icon

Trojčata. Má někdo?

9. čer 2021

Ahoj, ma někdo z vás trojčata? Mam 3 deti dvě uz velké nejmladšímu 2 roky a dnes jsem se na ultrazvuku dozvěděla ze tam jsou 3 miminka. .jsem 12tyden a nedovedu si představit co delat a jak to zvládneme:(

Strana
z2
kevi1
10. čer 2021

@cherie24 no ved ja s tebou suhlasim 🙂 nikto tu predsa nepise, ze to bude jednoduche, ale ja si pamatam sama ako som neznasala kecy, ze nedam skolu a dieta a podobne a strasne ma to stvalo, to som cakala jedno.. proste k comu su take kecy dobre. Kazdy vie, ze trojcata nie su prechadzka ruzovou zahradou, ale povedala by som to tak, ze kazdy zvladne tolko, kolko ma nalozene.

kakamila12
10. čer 2021

Na netu jsem před pár lety četla článek s nadpisem - "Někdy se zamknu v koupelně a brečím, říká matka paterčat z Austrálie". V duchu jsem si tenkrát říkala, že kdyby se paterčata narodila mně, jsem v tý koupelně zamknutá pořád...

alilali
10. čer 2021

@ema90 Tak si postěžuj jak těžké to máš, maminko.
Uvědom si, že sama píšeš, že se ti před pár dny narodila dvojčata, to si sedne, těžko teď hodnotit, mimo jiné, zas takovej zahul, když máš čas být pořád na MK to nebude, že? 😛

cherie24
10. čer 2021

@alilali 😀 tak já bych i řekla, že ony ty první dny po příjezdu z porodnice jsou dost náročné i s jedním. Než si to tak nějak trošku sedne, tělo se trochu vzpamatuje, rodina si s novým přírůstkem/ky sedne. Podle toho se asi opravdu nedá hned soudit, jaké to bude. 🙂

eviicka
10. čer 2021

@cherie24 jenže s trojčaty nejspíš paní nepřijede třetí den po porodu jako my ostatní.

Zakladatelko, koukám, že otázka zněla,jestli tu má někdo trojčata... No tak to se diskuze docela zvrtla. Určitě jak už to tu radily je několik internetových skupin a hlavně klub, který sdružuje vícerčata a tam už poradí se vším. Držím moc palce 🙂.

kozaci
10. čer 2021

Vím, že to bude znít pro většinu maminek divně, ale já závidím!
Mě se velké rodiny líbí. Nyní čekáme třetí baby a na prvním ultrazvuku jsem byla trochu zklamaná, že tam.nejsou dvě 🙂

cherie24
12. čer 2021

@kozaci taky jsem to tak měla, vylezla jsem z ordinace a říkám, zlato tak bohužel je tam jenom jedno, to je škoda viď? A partner na to - hmm, jsme to mohli mít hotové najednou, to by bylo dobrý 😀 Ale ten, kdo si to přeje, tak ten rodí po jednom a ten, kdo se modlí, aby tam bylo jen jedno, jich má víc a pak kolikrát řeší redukce 😔

ema90
13. čer 2021

@alilali Co to meles? 😂 Ja ze sebe chudinku nedelam a rozhodne tu netravim kazdej den 😀. Ja jen tvrdim, ze mit doma uz nejaky deti a cekat trojcata, tak si to jdu hodit. A co je na tom? To vy si tady hrajete na hrdinky jaka je to pohoda. Ja tohle netvrdim, protoze prave vim co to obnasi mit doma dvojcata. Natoz trojcata.
Pani z toho ma ocividne obavy a ja ji pisu, ze opravnene. To neni zadny straseni, to je realita.

@loylii Ne, nejebe mi, jen si moc dobre uvedomuji, ze kazdy mimino je jiny a ze ja mam celkem stesti, ze jsou dvojcata relativne hodny i kdyz je to i presto nekdy docela zahul. A ze vy ste takova hrdinka, ze zvladate dvojcata a troufla byste si i na tri, tak klobou dolu 🙃 Vite, kazda maminka to zvlada jinak a ne vsechny jsme dokonaly jak vy. Ja bych treti nechtela ani za nic.
A myslim, ze kazda mame pravo na to, to vnimat jinak.
At si klidne nekdo ma deset deti.
Ale tazatelka ma ocividne obavy, jak uz jsem psala a ja se ji vubec nedivim.

zelenaesmolda
13. čer 2021

@sudylichozrout
no,porad ma tu moznost jet do statu kde ji interupci provedou i po 12.tt ale to je uz extremni pripad.

zelenaesmolda
13. čer 2021

@ema90
souhlasim s tvym prvnim prispevek,ja bych si sla asi hodit masli.
A napadlo me uplne to stejne,ze k tomu ji nebudu gratulovat 🙂

jako_mala_holka
13. čer 2021

No četla jsem jen některé komentáře... Nepoperte se tu 😄
Zakladatelko, že to bude náročné, to víš, mě by asi odvezli i jako prvorodicku, já se klepala, aby se na prvním utz neukázaly dvojčata, ale já jsem obecně docela srab... tobě gratuluju, budete holt velká rodina a určitě to s pomocí zvládnete, držím palce 🍀💕

Strana
z2