Koupaly jste se v těhotenství v bazénu?

zuszanna23
4. čer 2015

Ahojky měla bych otazku jestli ste se v těhotenstvi koupali v bazenu? doktorka mi řekla že do bazenu mužu až do konce těhotenstvi, ale na internetu sem v ruznych diskuzi zase četla že to vhodne neni, mam necele 2 měsice do terminu porodu a ja furt nevim jestli jo nebo ne, neubliži to nějak mrnouskovi? Děkuju za nazory 🙂

konikova
4. čer 2015

urcite mu to neublizi, ja chodila do bazenu az skoro do porodu 😉 akorat telo muze hodne trpet na kvasinky a tyhle veci, takze doporuciji pouzit tehotenske tampony, daji se koupit v lekarne

andrrriiik
4. čer 2015

Ahoj,neřeš co se píše na internetu,já taky chodila na bazén normálně,i plno jiných těhulí tam bylo.Spíš bych se bála koupat v řece nebo na přehradě 😉

betelgeuzz
4. čer 2015

v prvním těhotenství jsem chodila i na těhotenské plavání. V druhém jsme chodili v létě na bazén se starší, žádné problémy jsem neměla, tak nevidím důvod, proč ne. a preventivně bych žádné tampony nepoužívala.

ssandy
4. čer 2015

Chodím na bazén, teď budu i na těhotenské cvičení v bazénu, doktor mi to doporučil - mám to dokonce v průkazce. O tamponech nic neříkal, ale mám zakázané rybníky.

zuszanna23
autor
4. čer 2015

Tak to mam radost 🙂 o těch tamponech sem taky četla, ale doktorky sem se na ně ještě neptala. Ja spiš myslim domaci bazen, do veřejneho se teda chystam taky, ale doma už napouštime domaci 😝 Jinak děkuju moc za odpovědi 🙂

maikysl
5. čer 2015

Ahojky 🙂 těhulky .Jsem konec 27.tt a chtěla jsem se zeptat.Čtu tady že se v bazénu mohu koupat...ale doma bazén nemáme a na Koupaliště se mi nechce :( Myslíte že bych mohla do normálního rybníka? Když budu mít ty tampony pro těhulky? Doktorky se budu moci zeptat až půjdu na další prohlídku,jelikož má ted dovolenou nemohu se zeptat ihned jí...Problém je že mám rizikové těhu,mám problém s levou stranou a podle doktorů mohu očekávat malou o něco dříve....Myslíte že budu moci se aspon trošku smočit? 🙂 předem děkuji za odpovědi 🙂 ;)

mayyas
5. čer 2015

@maikysl Já bych se toho bála - zvlášť, když máš rizikové, nestojí to podle mne za to.... Smočit se ve smyslu "po kolena/do půlky stehen, pocákat se vodou" - ano, ale bála bych se tam ponořit právě z důvodu rizika infekce. Je mi jasné, že je to teď v tom vedru otrava, sama s tím bojuji - ale radši si dávám několikrát denně vlažnou sprchu, než abych si pak něco vyčítala.

ssandy
5. čer 2015

@maikysl rizikovy nemam, ale rybniky mi doktor vyslovne zakazal.Je tam hromada organizmu, ktery ani okem nejsou videt. Treba takovy sinice, i kdyz nejsou premnozeny, muzou pekne ublizit. Nesla bych, to bych se radsi polila kyblem vody.

maikysl
6. čer 2015

Děkuju za rady do rybníka smáčím jenom nohy 🙂 Sprcha , kýbl vody není špatný nápad

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru