Vlasy v těhotenství padají, jsou nekvalitní

janka_kr22
26. lis 2017
Uživatel janka_kr22 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od janka_kr22.

Ahoj, mám dotaz na zkušenější maminky 🙂) všichni mi říkali, jak se mi během těhotenství zlepší vlasy, tak jsem se těšila, ale stal se přesný opak. Vlasy mi pořád padají a jsou nebkvalitní, polámalé, matné.. stalo se vám to někomu taky? Máte na to nějaký tip nebo trik? 🙂

díky moc!

rendula91
26. lis 2017
Uživatel rendula91 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rendula91.

Ahoj, ja jsem v pohode, ale nekde jsem cetla, ze bys mela sahnout po vitaminech s vysokym obsahem keratinu. Pry je na to dobry Eladen.

kamka86
26. lis 2017

Ahoj moc Tě nepotěším ale u mě to bylo stejné. Matné lamavé nic moc. Přesto jsem to vydržela a po porodu, je mi líto, to bylo ještě horší padali mi chomáče vlasů😖. Užívala jsem biosil a uvažovala o ostříhání. Měla jsem vlasy polodlouhé. Zlepšilo se to během roku. Vydržela jsem. Teď má prcek 2,5 a od 2 roků mám tolik vlasů a tak dlouhé, že se mi několik lidí ptalo jestli jsou prodloužené.😊 Zkus se zeptat v lékárně jestli biosil můžeš, když jsi těhotná. Určitě trošku pomůže.

soleilll
26. lis 2017

@janka_kr22 Někdo má sice v těhotenství vlasy husté a lesklé (jako já), ale po šestinedělí to stejně všechno vypadá, takže to není žádná výhra. Nic si z toho nedělej, jakmile se ustálí hormonální hladiny, zas se to dostane do normálu. Jinak nějaké vhodné vitamíny, které můžeš i jako těhotná.

chocolady
26. lis 2017

@janka_kr22 treba se ti po porodu ty vlasy zlepsi. 🙂 my chvilku padaly a pak jsem si vsimla, jak mi ve velkem rostou malicke vlasy hned u hlavy - po pulroce od porodu jsem mela ty vlasy co pred otehotnenim.🙂

kulicka_45
26. lis 2017
Uživatel kulicka_45 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kulicka_45.

Během těhotenství se mi vlasy i nehty zlepšily. Naopak po něm to byla katastrofa a pořád se to nezlepšovalo. Na radu kamarádky jsem vyzkoušela GS Eladen a super. Jen se zeptej, zda se smí v těhotenství. Já ho brala až když byl prckovi rok 😉

pucmelinka
26. lis 2017

Já jsem v těhotenství vlasy i nehty měla super, za to po porodu katastrofa, padaly mi, nepomohlo nic, ani Eladen, ani Biosil... Teď beru Methionin a Be-komplex, tak uvidíme... Vlasy jsou asi lepší, ale ty nehty, ach jo... A hlavně se mi zhoršil eksém... ☹

kadarka
26. lis 2017

V těhotenství vlasy hrůza,pleť zrovna tak. Po porodu vlasy padaly po hrstech,měla jsem obavu,aby mi na palici vůbec něco zůstalo,pleť na prd ještě víc. Kojila jsem, srovnalo se to samo. A uteklo to, kolem mimča bylo furt plno starostí. V těhotenství nic nebrat, jen těhotenské vitamíny,pokud kojíš tak taky ne, na všem je napsáno nevhodné pro těhotné a kojící-aspoň co jsem se dívala já. Jakmile nebudeš kojit, můžeš zkusit nějaké potravní doplňky. Taky mě to trápilo, ale to jsou ty hormony, každá to má jinak. Držím palce a hlavně ať jste oba zdraví!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru