Vaše zkušenosti s psími granulemi Profidog

konik_testuje19.12.2019

Jak vypadá psí život? To vám poodhalí maminky a jejich chlupatí miláčci, kteří testovali psí
granule Profidog.

I psí láska prochází žaludkem. A nejen z toho důvodu je velmi důležité, které krmivo svému
pejskovi naservírujete. Kvalitní krmivo pro psy je potřebné pro jejich každodenní lumpačení
a dodá jim důležité živiny pro zdravé zuby, lesklou srst a spokojené bříško. Granule Profidog
myslí na každého pejska, takže si vyberou majitelé malých i velkých plemen, štěňat i psích
seniorů, nebo i psů s nadváhou.

Na testování jsme pejskům poslali 12 kg granulí Profidog. Díky praktickému balení v 3kg
pytlích můžete otevírat jednotlivá balení postupně. 3 kg obsažená v 1 balení během několika
dnů spotřebujete. Zabrání se tak zkažení a znehodnocení krmiva v otevřeném velkém balení
a budete mít pro vašeho mazlíčka vždy čerstvé krmivo u kterého je maximálně zachována
chuť a vůně.

Pokud vás značka zaujala, více informací najdete na: http://bit.ly/granule_Profidog

Jak jsme testovali psí granule: Recenze Profidog

Pokaždé, když se vyhlašuje soutěž o testování, tak zapláču. No co se divím, na portále pro maminky je to samá kosmetika pro děti, hračky pro děti a jiné věci pro děti. Co nadělám. Ale najednou na mě vyskočilo testování krmiva pro psy. Já měla takovou radost, konečně něco, čeho se můžu zúčastnit. Poslala jsem pár informací o svých psech a v podstatě jsem na soutěž zapomněla. 


Až o pár týdnů později mi přistál ve schránce dopis: BYLA JSI VYBRÁNA NA TESTOVÁNÍ. Už dlouho jsem neměla takovou radost. Navíc je to opravdu užitečná věc, věc, kterou bychom stejně museli koupit, takže nám to ušetřilo i pár korun. 


Dostala jsem instrukce, kde objednat a už jsem jenom čekala. Objednala jsem 28.5. a balíček mi přišel 3.června. Nebyla jsem zrovna doma, tak jsem druhý den sjela na poštu i s manželem, aby mi to pomohl odnést - přeci jen to vážilo 13 kg a i pošťačka byla trochu naštvaná, že to musí odnést k výdejnímu okénku. 


Upřímně, při objednávce jsem nechápala, jestli fakt objednávám 12 kg, protože mi přišlo, že cena je dost nízká. A pytel na obrázku na 12 kg nevypadal. Až po doručení jsem pochopila. Objednávka byla rozložena do 4 balíků po 3 kg, což je super. Hned jsme jeden vzali na chalupu a nemusíme to tak tahat pořád sem a tam. 


Balík byl pěkně zabalen, všechno dorazilo v pořádku a navíc jsme dostali dárek - pelíšek pro pejska. Je opravdu pěkný a ačkoli naši psi nikdy na pelíšky nebyli, tak na tomhle spinkají docela rádi.



Mám 2 pejsky - maltézáčka a boloňáčka. Oba cca 4,5 kg. Stejně jako hodně pejsků, nemají úplně rádi střídání granulí. Takže když jsem byla nucena koupit granule jinde, musela jsem jim je dávat velmi pomalu a postupně. Jinak trpí na zažívací problémy. Zároveň musím říct, že jsou pěkně vybíraví. Granule jim nikdy extra nejedou, ale přijdou mi zdravější než konzervy. Když jsem přinesla tyto nové granule, od Profidog, stalo se něco úžasného. Klasicky na mě oba lezli, ať jim dám tu dobrotu, co jsem jim koupila. Čekala jsem, že po zjištění "jé, to není pamlsek" se odtáhnou a možná si vezmou večer. Ale oni se na to vrhli. Oba. Nakonec jsem jim docela velkou dávku nasypala i do misky a dál to neřešila. Večer jsme zjistila, že všechno je sněděné a vylízané do čista 😀. 



I další dny pejsci s chutí granulky baštili. Co mně se líbilo, byla velikost. Granulky byly akorát maličké pro takhle malé pejsky. Máme s tím často problém, že i granule, co jsou pro malé pejsky, tak jsou dost veliké a oni mají často celkem problém je rozkousnout. 



Přeskočíme v čase. Po dobu testování jsem pejskům nechala v misce i staré granule, aby se to tak nějak naředilo a nebyl ten přechod tak prudký. Po pár dnech jsem ale zjistila, že vyzobali všechny Profidog granule a nechali tam ty staré!! A ty už nechtějí. 




Co musím opravdu ocenit je, že po nich nemají žádné střevní nebo žaludeční problémy. Co je snad poprvé. Maltézáček docela často zvrací a boloňáček zase trpěl na průjmy. Po těchto granulích se to opravdu spravilo. Nevím čím to, protože předtím jsem měla za to, že používám opravdu kvalitní granule. Ale nejspíš tam byla nějaká složka, co jim nesedla. O složení Profidog asi nemusím povídat, vše už tu bylo několikrát řečeno. Mně se složení opravdu líbí, vypadá výborně a prostě hlavně vidím, že pejsci od té doby prostě nemají průjmy, nezvrací, nemají zácpy. A to je absolutně hlavní. 



Jediné, co mě mrzí, je, že nemají více příchutí. Alespoň v tomhle 12kg balení, víc jsem nezkoumala. Určitě budeme kupovat dál, ale pejsci by jistě ocenili sem tam nějakou jinou příchuť.



Shrnutí

+ přehledný eshop

+ spousta možností doručení a placení

+ výhodné ceny

+ příjemné balení (není to jeden obří pytel, ale 4 menší)

+ skvělé složení

+ vhodné i pro pejsky, kteří trpí na zažívací potíže nebo mají citlivější žaludek

+ opravdu chutnají, což často ty kvalitní granule moc psům nejedou

- ocenili bychom více příchutí 🙂.


VÝSLEDEK: Jsme 100% spokojeni. Já i pejsci. Nemám co vytknout, určitě budeme kupovat dále a maximálně doporučovat. Děkuji za tuto možnost testování, udělalo mi to velikou radost.


#recenze #test_profidog

Merlin a granule od PROFIDOG

Nejdříve Vám představím našeho Merlina, který měl za úkol testovat granulky značky Profidog.

  • Plemeno neznámé.
  • Narodil se 21.9.2018

Přivedla mě k němu obrovská náhoda.

V listopadu nám zemřela naše 10letá fenka Arga. Bez psa to doma nebylo ono. Až jednou jsem na facebookové skupině viděla, že se někde našla štěňata, a že budou v útulku. Do Merlina jsem se hned zamilovala. Chtěla jsem do útulku volat, ale bylo zavřeno, tak jsem to hned přeposlala kamarádce a ta, že to jsou štěňata její kolegyně. A že se mi na Merlina zeptá. Nooo, a pak mi volala, tak si pro něj přijďte. Kolegyně Vám ho dá zadarmo. Pro manžela to bylo překvápko. No, uznejte, není úžasný?

Teď se ale vrátím ke granulím. Od štěněte ho krmíme granulemi z obchoďáku. Nějaké mu nevyhovovaly (zažívací potíže). A jedny byly v pohodě. Akorát po nich měl děsně prdíky. A když na mě vykoukla možnost testování dalších granulek, neváhala jsem a Merlu přihlásila. A usmálo se na nás štěstí!🍀

Image title

Ve zprávách jsem od koníka dostala link na web profidog (profizoo.cz ) kde jsem si našla granule, které by Merlinovi nejvíce seděly. Vybrala jsem pro dospívající psy. Orientace na webu byla docela přehledná a v pořádku.

Dopravu jsem vybrala Českou poštu. Co mě teda zmátlo, když mi web poslal číslo zásilky, které jsem si zadala do sledování zásilky, tak mi to dlouho ukazovalo -nezadaná zásilka (nebo něco v tomto smyslu). Ale čemu se divit, že? Když už přišla sms, že mi balík budou doručovat, chybělo mi v ní určení času.

Zásilka byla skvěle zabalená. Čekala jsem jeden velký pytel. Ale přišla jedna těžká krabice. Po otevření mě i Merlina čekalo překvapení v podobě pelíšku. Ten jsme mu chtěli koupit. Protože Merlin, když má dlouhou chvíli, tak občas něco rozkouše. (Ale zatím pelíšek drží.)

Testování jsme raději začali až druhý den ráno. Kdyby mu náhodou granule nesedly. Ale vše v pořádku. On je taková naše popelnice. Sní vše. Ale tyhle mu chutnají více.

 

Oceňuji hlavně otevírání a zavírání pytlů. Ostatní granule od konkurence zavírat nešly. Takže nám tu smrděly po bytě. A když chytla Merlu slina, šel se najíst. Takhle má smůlu. Jinak mě překvapilo příjemné složení granulí. Když jsem porovnala i to naše, po kterém měl prdy. Jooo, a k těm prdům. Od té doby, co Merlina krmíme granulemi od Profidog se nám hnedle lépe dýchá. (Bez prdu)😂

A přijde mi, že má hezčí srst (na sluníčku se krásně leskne😍) a taky že zmohutněl. Takže závěr musím říct, že mě testování mile překvapilo a určitě další balení objednáme. Jen manžel, že by ty granule mohly být barevné. 😂 Ale nechápu proč, když se říká, že psi nevidí barvy😂.

Při této objednávce se mi zároveň vytvořila registrace na webu, kterou určitě využijeme. Zrovna dnes jsem koukala a mají tam další akce.

Takže nás Merlinek moc děkuje za možnost testování. 🐺 I my.

#test_profidog #recenze #zkusenosti_profidog

Test PROFIDOG

Tak máme za sebou první koníkovské testování, které se týkalo stravy našeho psího dítěte, prvorozeného kluka australské kelpie - Dextera. Zkoušeli jsme granule PROFIDOG Premium Plus Medium Adult 12 kg. 

1.

Pro objednání jsem použila odkaz, který jsem obdržela ve zprávě, ale pochopitelně jsem mrkla i na webové stránky eshopu https://profizoo.cz/. Web považuji za přehledný, zboží je řazeno do různých kategorií a např. granule, které kupujeme pro psího přítele nejčastěji, lze vybírat dle věku psa, hmotnosti nebo dle velikosti balení. Pohyb a vyhledávání na stránkách je intuitivní, u zboží pak nechybí podrobný popis vč. složení a doporučené krmné dávky podle hmotnosti psa, což hodnotím také pozitivně. 

Po objednání jsem obdržela potvrzení e-mailem, což považuju za standardní záležitost, součástí potvrzovacího e-mailu byly i Všeobecné obchodní podmínky, Informace pro spotřebitele a Informace o ochraně osobních údajů. Ze zkušeností s objednávkami z jiných e-shopů již zaslání dokumentů tohoto charakteru standardní není a toto také chválím. 

2.

Balíček s granulemi mi byl doručen do 2 dnů od objednávky prostřednictvím České pošty. Zde jsem byla v první chvíli velmi překvapena způsobem balení, protože jsem standardně zvyklá na balení granulí v jednom velkém pytli, který pak máme postaven na chodbě a postupně z něho granule odebíráme. Zde jsem ale obdržela poměrně malý, a o to těžší balíček, ve kterém jsem nalezla granule rozdělené do 4 menších balíčků – sáčků.

Považuji to za výborný nápad, mohu tak mít jedno balení přímo v šuplíku v kuchyni, kam se mi pochopitelně velký pytel nevejde. Také je to velmi praktické na cesty s pejskem, kdy si člověk vezme jedno balení a neřeší odsypávání do zvláštního sáčku. Co bych tedy navrhla ke zlepšení, je zpětné zavírání sáčků, kdy bych volila zavírání s „jezdcem“, který lépe drží než stávající řešení, kdy je třeba obě strany zamáčknout do sebe. 

3.

Při koupi granulí se vždy díváme na to, aby byly vhodné vzhledem k věku a velikosti plemene psa a k jeho aktivitám, zajímá nás složení, zejména poměr masa oproti ostatním složkám granulí. Čteme také recenze ohledně spokojenosti jiných zákazníků. Například země původu krmiva je pro nás nicméně zcela bez významu, na tento údaj jsem se nikdy nedívala. 

Po vyzkoušení těchto granulí myslím, že u nás nejsou určitě naposledy, byť nekupujeme stále jednu značku, ale střídáme 2-3 osvědčené, aby měl psí přítel také trochu změnu, tedy vždy po zkonzumování jednoho pytle mu koupíme nějaké jiné, ani nám by se nechtělo jíst pořád to stejné.

S Profidogem náš pejsek vyjádřil spokojenost, dokonce si je dal i bez přidání trochy konzervičky, což původně páníček považoval za vyloučené a dost jasně mi dal najevo, že si myslí, že s granulemi „bez přílohy“ neuspěji, ale to se spletl. Myslím tedy, že za Dexíka lze říci, že mu granule chutnaly. Velikostně jsou granule obdobné těm, na které je zvyklý a u nás jde vždy tedy o to, že pokud my odsouhlasíme složení a granule koupíme, Dexík musí odsouhlasit, že mu vlastně vůbec chutnají. Zde to prošlo na jedničku a my děkujeme za možnost granule vyzkoušet. 

Ještě doplním, že spolu s granulemi jsme jako dárek obdrželi super polštář a i náš vybíravec, který si jen tak na nějaký polštář nelehne, tak ho začal používat. Položila jsem ho do chodby, že ho dáme do auta a bude na něm ležet tam a za chvíli na mě volá manžel, ať se jdu potichu podívat a vezmu si foťák – polštář už byl obsazen spokojeným nakrmeným psem

4.

A úplně na závěr představme toho, bez koho by se testování rozhodně neobešlo Dexter Dingo je sedmiletý kluk australské kelpie, naše první miminko, které k nám přišlo půl roku po svatbě a od té doby je to prostě člen rodiny. Miluje koupačky, doprovází mě na každodenních výbězích do přírody a hlídá si svou smečku jako správný ovčácký pes.

Dokonce se naučil uspávat syna, u kterého leží v pokojíčku a za námi přijde, až když syn spí. Miluje vedle psích pochoutek mléčné výrobky a ovoce, takové borůvky si dokáže sám očesat z keříků. Teď tu právě odpočívá a těší se na další dobrodružství.

#test_profidog #recenze #zkusenosti_profidog

Testování granulí Profidog

Měla jsem tu úžasnou možnost otestovat balíčky granulí značky Profidog, které nabízejí na stránkách profizoo.cz. Když jsem se dozvěděla, že budu testovat nový druh granulí, které můj buldoček ještě nejedl, byla jsem nadšená. Zrovna v tu dobu jí přestávala chutnat značka, kterou už měla dlouho. 

Od žen z Modrého koníka jsem dostala instrukce, jak objednat a číslo kupónu. Stránky profidog.cz jsem již znala, ale neměli naši značku granulí, tak jsem tam neobjednávala. Vyhledání granulí, které byly na výběr na testování, bylo velmi snadné a bylo opravdu z čeho vybírat. Škoda, že neznám chutě své Meggie, která by si určitě vybrala, na co zrovna měla chuť 🙂

Už na první pohled mě zaujalo, že ke granulím dávají pelíšek zdarma, což jsem si nemyslela, že dostanu i já. Ale doufala jsem v to, jelikož jsme chtěli už starý pelech vyhodit a nový by se hodil. Takže jsme zároveň testovali i pelíšek 🙂

Proces objednání i zadání kódu byl jasný a jednoduchý. Podle kg pejska jsme vybrali ty správné granule a objednali si je na poštu, kde jsme si je sami vyzvedávali. Teď přijde mé první zklamání a to v podobě balení doručené zásilky. Chápu, že to byly "pouze" granule a pelíšek. Ale krabice byla potrhaná, obmotaná kolem dokola, aby z ní všechny věci nevypadly. Pelíšek byl zmuchlaný do kuličky a přibalen lepící páskou ke krabici. No na pohled i rozdělávání to nebylo chválihodné.

