovat krevní test na HCG ještě 2 dny po tom prvním, pokud se HCG zvedne aspoň jednou tolik (tzn. bude aspoň 45), tak je to na dobré cestě. HCG se dá odebrat i jako samoplátce v jakémkoli odběrovém centru.

luska__
17. kvě 2017

@evulilinecka neboj se, poroste! Možná pokud nemáš ještě test pozitivní nevadí, ten nejcitlivější je 10 citlivost. Zítra ráno,když si uděláš z první moči se ti ukáže asi duch 🙂 nebo slabá čárka. Určitě bude sílit. Ob den když uděláš test ( já dělala denně snad týden) tak uvidíš rozdíl 🙂 držím palce

evulilinecka
autor
17. kvě 2017

Dekuju moc za pozitiva popravde uz je to moje 3IVF a nemam odvahu si delat test mam strach s vysledku jsou to nervy 24.5. Mam prijet na kontrolu

linee
17. kvě 2017

@evulilinecka jestli ti mohu poradit, nedelej test a nechod na hcg. Podle mne by si se stejne do kontroly stresovala jeste vice a vice. Kontrola je uz za necely tyden. Proste ver a doufej, ze bude vse v poradku. Drzim palce!

evulilinecka
autor
18. kvě 2017

Dnes jsem to teda riskla jeste naposled vcera nic dnes slaby duch snad je vse na dobre ceste a hcg stoupa

luska__
18. kvě 2017

@evulilinecka 😍 Začínala jsem stejne a se mnou a s tebou mraky jiných holek 😘 Držím palce! A přídavej fotky! A dělej vše , co uznas za vhodne.. a užívej si to, ze to pro tuhle chvíli klaplo. Je to dlouhá cesta , snad s dobrým koncem !!!
To nejdůlezitejsi mas před sebou! Hodně odpocivej , jez listovku.. nechceš jít pro utrogestan? Ja si pro nej šla hned

evulilinecka
autor
18. kvě 2017

Utrogestan mam hned od transferu 3x2 takze ten uzivam,listovku taky tak snad vsechno pujde dobre hlavne at roste HCG a prcek taky protoze sklamani uz jsme zazili hodne

evulilinecka
autor
19. kvě 2017

Tak dnes jsem sla na krev a hcg 26,3 coz me prijde ze je neco spatne kdyz v pondeli bylo 22,9 skace to strasne pomalu

78marcela
19. kvě 2017

@evulilinecka tak to je opravdu neco spatne..hcg by melo obden vyrust dvojnasobne, jako minimalni.narust se povazuje 60% narust obden. Tohle je malo.
U me to bylo taky tak po jednom KET, rostlo to prilis pomalu a bohuzel z toho nic nebylo..je mi jasne, ze toto slyset nechces, ale spis by ses na to.mela.pripravit..je mi to.lito.

alicie_k
19. kvě 2017

@evulilinecka Nezlob se prosím, že asi nebudu tak pozitivní jako holky v předchozích příspěvcích...
Pracuji v centru IVF a denodenně jsem odebírala hcg a tiskla výsledky a ta tvoje hodnota nevypadá dobře. Mělo by to už být více vzhledem k době od transferu. Spíš bych řekla jestli to nebude biochemické těhotenství ☹

misula29
19. kvě 2017

taky nerada mažu med kolem pusy.Tohle bohužel nedopadne 😒

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru