SOUTĚŽ: středeční soutěž...to bude zábava🙂. Přidáte se?
Dobré ráno🙂,
dneska bych chtěla být muškou a podívat se k vám domů, jak si budete užívat tuhle soutěž s FISHER PRICE.
Noooo, žádné dlouhé povídání a jdeme na zadání soutěže😅.
Zadání soutěže - vytvořte s dětmi papírovou čepici (libovolné velikosti, tvaru...) a čepici pomalujte, polepte, počmárejte.....fantazii se meze nekladou. Nezapomeňte, že jste s námi u FISHER PRICE a tak na papírové čepici musí být motiv Fisher Price👍. Vaše výtvory nám vyfoťte a pošlete.
Výhry - na 10 nejpovedenějších výtvorů čeká FP KUTÁLEJÍCÍ SE MÍČEK BEATBO😂
Trvání soutěže - středa 8.11. 2017 do půlnoci
Vyhlášení výsledků - čtvrtek 9.11. během dne
😀 náš kreativní kamarád BeatBo se strašně těší a jeho kamarád BeatBo míček tady metá kozelce.......To je tedy partička😂.
👏👏❤👍
Ať se daří, buďte kreativní a užijte si to s dětmi.

Misa_frisherprice@ Moc moc děkujeme máme ohromnou radost jak již jsem psala mám slzy v očích moc jsme si to uzili aa ohromnou radost.Samozřejmě gratuluji všem ostatnim kteri se zucastnili a take vyhráli i nevyhrali byla to sranda.Dekujeme za super soutěž a treba někdy příště si opět zasoutezime 🙂
Ono je to pořád ještě moc čerstvé prostě to samo vypadne.
Dcera dodala ten můj šílený kloubok, ale fakt makala do 22 30 menší nemocná Tobík kašlal plakal takže ale oni tak chtěli prostě vyrábět šlo o ten námět
nemůžu tu být soutěže za srdíčka?)))))
Tak asi tak a ono napiši vždy pro malého protože soutěžit když je holkám 6 o kuličku co se kutálí nebo o pidi robota co vezmou 3x do ruky a odhodí pryč.
už hrají společenké hry nebo puzzle lego ale ne lego duplo.
@nikinelinaty ...no vite, tak dlouhe prispevky jen tak same nevypadnou a ruku si ovladame svoji slobodnou vuli a rozumem. Je lepsi zdilet sve problemy v soukromnych temach, souteze jsou spise o sikovnosti a zabave.
Miso mockrat děkujeme za soutěže😊
Tak koukám na čepičky, co jsou vytezne a nestačím se divit. Jako vážně vyhrála maminka, co udělala čepici zatímco dite spalo? To je mazec no. Mě by hamba fackovala se do soutěže vůbec zapojit. A argument, že přece nemůže za to, že má miminko. Dyt přece můžete soutěžit další roky, co už dnešní batolata budou ve školkách nebo školách. Co už, jdu synkovi a dceři koupit cenu útěchy, oni si ji vazne zaslouží.
Je mi moc líto, kam se tahle diskuse nasměrovala. Dneska se na nás usmálo štěstí a vyhráli jsme. V mnoha jiných soutěžich jsme nevyhráli. Vždycky jsem byla smutná, to ano. Možná by se třeba i našli jednotlivci, kterým bych výhru nepřála. Tvoření s dětmi je pro děti nejlepší právě v tom, že se jim věnujete a děláte něco společně. A jako rodič samozřejmě považujete výrobek svého dítěte za ten nejkrásnější, i když pro ostatní to může být hrozná mazanina. S Eliáškem jsme společně tvořili už do hodně soutěži a toto je naše první společná výhra (doufám, že se mi nic nevykourilo z hlavy) a vždy na mě bylo, abych mu vysvětlila, že přestoze se snažil, tak vyhrály jiné děti. I o tom život je a je potřeba naše děti naučit vyrovnat se i s těmito neúspěchy, aby je pak jednou až budou větší něco nepolozilo na Lopatky. Proto je mi moc líto ta nepřejícna nálady, která mi do určité míry i zkazila mou původní velkou radost. A napadání konkrétních vyherkyn je za mě už opravdu hodně přes čáru, víte jak jim musí být. Míša vymyslela krásnou soutěž a takhle se to tady zvrtlo, vubec bych se nedivila, kdyby firma Fisher price něco takového pořádala naposledy. Takže závěrem, moc gratuluji všem vyherkynim a vy co jste nevyhrály, tak nesmutnete, vyjde to třeba příště, ale musíte to zkoušet dál a ne se nafouknout. Doufám, že to teď nesliznu taky, raději předem upozorňuji, že se hádat s nikým nebudu. Jen je mi fakt líto, jak se hezká věc může stát takovým místem svaru a nepřejicnosti. Nezapomeňte, že z každé výhry bude mít největší radost právě nějaké dítě a ne tolik maminka, která třeba soutěžila i za něj❤
Souhlasim s @apacheee (mimochodem zrovna vas vytvor mi utkvel v hlave a byl velice pekny). Myslim si, ze bohuzel jednani nekterych maminek zkazilo radost vyherkynim. cilem souteze je nejen vyhra, ale i zabava s detmi.
