Rozčarování z třetího syna a napjaté rodinné vztahy
Ahoj,jdu se sem vyzpovídat. Hodně jsme se snažili o třetí mimčo. Minulý rok jsem prošla zamlklým těhotenstvím. Teď se mi podařilo otěhotnět a vše vypadá v pořádku. Jenže doktorka nám oznámila že je to kluk a my už máme doma dva kluky. Manžel je z toho úplně v háji a vůbec o tom nechce mluvit. Hodně si přál holčičku, myslím si že i kvůli svému taťkovi, který mu zemřel a přál si vnučku. Mám strach že se s tím nesmíří. Je to u nás strašně napjatý.
Jak muze dospěly chlap mit oplodnovaci sex a verit, ze mu po 2 klucich urcite prijde holka 😵💫🤭
To si jako rikal co ?
Jo preju si holku , tak to urcite vyjde ?
No to by me nasralo a tobe se teda divim ze to v tve stavu berrs celkem sportovne , ptz ja hak se znam bych si rikala ze se muj cely zivot rozpada ptz mit vedle sebe tohodle dementa mit nechci … v dobe kdy se nedari mit ani 1 dite , v dobe kdy clovek nevi zda dite bude zdrave, nebo zda tehu dojde do zdarneho konce …uplne rouhani … a o chovani muze k tobe sni nemluvim
@veronicka89 tak asi tomu věřil,je spousta párů kterým to vyšlo,ale u něj to tak nebylo.A věř mi že to sportovně neberu. Ale nemůžu se tady hroutit kvůli klukům.A nevím co bych měla dělat,mám se sebrat a jít od něj a zůstat se třema dětma sama? To víš že bych mu nejradši dala jednu aby se vzpamatoval. To máš opravdu, dnešní době by člověk měl být rád za zdravé dítě.
Proboha kolik vám je ? My jsme ročníky 97 a pohlaví nas nezajímalo, chtěli jsme vědět jen to, zda má Mimi vše ,co mít má a nic neschází a nepřebývá.
Někdy je to spíš je škodě,že máme možnost znát pohlaví. Takhle by se vám chlapeček narodil, táta by viděl, jak je krásný a zdravý a neřešil by nic víc.
Možná bys mu jednu měla fakt říznout ,pokud by ti ji teda nevràtil 😃 Potřebuje se probrat. A upřímně,já bych teda nedokázala čekat, až se milospán Uražený uráčí mluvit , snesla bych mu na hlavu všechno jak vidím a vnímám a ze mě teda fakt mrzí jeho postoj a pokud se z toho neprobere,tak ať se kouká odstěhovat z ložnice !
@suzanna123 jo on to i říkal že bude muset vyhledat někoho kdo mu pomůže se s tím vyrovnat. Vůbec jsem to od něj nečekala že bude takhle reagovat. Ale on se ke klukům chová normálně. On to v sobě strašně dusí a nechce se o tom bavit.
@disa kamarádka hrozně moc chtěla druhé holčičku. Moc to obrečela. Dokonce když se mi narodila dcera a smála se na ni z kočárku, tak řekla, škoda, že to není holčička a to už měla pořádně břicho a co myslíš? Má Stěpíka nade vše ráda. To samé Janka, která má Daníka místo Marušky. Ta plakala, že chce holčičku, že kluci potom k mamince v dospělosti málo chodí. No, a jak plakala Iza kvůli tomu, tě místo holčičky čeká dvojčata 😁. Neboj, chlap se s tím smířit a malého bude mít rád. Ale zachoval se jak blbstein, to zase jo
Ja neprestavam zasnout nad debilitou nekterych chlapu. Nedivim se, ze dnesni mlade nechteji deti!
Ja neprestavam zasnout nad debilitou nekterych chlapu. Nedivim se, ze dnesni mlade nechteji deti!
@barumrallyebum nebo chlapy
Nam se teda zadarilo necekane, ale čekáme 4 tou holku. Taky me to zamrzelo, ze to teda neni kluk, nicméně uz jsem s tim v pohode. Manzel ten ani tyhle pocity nemá, je ten rozumnější a hned me uzemnil at se koukam vzpamatovat. Hlavně aby byla zdravá a je to pravda. Pohlaví si neurcujete, dokončenou za to nemohou jen spermie ale i genetické faktory. My si říkáme co kdyz nemuzeme proste mit kulka, protoze ta příroda vi co dela, ze by treba mužské pokolení bylo postižené? Mam v okoli maminku co ma dceru a syna dvojčata., dnes jiz 16 let....Jenze těžce postižené a vydávají skreky na vozíčku...v pul roce jejich zivota je postihl meningokok oba....a od te doby jsou těžce postižení. To uprimne kdyz vidim...radši me tyto kacířské myšlenky musti. Možná byste si meli uvědomit toto.
