icon

Všechno je v pořádku ale....

helena1033
2. pro 2020

Holky já sem úplně zdeptana i když možná zbytečně nevím....... Sem po úspěšné inseminaci, teď jsem 8+0 .... Z kliniky mne odeslali k mému gynekologovi, doktorka na klinice viděla na utz srdíčko velikost v pořádku prý je to cvalik. Pogratulovala dala dáreček a dopis pro doktora ať vystaví těhotenské průkaz. Zároveň jsem ve sledování na hematoligii a picham si 0.2 clexane a každý večer progesteron Vaginalne. Dnes jsem tedy po 14dnech byla na první kontrole u svého gynekologa. Vždy byl v pohodě....... Dnes změřil malého kosmonauta, srdíčko bylo vše v pořádku podle utz jsem 7+4 dle menstruace 8+0 to je prý v pořádku...... No ale těhotenské průkaz nevystavil to až za 14dni , kdyby se něco stalo ať se zbytečnej neruší, fotečku mi nedal prý je to potom takové smutné když se to nepovede, sex s přítelem raději ještě pořád ne. Sledovat kdybych začala krvácet hned volat. A ty injekce zavolat na hematoligii jestli jsou nutné že by to už nepichal..... Ale zároveň mi řekl ať si zavolám na prediko a objednám se na screening.
Je možné že jen tak opatrný? Mám za sebou před rokem a puk zamkle 9tt a jedno biochemické od té doby se zadařilo až teď při 3. insrminaci. Říkala sem mu že je mi den špatně na zvracení a pak třeba dva dny nic jen žaludek na vodě....... No to občas se zamklym bývá že vymizí příznaky........ Já jsem šťastná že malé je v pořádku 14mm, srdíčko, hlava, zárodky rukou nohou...... A zároveň vyděšená a sleduju úplně všechno....... Těch 14dni budou muka.
Máte některá podobnou zkušenost s dopadlo vše ok?

Strana
z2
kristyneckaa27
5. pro 2020

@helena1033 u nás dávají průkazku taky až okolo 10 týdne. Mě potvrdila těhotenství na konci 7 týdne, ale průkazku mi vystavila až 2 týdny po.

janina228
5. pro 2020

Ahoj, taky jsem dostala průkazky určitě až po 10tt.. sama jsem chtěla raději ještě dýl, opravdu není důvod mít ji dřív. Taky jsem aplikovala clexane,od začátku těhotenství až do konce šestinedělí.. ani nápad injekce vysazovat,pokud ti to vysloveně neřeknou na hematologii (spíš se tak ale nestane a přesně jak tu paní psala přede mnou - bude se dávka nejspíš zvyšovat). Se zamlklým příznaky vymizí - ale určitě ne hned jak by se tak stalo.. inu..jsou to nervy. Přeji ať je vše v pořádku!

Strana
z2