Jméno pro holčičku, kluk by byl Kryštof. Poradíte?
Dobrý den, maminky,
poraďte nejkrásnější jméno pro holčičku. Pro chlapečka máme vybrané jméno Kryštof, ale pro holčičku nemůžeme najít to pravé! 🤔 Zda se narodí holka či kluk nevíme, necháváme se překvapit. 🙂
My mame doma Krystofa a Anezku🙂
My máme doma Adélu a Emílii. Musím říct, že hlavně jméno Emilka se všem líbilo a není tak úplně časté 😊
Též jsme měli v obou případech pro kloučka Kryštofa, ale nakonec máme doma Karolínu a Klaudii 😉
Meli jsme vyber Krystof nebo Dorotku. Tak vyhral Krystufek a treba se povede i Dorotka. Doma mame jeste Natalku a Zuzku
BERENIKA
@pester Dobrý den. Mě se líbí česká nebo slovenská jména,která se často nedávají. Beata,Melanie,Silvie,Valerie,ale ta se prý už dává hodně a nejvíc Natalie. Máme doma Leontynku. Rozhoduji se taky podle příjmení. Šťastný výběr
My měli pro holčičku Ella, nebo Elena, ale máme chlapečka Dominika ❤️
Mi by se líbila Filoména, ale to by u manžela neprošlo, on by chtěl Adélu, to se zase nelíbí mně.
@lufulie Mám kamarádku, kteří mají taky Dorotku a Apolenku 🙂, hezká náhoda. A ještě do třetice Rozárku 😉 (mmch taky máme doma Dorotku, druhá je Editka).
@pampeliska1 juuuu to je opravdu parádní náhoda, tak jí o nás řekněte 🙂 Editka by mne nikdy nenapadla a teď přemýšlím, jak je to nádherné jméno!
A co Klárka? Nebo známá má Klaudii
Máme Marii a Karlu. Kdyby byla časem další holka byla by to asi Lada. Manželovi se líbí i Nora.
Já mám Šarlota Elizabeth 🙂 Líbila se nám obě dvě jména, nakonec jsme je dali obě 🙂
Kryštof je krásné jméno pro chlapečka 🙂
@pester Dnes jsme zrovna psali jména, na holčičku jsme napsali Marie,ale hned jak jsme to dopsala,řekli jsme si,že jsme měli napsat Miriam. Ještě jsme měli ve výběru Kateřinu. Ale čekáme kluka Vaška 😉
Máme Kryštofa a Julii 😊
U nás pro Holčičku bylo, a stále je Justýnka, a chlapečka máme Jáchymka.... Tak uvidíme co teď bude jestli holčička nebo chlapeček...jinak na chlapečka teď máme Matouše... Tak uvidime😊😉
@pester Helenka, Josefína, Jasmína, Františka, Rút, Anna, Antonie, Leopoldina ❤️
Máme Jiříka a teď každou chvilku máme mít druhé a bude to Karolínka a kluk by byl Jonáš.

Anita