Ano i ja jsem mezi maminkami, ktere soutezili jiz ponekolikate a zatim nevyhrali, ale stale neztracim nadeji, ze jednou to vyjde. A byt nastvana na to, ze vyhrala maminka, ktera nema zrovna lehky zivot?? Ja treba jsem rada, ze se na tyto maminky mysli a ze jim alespon neco zlepsi naladu v mnohdy velmi tezkych dnech.
Gratuluji vyherkynim a vyhru si uzijte 😉
já už se bojím reagovat holky makali do 22 30 manžel přišel z práce málem zešílel jak je tu uklízeno kvůli čepici a cílem bylo donutit moji druhou dceru k malbě at se její vývoj v mluvě zlepší.
Výhru odmítám a soutěží jen tak do neděle.
Starší byla smutná, že dostala takovou cenu utěhy, že chce pravou cenu.
mějte se moc hezky a znechutilo mně to to, co jcelou dobu od soutěže koumám, jaké hračky koupit, aby náš syn byl pan ideál. A nechodil na logpedii ještě v 9ti letech.
Celou diskuzi jsem spustila ja a muj vyjev,ze sme nevyhrali...ano mrzi me to a sve dverce to vysvetlim,neni to,ze bych nekomu vyhru neprala to vubec,ale stale si stojim za tim,ze by se melo trosku myslet na kazdeho....stacila by nejaka tabulka vitezu,kteri uz vyhrali v minulych tydnech,🙂vytvory tu byly opravdu krasne🙂a nelehky zivot,ten ma apousty z nas,me se take nikdo neptal,zda chci v 10 bydlet pomalu na ulici,jist jen chlebovou polevku a mit matku alkoholicku☹
Já moc gratuluji všem výherkyním a naprosto zírám , jak jste vy ostatní nepřející 😒😒 Já nevím, je to jen kousek něčeho .. Samozřejmě, ze hračka udělá radost, ale to se jako kvůli tomu budeme prát?? Holky, vzpamatujte se , a uvědomte si , co je v životě nejdůležitější .
Jo a pokud je někdo tak chtivej, tak si k nám prijeďte pro pytel hraček , malá si stejně s ničím nehraje 😀😀
Já jsem nesoutěžila, neboť 4 hračky od FP testuji, takže my jsme vlastně už vyhráli obrovskou výhru a domnívám se, že v případě větší výhry nebo třeba testování je prostě fér se vůbec nezúčastňovat. Musím tedy souhlasit i s některými mírně rozhořčenými komentáři tady - a to je vidím z pohledu osoby, která nemá důvod k závisti (spíše je teď tak trošku jejím terčem, skrz to testování).
@nikinelinaty
Co se týče nucení dítěte k malování - to mi přijde fakt špatně. Zkuste ji něčím motivovat - něčím SMYSLUPLNÝM (třeba tím, že bude malovat něco, co má ráda, nebo že se Vy budete toho POZITIVNĚ účastnit). A určitě ne se soustředit na účast v soutěži a příspěvek zaměřit ne na tvorbu, ale na své osobní problémy (na to jsou dobří terapeuti, potřebujete-li poradit, tak mi napište). A aby "syn byl pan ideál"? NIKDO není ideální. Každý máme své chyby a nedokonalosti a je dobře je přijmout a ještě důležitější je přijmout u svých dětí. Vždyť je milujeme, jací jsou (nebo bychom alespoň měli). Chodit na logopedii není ostuda ani ve 30 letech, když je to potřeba. Hlavně, že se snažíme něco zlepšit a je nám u toho dobře. Je mi to líto, ale z Vašich příspěvků to takto vůbec nevyznívá.
Jinak to teda paní Míše nezávidím, musí to být těžké, vždycky se najde někdo, kdo bude nespokojený, ať už oprávněně či nikoliv. A některým tedy budu držet palce v příštích soutěžích 🙂.
@verdos ta housenka je naprosto uzasna!!!
@nikinelinaty chápu, že jsi rozhořčená, ale pochop i ostatní... tyhle "osobní" výlevy sem prostě nepatří..a taky mi to přijde, promiň mi to - hamty hamty at máme víc než tamty.. mimochodem.. taky mám syna dysfatika... a upřímně, žádné "hračky" dítěti nepomůžou, jestli tuhle vadu má... je potřeba s dítětem dřít, vysvětlovat, ukazovat, trénovat ale HLAVNĚ: nenutit.. Jiřík začal kreslit až ted.. v šesti a půl... a na to tyhle hračky nejsou vhodné (soudím podle sebe)... a to, že nepovažuješ své děti za "ideál", je mi líto... každé dítě by pro svojí mámu mělo být dokonalé, ne?? at už je jakékoliv 😉
holky a nebudte smutné, určitě vyhrajete příště 😉 je super, že tu je tolik možností soutěžit.. ale jako.. přijde mi taky "nefér" soutěžit, když už jsem vyhrála... taky jsme vyhráli testovací balíček a ani mě nenapadlo soutěžit znovu.. proč taky??... mno.. ale soutěže ještě budou..tak honem soutěžit a všem přeji hodně štěstí a když nevyhrajete.. klííd.. nejde přeci o život.. mohly jste tvořit s dětičkama, to je taky super, ne?? 🙂
@nikinelinaty ehm, co to tu vykladate? Za prve tomu nevim hlavu patu a za dalsi proc byste se mela nekomu zpovidat za to, ze jste vyhrali?
A ze byla starsi smutna, to by me teda moc zajimalo, jak jste ji to podala, dostali jste vyhru, tak trosku vdeku, ne?
Kdyz vyhraji, podekuju, kdyz nevyhraju, pogratuluju vitezum. Rika se tomu slusnost a uroven a nemuzu uverit, kolika maminkam chybi, pritom je to jedna z nejzasadnejsich veci, co muzeme nasim detem predat.
Nedávno jsem se snažila 4 letému synovi vysvětlit že prostě v soutěži někdo musí i prohrát a byla z toho nešťastná že prohru nese tak "tragicky" ale tady jsme dospělí lidé,co se to děje?... tvoření s dětmi je hlavně o zábavě a společných chvílích,je jen BONUS kdy naše tvoření někdo ocení výhrou,je tady spousta krásných výtvoru a každá maminka vidí u svého ten nej,je to samozřejmě,je to snaha jejího dítěte... My například nevyhráli s prckem ještě nic ale to nás neodrazuje,naopak motivuje být kreativnější 😉
já už se snad od tud i odregistruji :( toho beatboa nechci vůbec by mi připoměl tuto diskuzi.
Prosím ne
mně opravdu na třídní schůzce tvrdili u Nelinky, aby se posunnula dále musí malovat :(
tak jesttli u nás na vesnici mají jiný přístup k dětem než ve městech nevím :(
reagovala jsem na nějakou paní nevím už co, malý prokašlal celou noc asi jsem už neevyspaná a hlavně se o něj bojím.
A to už sem zase nepttří, takže moje reakce jsou pak prostě mimo nebot důležitý je že ho mám a procvičila ta tu malbu, kde mi toto tvrdili
můžem si ověřit u jedno maminku simkru super holka, co mi posílá hlavně soutěže na malbu a je tam třeba výhra blbé pexeso mně jde o to, že vyjádří podklad na papíř.
Achjo těžko se to vysvětluje.
To bysme se museli vidět osobně :(
Tak to je zas sila. A ja z tech soutezi mela nyní tak dobry pocit. Zvlášť z dnešní rychlovky, syn byl na predoperacnim a soutěže mi opravdu pomohly. Fp dny jsou snad zacarovane. Chudak Misa, to musi byt nepekny pocit - snazi se o pekne souteze a povidani a zas tohle. Skoda, ze se neumime jen normalne radovat...
@nikinelinaty a ona chodí do speciální logopedický třídy?? nebo do "obyč"?? pač většinou ty učitelky z obyč školek nemají specializaci na práci s dětma s vývojovou dysfázií, takže radí něco, co kolikrát je spíš kontraproduktivní...
@andelkaprdelka ne u první sme to nikdy netušili zjištění až v druhé třídě ale četba s ním trvala snad půl dne
Prý se to poda nakonec PPP a u mladší už padl návrh logopedické třídy což dojíždět denně s 3 dětmi jinvoziz je snad na stěhování
Už to nechci rozebírat děkuji.
Dost mně to trápí není to pro holky příjemné vypadat jako chytré inteligentní dítě a nedokáže si přečíst zadání dost to špatně nese a to malování ji motivuje
Viz na veverusakovi měli stejný návrh strašidlo které sem zapomněla poslat na Pribináček zde a byla smutná
Takže mně tuto stránku poradila zde maminka a maluje každý týden moc jí to baví a od prosince co posílám vyhrála asi 3x a fakt jako napíší obrázek a posílám.
Takže ráno vstala a šla do školy a už se ptala co má vyrábět a mladší než komentáře nějak se jim zalíbilo že se jí to relativně začlo dařit a nemohla ani netrpělivosti spát
Takže to je účel co pro ! E byl nejdůležitější konečně ji zapojit
Nelzu a ona maluje už i na zemi kdykoliv což se mi zdá uz zda nemám dceru vyměněnou
Prý musí trenovat měla malbu podle čísel ale konečně začala co jí řeknu dělat!
Je to tak těžké pochopit :(
@nikinelinaty ja se ztracim...vubec nevim, co tim chtel autor rict...opravdu tvym vetam nerozumim...vse je zmatene a ja nevim...
Holky, prisla vam uz nektere vyhra? Ptam se proto, ze je u nas velice nespolehliva posta a nenechavaji ani papirek ve schrance, proto pokud nemam zasilku pod kontrolou jsem z toho mirne nervozni.

@cattlass my měli taky kulichy 🙂