Taky čekáte na IVF?
tak kdopak se přidá? nás čeká IVF v lednu - naše první...doufám, že se tu někdo najde, s kým se budeme podporovat navzájem...v tom dlouhém boji o vlastního mimíska...
ahoj cibko-já tady sedím zfetovaná po utrouši...vždycky mě to tak na půl hodiny sebere a tak bych si lehla, až bych plakala....oči se mi zavírají, hlava padá....už se těším, že mám zítra volno celý den a jedem na krev a UTZ a ráno se vyspím dýl-hurá.
pajka to je to tak silný ju ja se pomalu chystám na další včeličku, a vstavat budu v pátek to jedu na utz jak rostou folíci tak jsem zvedavá
Ahoj kočinky...už zas nevím kdo, ael myslim, že pajka..bere ten Anopyrin?? nevim jak dlouho ho mám ještě brát a už se mi do něj moc nechce 😉 nevíte někdo??
brouku já jsem ho brala jeden ráno, ale už mi ho minulý týden zrušil..brala jsem ho od začátku.
Peci neboj-uvidíš, že to bude dobré....se mi to teď plká...já jsem byla vynervovaná stejně jako ty🙂
Paji-já tomu věřím, chci aby to bylo všechno dobrý....zachvilku budu chytřejší🙂
Ahojda holky 🙂
Peci moc moc držím pěstičky,ať je to ten nejsilnější bojovník a brzy pošupajdí k tobě do bříška 😉
Míšo a ty to domluv pěkně s mudrou,ať můžeš co nejdříve začít 😀 😀
Jinak všechny zdravím 🙂 🙂 Já pro změnu zase vařím,ale dnes jen špagetky a za chvíli jedu ještě něco pokoupit,abych to mohla pomalu dávat dohromady....už se nemůžu dočkat soboty 🙄 joooo a ten hokej dneska,to byly nervy.....
Peci jsou to nervíky vid?Tohle čekání na ty výsledky nás jednou vážně skolí 😒 Já se těším na další pokus,ale zároveň už ted si představím zase to čekání na něco a je mi zle 😝 😝 Ať už nám to sakra vyjde...sice nervíky budou pořád,ale s tím se musíme smířit 😉
ahojky holky,
peci tak ja jsem napnuta za tebe moc drzim palecky 😵 bojovnicek uz se urcite krasne deli a za par dni bude u tebe v brisku 😵
dada taky na tebe moc myslim dnes jdete na tu genetiku tak tfuj tfuj tfuj 😵 😵 😵
eviku, je to fakt neustály boj, aby bylo všechno oki....já si neuvědomuju, že by jsem to takhle prožívala, když jsem měla těch 25, už jsem asi stará ☹
Peci tak staré rozhodně nejsme,ale nejmladší taky ne,prostě cítíme,že těch šancí už tolik nebude jako u mladších holčin,tak s každým neúspěchem začínáme panikařit ☹ hodiny nám odtikávají a my máme strach,že pokud to ted hned neklapne,že může být pozdě....ale my to vybojujeme 😉
peci ale nejsi stara na to vubec nemysli 😉 musis bojovat je to tezky ja vim...a delali vam jen IVF nebo ICSI?
každý je tak starý jak se cítí,
peci neboj dobře to dopadne musí 😉 uteče to coby dub
suzzi-jen ivf, ještě než jsem šla na sál, tak mi dělal kontrolní sono, jestli nepraskly a byly tam dvě.....a potom než mě propouštěli, tak přišl za mnou na pokoj a říká, že je jen jedno, tak jsem si myslela, že prasklo, ale ne jen bylo prázdný, takže vlastně zůstalo jen to jedno....bojuji 🙂
Nojooooo Peci má albumek,ani jsem si toho nevšimla....a moc krásné fotečky.....Peci s tebe čiší energie a pohoda,já to vidím velice slibně s tebou...a děcka teda už skoro neděcka,ale dospěláci....to bude pomocníků a chůviček 😀 😀
Suzi to mám chůvičku,ale aby bylo co opečovávat ☹ O tobě ani nemluvím,ty máš hotový babinec 😀 😀 možná si to miminko ani neužiješ,pže holky ti ho moc nepůjčí 😀 😀

ahoj kočky, krasné ranko
peci a miso hodne stestí
a jakpak se má tulanek, evik - ta zase vyvaruje, pajka lumpajda a všici ostatní 😀