icon

Jsem těhotná, ale tak snadný to nebude!

kacka36
26. dub 2021

Ahoj holky, jsem z těch nasbíraných informací za poslední dny tak zmatená, že touto cestou žádám o pomoc. Několik večerů po sobě si tu čtu všemožné diskuse a zdá se, že tady spoustu lidí ví o čem mluví a ze mě mluví už jen zoufalost, tak doufám a jdu a kůží na trh.. s manželem jsme spolu 11 let a máme 3letou dceru. Přes rok se snažíme o další a cca 14 dní zpátky jsem se s tím svěřila svému gynekologovi. Dal mi pro manžela žádanku na spermiogram a já se měla ozvat až přijde ms s tím, že pak bude hlídat a sledovat ovulaci. Takže co myslíte, jasně že menstruace nedorazila..byla bych byla skákala štěstím, kdyby..11 let jsem nebyla nevěrná, ale vzájemná frustrace ze snažení zapůsobila, já navíc zjistila, že manžel ulítl a tak jsem si to asi taky chtěla vyzkoušet, nebo se pomstít, každopádně jsem na to neměla a cca po třech minutách jsem "sex" s kamarádem ukončila, samozřejmě bez náznaku ejakulace.. to se stalo 8.4. Cyklus mívám kolem 32-34 dnů.. poslední 3 měsíce byl 34,29,34, ovulaci mívám bolestivou a mám za to, že kolem 19 DC, ale s určitostí to nevím, potvrdila jsem si to takhle za ten rok jen ve dvou měsících.. sex s manželem průběžně stále, nemám zaznamenaný, vím jen na stoprocent 2.4..dnes na kontrole podle ms 6+0, odhadnutá velikost plodu cca 3+6, ale ikdyz jsem se s celou záležitostí svěřila, nic mi zatím nevyvrátil a do další kontroly týden a to se do té doby asi sežeru..asi mě zajímá jen váš názor. Myslíte si, že je tu reálná možnost, že by ovulace byla později a k početí došlo z toé nevydařeného neukonceé události z 8.? Předem díky za pochopení, ještě více za případné odpovědi!

Strana
z2
andelka
27. dub 2021

@kacka36 kdy jsi byla na tom utz?

kacka36
autor
27. dub 2021

@andelka včera

andelka
27. dub 2021

Jo, už čtu že dnes, tedy včera..
No, tak ano, sedí to na podle PM 6+0 a podle početí 4+6, sedí to na ovulaci kolem 20dc, tak jak to míváš.
Kdybys otěhotněla až ze styku 8.4., tj pravděpodobná ovulace by byla v ten den nebo až po tomto datu, tak by tam včera ještě takřka nic neviděl.

fifinka2020
27. dub 2021

@kacka36 Ja napisu jen k te prohlidce...moc bych se k tomu neupinala a nepocitala to takhle na dny. Tak brzy se divim, ze tam vubec neco videl... a klidne se muze stat, ze prijdes za 2 tydny a posune se. Ze zacatku jsou to spis jen odhady, az na screeningu je presne mereni, zalezi i na kvalite utz, sikovnosti doktora... Ja vedela na den presne ovulaci a stejne se to v ty zacatky posouvalo.

keksik002
27. dub 2021

@kacka36 a co kdZ pak uz nebudes moct mit deti..? Prijdou vysetreni a doktori oznami ze je to kvuli tomuto potratu, co pak? Co na to rekne manzel je zrejme..
Ja bych to riskla a miminko si nechala..

lachtanice86
27. dub 2021

@keksik002 jako fakt by si dokázala žít s takovou lží vůči manželovi? Klidně spát?

madbetka
27. dub 2021

@lachtanice86 Takže má jít na potrat a žít se lží ještě horší? To se jí bude spát určitě o hodně líp 👍 😀

margriet
27. dub 2021

A manžel už o těhotenství ví? Asi bych počkala do kontroly příští týden. Uvidíš, co se dozvíš od gynekologa ohledně velikosti plodu. Zkusila bych podle velikosti plodu znovu propočítat, na které datum vycházela ovulace a uvidíš. Ono se těžko radí. Lepší je vždycky říkat pravdu, ale chlapi nevěru těžko nesou a nemyslím si, že by skákal do stropu radostí z představy nevlastního dítěte.

andelka
27. dub 2021

No, nejvíc fér by bylo, o tom manželovi říct. On ujel dřív, mohl by teoreticky tvé důvody k účasti na nedokonaném sexu pochopit. Tím by byl čistý stůl. Protože jinak ta zátěž bude velká, a vztah a rodinu by vám to mohlo zničit taky.
Ale počkala bych ještě do další kontroly. Ta možnost, že bys otěhotněla s tím skoromilencem je fakt dost malá. Takže preventivní potrat bych rozhodně nedělala. Navíc to není úplná sranda, aby na to manžel nepřišel.

keksik002
27. dub 2021

@lachtanice86 to určitě ne, manželovi bych řekla pravdu a pokud i on paní zahnul, měl by se s tím srovnat.. pokud ne, asi bych vyměnila manžela za dítě.. obzvlášť pokud se o miminko snaží.. a kde je ta jistota že je dítě cizí? jako že teď půjde na potrat a za pár let se bude užírat, že mohli mít spokojenou rodinu a dvě děti

lachtanice86
27. dub 2021

@madbetka to jsem někde napsala? Ne, kdyz měla koule na to spat s jiným, tak ať je má teď a řekne manželovi pravdu!

