Mohu být těhotná?
Dobrý den,
Snažíme se o miminko 🙂 Začali jsme se snažit nedávno, jenže po pár dnech jsem začala špinit růžovým výtokem asi cca 4-5dní... Začalo to 6.6.2014 a poslední čtyři dny mi je od rána po celý den na zvracení... Tři noci za sebou se budím několikrát v noci.... Dokonce od včera si měřím bazální teplotu 🙂
Naměřila jsem včera ráno 36,9 a dneska ráno 37,1.... Jenže s tím moc zkušenosti nemám.... Tak pořádně popravdě nevím, jestli mohu být těhotná 🙂
Jinak cítím jako kdyby jsem byla nafouknutá , a občas cítím menší popichování v pravém vaječníku... Pořád mám potřebu chodit na záchod na malou a sucho v ústech , takže se snažím co nejvíce dodržovat pitný režim 🙂
Samozřejmě jsem si zkoušela dělat test, ale vyšlo mi , že těhotná nejsem...
Nemáte někdo podobné zkušenosti ? Nebo nemohl by mi někdo říct, alespoň svůj názor ? 🙂
Děkuji 🙂
@dasenka888 hmmmm a ty nevis proc je bz furt dole??
@nynus už máš po menstruaci ? 🙂 Od kdy Ti začala ? 🙂
@dasenka888 18 konec
@dasenka888 a zacatek 14
Teda 15 14 jen spineni
@dasenka888 jéé,tak to je mi líto,to vypadalo tak nadějně 😒 tak jak říkáš,ted počkat na ovu a vzhůru na to,držím palce 😉
Je tak to se mi libi tedyk to je super budu merikovat dal uvidime co to ukaze nenechavam nic nahode a sexikujem skoro denne 😀
@nynus no , to já měla tu bolest břicha a teď když mi došla mrcha bych se nedivila kdyby mi nějaká cysta praskla ze čt na pátek a proto ta bolest... Jinak se budeme snažílkovat hnedka jak mrcha skončí 🙂)
@dasenka888 a co ta simca nak tu dlouho nebyla coz
@nynus já na ní taky myslím, snad se nic nestalo :( snad odjeli jen na dovolenou nebo tak 🙂
@dasenka888 to jpo asi si jela odpocinout vsak ona se ozve
@nynus mě je dneska tak zle z té mrchy :D jak je u Tebe ? 🙂)
@dasenka888 me je fajN A MAM hlad 😎
ahoj holky, tak jak se máte? jsm tady nebyla protože jsem od neděle byla se snyem v brne v nemocnici, měl zranení tak musel na operaci, to byl stres. Včera nás pustili, takž dnes teprve začínám fungovat, vščera nea mě všechno dolehlo. Musela jsem se držet a být oporou malému, takže včera jsem jen doma mlčela a bolela mě hlava. Jinak mi začínají plodné dny... už mám zase hlen a teploty se drží níže... jsem ráda, že mi tělo takhle funguje! mám to tak každý měsíc.... takže až se budeme snažit doopravdy, tak snad to tak bude také a vám přeji aby to tento měsíc vyšlo, měla bych z toho velikou radost!!!!
@lencak80 malého je mi líto, on to zvládne, když má takovou zlatou maminku 🙂 ! Držím palce a myslím na Tebe a malého 🙂
Ahojky holky,jdu si k vám pro radu...Tento měsíc se snažíme o mimi...MS mívám vcelku pravidelnou-těch 26-28 dní.Jenže ted v úterý se u mě začali projevovat známky nastydnutí(tlak při čůrání,bolest břicha)ve středu (25 DC)jsem trochu špinila,ale potom už nic-jen ten jeden den...včera jsem skončila u dr.se zánětem moč.cest a beru antibiotika,těhu test negativní(ale negat.test jsem měla u obou dětí pozitivní až týden po vynechané ms)
Tak co myslíte?že mohlo být to špinění?nikdy se mi to takhle nestalo..
Děkuji všem za rady
@snezenka123 no já bych počkala tak týden po menstruaci a pak bych testila 🙂
@dasenka888
@nynus ahoj holky...vubec jsemvtu nebyla..jsem v poradku..nemam vubec cas..nasla jsem praci delam si ridicak takzebtoho mam moc 😀 co vy?jak se mate?
@simca190 ahoooj to je super, gratuluji 🙂 a kde pracujes ? 🙂 U me nového jen to , ze ve středu se mi dostavila mrcha, tak už jen vychytat ovulku 🙂 Porad chcete mimi, nebo ted se budeš soustředit na novou práci ? 🙂
@nynus tak co , tak co ? 🙂 Hlídaš ovulaci ? 🙂 Za jak dlouho cca ? 🙂)
@dasenka888 no ty jo nak sem tydle dva dny nestihla merit moc rychle sem vsata a nemerila 😒 zitra ale napravim tak nevim jastli se zvysila nebo jak to je ale predtim se furt po ms drzela na 36.4 takze asi este nic a co ty
@nynus já porad menstruace a dneska BT 36,7 🙂 jsem na to zvědavá 🙂
ta mě už 3 dny strašně bolí podbřišek a měla jsem i růžový hlen, takže vím, že už mám plodné dny a BT je stále nízko, dnes ještě nižší, takže ovulka bude možná dnes nebo zítra a pak už by měly teploty stoupnout a držet se do MS. Mě vždy strašně bolí podbřišek, ale jako fakt hodně.... už jsem i přemýšlela právě o něčem přírodním na zmírnění příznaků jak ovulace tak MS
@dasenka888 osobně si myslím, že v tom cyklu podle naměřených hodnot vůbec ovulace neproběhla

@majkylove
@nynus
Tak jsem šla na záchod a dorazila mrcha... 🙂 Nechápu jak je to možné, že jsem to ani necítila... :/ Vždycky jsem to cejtila a dneska vůbec, no je zvláštní, teď už jen vychytat ovulaci 🙂))