icon

Jsem po 4. těhotná, nevím co dělat. Poradíte?

denisazoe
16. čer 2020

Ahoj, potřebovala bych poradit...
zjistila jsem, že jsem opět těhotná, máme už tři děti ( 8,6,3). Někdy to je opravdu náročné.
Nevím co dělat, bylo to neplánované, já už asi nemám sílu procházet
těhotenstvím, starání se o prcka, nejmladší už má jít do MŠ a já už se chystala, že začnu pomalu pracovat po 9 letech doma.
Jenže když jsem zjistila, že jsem těhotná a začali jsme řešit přerušení,
tak mě to dost vzalo. Manžel je spíš taky pro ukončení, řešíme auto, místo v bytě, atd. Všechny věci už jsem zlikvidovala, takže bychom museli vše kupovat znovu. Na ostatní děti by nebylo tolik času, aby tím netrpěly.
Příští týden mám jít k doktorovi a musím se rozmyslet.
Kdybych mu řekla, že si ho nechám, tak by to asi respektoval a nějak bychom to zvládli. Navíc mám hodně strach z toho zákroku. Jak to bude potom, abych toho nelitovala.
Nevím jak se rozhodnout, ale cítím že už nemám tolik sil na další.

Strana
z5
normalnimatka
16. zář 2020

achjo...
já bych řekla, že fakt jen malý procento žen si interrupci NEvyčítá.

chápu všechny racionální důvody proti. ale stejně si myslim, že to neuděláš. já na tvým místě bych to taky neudělala...nebude to lehký,ale bude to prostě další vaše dítě, budete ho milovat úplně stejně, bude voňavý a šikovný a roztomilý jako všechny dosavadní. chtělo prostě k vám s váma sdílet život.

no a potom každopádně vyřešte antikoncepci, aby byla opravdu spolehlivá:D

normalnimatka
16. zář 2020

aha, tak to už je starší příspěvek...

zrzulec
16. zář 2020

@jedlin
@jedlin
@zirawka mám 3 holky no já mám právě skvělou práci už pracuju a jak budu mít další a už se nevrátím a je to i můj koníček

bartoskovi
5. črc 2024

Jak to dopadlo?

swan42
5. črc 2024

@bartoskovi uzivatelka uz neni aktivni 🤷‍♀️

Strana
z5