Za jak dlouho vyprchá Pregnyl z těla?
Ahojky holky chci se zeptat na zkušenosti za jak dlouho jste ho měli pryč s těla a měli jste jen jednu čárku na testu po pregnylu 5000j ?

•
2. srp 2013@paffy7 tak dnes čekám na hcg 🙂
1
Ahojky, tak mi řekli, že hladinu Hcg mám zvýšenou a může to být mimoděložní těhotenství, ale prý nemusí. Musí se to ohlídat. Ale říkala mi to všechno jen sestřička, paní doktorka tam nebyla a tý mám zavolat kolem 13hod. Pak budu vědět zase víc. Tolik bych si přála, aby to všechno dobře dopadlo.
@paffy7 tak to jsem měla to samé 😃
dnes jsem 11.den po píchnutí pregnylu 5000, je mi ráno a večer na zvracení, bolí mě prsa a na testu je hodně slabý dušík. myslíte holky, že to je ještě z toho pregnylu?Stalo se to někomu někdy? já jsem z toho zmatená.
jinak jsme byli loni v zimě na IVF které se nepodařilo a ted zkoušíme pomocí mudra. pokud to nevyjde, půjdeme zase do IVF.
dnes jsem 11.den po píchnutí pregnylu 5000, je mi ráno a večer na zvracení, bolí mě prsa a na testu je hodně slabý dušík. myslíte holky, že to je ještě z toho pregnylu?Stalo se to někomu někdy? já jsem z toho zmatená.
jinak jsme byli loni v zimě na IVF které se nepodařilo a ted zkoušíme pomocí mudra. pokud to nevyjde, půjdeme zase do IVF.
@mamb ahoj, pregnyl byl 6x a otěhotněla jsme po něm 4x (2x nedošlo k styku - takže to byla 100% úspěšnost) ale 3x nastal konec hned 6-8týdnu...pak opakovali imuno a zjistili trombofílii a protilátky proti anoxinu V (obsažen v placentě) - po měsíční léčbě jsem dosala tu 6 injekci a vše dobře dopadlo...a druhý syn byl neplánovaný a šlo to, jako pomásle 🙂...hodně štěstí x-)
@kokoemi já mám taky poprvé pregnyl ( 2. září) mně byl píchnut 🙂 .....no, já počkám na MS. Beru ještě utrogestan a po něm mám ukázkový cyklus 27 dní ( bez něj 28 až 32). Toho 2. září to byl 15. den cyklu, takže ještě mi zbývá tak 8 dní naděje...., ale moc si ji nedávám....dr. nám nařídil styk za 40h po aplikaci injekce a všechny holky zde píší, že to už nylo pozdě...
Jinak držím pěstičky, ať Ti to vyjde a dej vědět, jak jsi dopadla 🙂
Jinak držím pěstičky, ať Ti to vyjde a dej vědět, jak jsi dopadla 🙂
@kokoemi a jinak nějaké příznaky těhotenství máš? Já mám nutkání na zvracení, ale předpokládám, že je to ještě následkem pregnylu 🙂 ( od aplikace pregnylu mám teprve 6. den ) . Kolikátý den máš od aplikace pregnylu? Jinak někdo zde psal, že měl pozitivní těh. test účinkem pregnylu, pak negativní pár dnů a pak opět zase pozitivní, což už byla skutečná gravidita 😉.
ahoj holky chci se podelit o zkusenost mela jsem 5000j a 9 dden po injekci snehobilo na testu :-| takze opet nic 😞
Já dostala Pregnyl 5000j 15.DC, na 16.DC vycházela ovulka. Zkoušela jsem hCG test 16.DC ráno i odpoledne, byl jen malý duch. 18.DC byla čárka o něco silnější. Dále jsem se nedostala... chci testovat ještě 22.DC nebo 24.DC... a pak až 27./28.DC, tedy pokud se nedostaví MS, snad už tam nebude Pregnyl po takové době, ale mimi 🙂
(2 zelené bez popisu jsou 16.DC, modrý hCG 18.DC)
(2 zelené bez popisu jsou 16.DC, modrý hCG 18.DC)
Začni psát odpověď...

Odešli