Jaké jméno vybrat Roman, Vladimír, Vítězslav?
Jaké jméno se vám líbí nejvíc? Roman,Vladimír,Vítězslav k příjmení jdou všechny. Děkujeme za rady.
Vladimír, jednoznačně. 🙂
Roman mi přijde trochu tvrdé a Vítězslav zase složité na výslovnost.
Roman je muj otec. Vladimir byl nedavno zesnuly deda. Takze k obema mam citovy vztah a mit tretiho syna tak je to Vladimir po dedovi... Ale... Kdyz jsem si to precetla a jeste komentare typu "Vlada to je pekne" tak jsem si hned vzpomnela na Snezenky a machry "vlaaaaado... Moje hulka" 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 miluju ten film... Ty hlasky... 🤣
Mně třeba Roman přijde jako komoušké jméno, nechci se nikoho dotknout. Roman, Zdeněk nebo tak :D
@fouskovi přesně tak 😉 mám známou která se jmenuje Miroslava a říkají jí Mio...kde na to přišli absolutně netuším🙄
@sahrazad1 Samozřejmě, on má každý jiný vkus. Jen mě to zaujalo, že nikdo zatím nikdy nereagoval používáním nějakého jména v nějaké zemi. 🙂 Já vždycky lituji děti s těmi "moderními" jmény. Protože jména typu Samuel, Damián, Oliver mi přijdou jako pro psa, Matyáš je strašně tvrdé jméno (navíc si představím tlustého středověkého chlapa se špinavýma vousama a dnou 😀.) A když jsou ještě rodiče "kreativní" a dítě pojmenují Matthias apod., tak to už si vyloženě v duchu klepu na čelo (protože moc dobře vím, co je to celý život vysvětlovat, jak se píše vaše jméno.). 😀 Ale každopádně díky za odpověď.
Měla jsem přítele Vladimíra, říkalo se mi Vláďo, Ládíku apod. Upřímně mě se to jméno nelíbilo. Vítězslav..oslovení Víťo, Vítku mi přijde fajn, ale svému dítěti bych to teda nedala. A jméno Roman ? To se mi vůbec nelíbí, to jméno já nevím jak bych to vysvětlila, ale prostě mám k němu nějaký odpor. Každopádně výběr je na vás, ať ho pojmenujete jakkoliv stejně s tím nejspíše nebude spokojene.
A k tomu jak se tu řeší zda Vladimírovi se nerika
Jednoznačně Vítězslav. Uvažovala jsem o něm, kdybychom měli třetího syna. 🙂 Na druhou stranu, Roman se mi vyloženě nelíbí. Vladimír neutrální. Ale je to úplně jedno, hlavně když se jméno líbí rodičům. 😉
Já mám doma Vítězslava po dědečkovi a pradedeckovi a paráda občas říkáme Vito občas vitku a když zlobí tak je to vitan

Vitek by byl za me taky jedna z voleb, ale partner nesdili moje nadseni. Takze ja urcite aspon tady hlasuju pro Vitezslava. :D