lachtanice86
27. dub 2021

@margriet ale vždyť ty výpočty jsou nepřesné. Ja presne vím kdy byla ovulace i styk a stejně nám stáří neseděl o 5 až 7dnu

lachtanice86
27. dub 2021

@keksik002 ja nikde nepsala o potratu, kde to všichni berete? Ať rekne pravdu a jde na testy. Hotovo

keksik002
27. dub 2021

@lachtanice86 ona psala o potratu

margriet
27. dub 2021

@lachtanice86 S tím souhlasím, že jsou výpočty nepřesné. Ale kdyby se to předpokládané datum ovulace/početí nějak výrazně odchýlilo od data nevěry, tak by to mohlo pomoct 🤷‍♀️ Jinak samozřejmě nejvíc řeknou testy, ale ty se dají udělat až později, jak bylo zmíněno dříve.

lachtanice86
27. dub 2021

@keksik002 no tak pokud je to jeji rozhodnutí, tak snad ví co obnáší

ema90
27. dub 2021

@margriet Nespocita vubec nic, kdyz s manzelem byl sex 2.4. a s milencem 8.4. Tech sest dni je opravdu malo na to, urcit ci by to mohlo byt.

A ja treba vim, kdy byla ovulace a stejne jsou nase dvojcata starsi o deset dni, celou dobu. Takze bych se v zivote nedopocitala ci jsou, kdybych byla v takove situaci.

sudylichozrout
27. dub 2021

Zas jedna, co mysli nejdriv frndou... Jit na potrat jen kvuli tomu, ze nevis, ci to dite je, je kravina nejvetsiho kalibru. Je vysoce pravdepodobne, ze je tveho muze. A proto mu nemuzes tehotenstvi tajit a jit na potrat bez jeho vedomi, je to i jeho dite.

keksik002
27. dub 2021

@lachtanice86 mi právě přijde že rozhodnutá není.. protože proč by to sem pak psala? aby jí holky poplácaly po rameni jak je skvělá že podvádí manžela nebo to že si není jistá tím zda je dítě jeho a jen tak preventivně jde na potrat?

margriet
27. dub 2021

@ema90 Zakladatelka ale píše, že sex s manželem mají průběžně stále, nemá zaznamenány termíny, ví jen toho 2.4. na stopro. Takže teoreticky jde o to vyloučit 8.4., kdy došlo k něčemu s někým jiným. Aspoň tak to chápu já.

ema90
27. dub 2021

@margriet Ale to nevylouci. Kdyby byl rozestup treba dva tydny a mezi tim zadny sex, tak ok, ale kdyz s manzelem spi pravidelne a do toho se primicha jeden jinej sex (s nekym jinym), tak nema sanci zjistit, kdy k poceti doslo. Rozmezi sest dni je proste malo. A tim, ze s manzelem spi pravidelne, tak tim hur se da vyloucit toho 8.4. Ovulace se muze opozdit nebo prijit driv (pokud to nema potvrzene lekarem, tak si nikdy nemuze byt jista, kdy byla a vzdycky to bude jen domnenka) a spermie si muzou i nemusi pockat x dni.

margriet
27. dub 2021

@ema90 Je pravda, že když to takhle sepíšeš a vezmeš v úvahu všechny “proměnné”, tak je teoreticky možné otěhotnět kterýkoliv den cyklu a tím opravdu jakékoliv výpočty nemají smysl a zbývají tedy jedině testy.

maci299
28. dub 2021

@kacka36 Tak co,kacko36,jak se cítíš? Počkáš do další kontroly,a řekla jsi to manželovi?

helen_h
28. dub 2021

@kacka36 Myslím, že výpočty týkající se údajů o těhotenství milence z početí spíš vylučují. To by opravdu musel dr. vidět 2 mm zárodek hned týden po vynechání ms, to se mi zdá nepravděpodobné. Plus pokud byl sex jen tak krátký a bez ejakulace, výrazně to ještě snižuje všechny pravděpodobnosti...

treasurka
28. dub 2021

Ja bych vylozila karty na stul a rekla manzelovi, jak to je. Zahli jste oba, takze v tomto jste si kvit. Dite je s nejvetsi ppodobnosti mazelovo, ale nejaka pidisance ze je ze zaletu tam je. Myslim si, ze by mel mit moznost se k tomu vyjadrit. Asi jste meli doma narocny obdobi, muze vas to i stmelit, posilit, uvedomite si, co je dulezity.... Kdyz by ten test otcovstvi dopadl blbe, tak muzes dite porodit a dat k adopci, rovnou v nemocnic i na sale...

marta_kovar
28. dub 2021

@treasurka To si děláš legraci, dítě k adopci už rovnou na sále jen protože se chtěla “pomstít” nejhorší variantou jakou mohla? Za to to dítě snad nemůže.. Myslím si, že se ponížila už dostatečně tím, že se takhle stupidně pomstila a do toho ještě potrat a nebo dítě hodit do děcáku protože není manžela ale milence? To je teda počteníčko..

treasurka
28. dub 2021

@marta_kovar Adopce není dát do děcáku, ale do milující rodiny, kde po dítěti touží. Příště méně hysterie by to chtělo ;)

Strana
z2