Tchýně a (ne)radost z těhotenství. Jak mám být víc nad věcí?
Dobrý den,
jsem ve 13. TT a pokud vše vyjde tak, jak má, tak na konci června jedeme k partnerovým rodičům, kde jim oznámíme mé těhotenství. Moji rodiče budou jiště plakat radosti - jejich první vnouče je na cestě. Já mám ale trochu obavy z reakce tchyně a tchána. Bude to jejich osmé vnouče, takže nic vzrušujícího. Partnerovi je 45 let a vyčetli mu, že už je starý na to, aby jezdil na motorce. Neumím si představit, jak budou reagovat - vzhledem k jeho věku, že se ještě cítí i na miminko s o 16 let mladší partnerkou. Prostě cítím, že mě bude mrzet, jak zareagují a tak mám i trochu strach být u toho, když se to dozvědí. Jak mám být víc nad věcí ? 🙂 S jakými divnými reakcemi jste se setkaly vy? Děkuju!
Babička od manžela prohlásila že do té doby stejnak umře 😃takze peckovni reakce a "umira" už 20 let

Ahojky, nic si z toho nedělej, pokud jsi šťastná ty i partner tak bych to neřešila 😍
Když jsem čekala první tak táta měl radost (1.vnouče), máma začala reagovat asi po 2.dnech 🤣 a taky pak byla šťastná. S tchánem v kontaktu nebyl (po rozvodu se odstěhoval mimo ČR) a tchyně řekla “pokud to bude holka koupím ji náušnice a když to bude kluk nekoupim mu nic” - ex se mě ani nezastal a já s brekem odešla pryč. Pro mé štěstí se narodil syn 🤣
U druhého už naši tak nějak v pohodě - bez reakce ale měli radost a tchyně jen, že si myslela, že jsem jen ztloustla nic víc 🤣🤷🏼♀️ Pak se narodila dcera a taky nic nedostala - nejsem z těch co něco chce ale musela jsem se jen smát 🤣🤣🤣 naštěstí je to už můj ex 🤣 moje mama - moje děti miluje a tchyně od rozvodu (5.let) je neviděla ani jednou, nepopřála k narozeninám ani k Vánocům - prostě pro ni neexistují 😀