To do sedne 🩷.Byla jsem v podobné situaci. 3. dite si pral manžel,mne by bývaly stačily 2 holcicky. Pral si moc syna, tak jsem si nakonec po letech dala rict,že to ješte zkusíme. Kdyz se dozvěděl,ze bude holcicka, pro nej děsný zklamaní. Nakonec se smířil s tím, že ten syn proste uz nebude. Malé Emicce bude v zari rok a neda na ni dopustit 🙂
Proboha kolik vám je ? My jsme ročníky 97 a pohlaví nas nezajímalo, chtěli jsme vědět jen to, zda má Mimi vše ,co mít má a nic neschází a nepřebývá.
Někdy je to spíš je škodě,že máme možnost znát pohlaví. Takhle by se vám chlapeček narodil, táta by viděl, jak je krásný a zdravý a neřešil by nic víc.
Možná bys mu jednu měla fakt říznout ,pokud by ti ji teda nevràtil 😃 Potřebuje se probrat. A upřímně,já bych teda nedokázala čekat, až se milospán Uražený uráčí mluvit , snesla bych mu na hlavu všechno jak vidím a vnímám a ze mě teda fakt mrzí jeho postoj a pokud se z toho neprobere,tak ať se kouká odstěhovat z ložnice !
@anonym_b4d1e4 odstehovat z loznice ma byt trest pro chlapa? 🤭😏
@anonym_b4d1e4 odstehovat z loznice ma byt trest pro chlapa? 🤭😏
@veronicka89 On se má odstěhovat z ložnice. A ano, trest to pro něj bude, protože normální chlap pochopení,že tohle přehnal a zamyslí se nad sebou.🤦
V sobotu jsme si promluvili a asi to zabralo. Už mám zpátky svýho chlapa 🙂. Už se můžeme o všem bavit a i o mimču. Jen říkal že prostě potřebuje čas se s tím srovnat.
@disa ahoj, já mám 4 holčičky. Při třetí byl docela zklamaný, ale během těhotenství o tom nějak nemluvil, byl k bříšku docela pozorný, tak nějak jako při druhé. Ale když jsme se dozvěděli, že i čtvrté (které už opravdu plánované nebylo a hodně jsme rozmysleli, zda si ho necháme - zejména z mého popudu jsme pak nechali) bude holka, též začal těhotenství úplně přehlížet. Říkal mi to dopředu, ať a tím počítám, že bude fakt hodně zklamaný, když už budeme mít tolik dětí a budou to všechno holky, že ji samozřejmě bude mít rád atd., ale .... No, pripadala jsem si na všechno strašně sama. Mnohokrát jsem to obrecela. Ale já jsem to teda docela chápala. Od prvního dítěte si strašně moc přál kluka a bylo to vždy zklamání (teda od té druhé, z první byl vyšašený). Já si zase vždy spíš přála holky, dvě. No ale u třetího už to ve mně hlodalo, že bych ráda toho synka měla, u čtvrtého jsem vyloženě doufala, že snad... I vnitřně sama u sebe a i kvůli němu. Ale povedla se opět dcerka. Teď ji byl rok a milujeme ji stejně jako všechny předešlé. Partner to strávil až tak nějak měsíc před porodem, pár měsíců předtím to bylo opravdu naprd. To ale i celkově z toho rozhodnutí. Ale zvládla jsem to za nás oba. A teď jsme oba někdy (rozuměj téměř pořád) šílení z těch 4 ujecenych koz 😁😁😁. Ale jsou to naše poklady i tak. Takže věřím, že i on to stráví! Bude je milovat všechny stejně. To snad ani nejde jinak 😊. Dej mu čas...
Potřebuje/potřeboval asi víc času no. Každý to nese jinak. Člověk si něco vysní a pak to tak nebude. Ale zas ho to neomlouvá, jestli se choval divně k tobě jako k těhotné partnerce. Já u druhého byla taky dost rozčarovaná z pohlaví a trvalo mi se s tím smířit. Určitě by mi nepomohlo, kdyby mě partner “seřval”. Ale to jsem já a nebyla jsem hnusná na manžela. U třetího dítěte jsem samozřejmě počítala s variantou, že to bude zase to jedno pohlaví a docela jsem to intenzivně řešila, až mě to štvalo. Je to těžký. Ale bude to určitě dobrý. 🍀

Jak muze dospěly chlap mit oplodnovaci sex a verit, ze mu po 2 klucich urcite prijde holka 😵💫🤭
To si jako rikal co ?
Jo preju si holku , tak to urcite vyjde ?
No to by me nasralo a tobe se teda divim ze to v tve stavu berrs celkem sportovne , ptz ja hak se znam bych si rikala ze se muj cely zivot rozpada ptz mit vedle sebe tohodle dementa mit nechci … v dobe kdy se nedari mit ani 1 dite , v dobe kdy clovek nevi zda dite bude zdrave, nebo zda tehu dojde do zdarneho konce …uplne rouhani … a o chovani muze k tobe sni nemluvim