Popravdě, nezajímá mě země původu granulí a ani jejich složení. Vybírám si často dle příchutě a aby tam bylo co nejméně otrub apod. Od štěňátka jedla jednu značku granulí a my jsme ji nechtěli měnit. Vyzkoušeli jsme nyní tedy Kompletní krmivo pro dospělé psy středně velkých plemen (10–25 kg). Překvapila mě na stránkách vložená tabulka, kolik g granulí by měl za den pes sníst. Zjistila jsem, že taková dávka by mému buldokovi opravdu nestačila 😀 🙂

Granule vypadají tmavší, čili lehce mastnější než předešlé.  Ráda bych značky střídala, ale bojím se, že by Meggie začala bojkotovat všechny nakonec. Tak jsme si zvykli jí ke granulím míchat i jiné dobrůtky.

S rybím olejem a nebo s masem a rýží. To jí chutná samozřejmě nejvíce. Testování pelíšku dopadlo také dobře, akorát se o něj prala se svou lidskou ségrou, která si myslela, že to je bonus a polštářek pro ni 🙂 Tak jsme jí museli dát náhradní doma.

Když si vzpomenu, jak jsme granule rozbalovali, asistovali všichni 🙂 Od Meggie až po dceru Nelinku. Jako správný pes, tak Meggie hned chtěla ochutnat a vyzkoušet, co že to vlastně dostala za dárek. Byla nadšená a jako neřízená střela baštila a radovala se. 

VELMI JÍ GRANULKY CHUTNALI. Bude to nyní naše alternativa. Budeme střídat její starou značku granulí a tuto Profidog. Alespoň nějaká změna 🙂 Granulky asi i lépe voní, protože jsme ji nemohli odtrhnout.

Už při sypání se do nich pustila. Byly to 4 ks balíčků po 3 kg. Takže jsme sypali docela dlouho, tak se nacpala k prasknutí. Opravdu nemá problém s těmito granulemi a jsme rádi, že nám jich ještě spoustu zbývá.

Moc děkujeme koníkovi za testování a Profidog za umožnění ochutnat.

Kdybyste se chtěl někdo na cokoliv zeptat, jsem tu pro Vás 🙂 třeba odpoví i Meggie?

@#detčžjošřéáí nkmfklgf....m223+6egddgmlů (asi tak nějak pacičkou 🙂 )

Už je přestěhovaná i s plyšákem a hračkami.

#test_profidog #recenze #zkusenosti_profidog

Testování granulí Profidog

Usmálo se na nás štěstí a já měla tu skvělou možnost otestovat granule od firmy Profidog

Nejprve bych začala o tom, kdo vlastně granulky testoval. Jmenuje se Monty a je to bílá čivava. Teď v červenci bude mít rok a má cca 2 kila 😃 

Když mi došla zpráva, že jsem byla vybrána, měla jsem hroznou radost. Dorazily mi pokyny k objednání a hlavně kde objednat.

Granule jsou k objednání na webu Profizoo. Orientace na webu byla docela přehledná. Hodně se mi líbily pestré druhy balíčku. Myslím, že si vybere opravdu každý. 

Já osobně jsem zvolila granule pro štěňátka malých psů. Ikdyž už náš Monťa není zrovna štěně, chtěla jsem, aby je zvládl kousat a aby byly dostatečně malinké. 

Granulky dorazily hned druhý den po objednání. Balení bylo tak malé, že jsem ani nevěřila, že se tam vše vleze. Součástí balíčku byl i super polštářek. Nejvíce praktické je balení ve 4 pytlích po 3 kilech. 

Testovat jsme začali druhý den a když jsem poprvé otevřela sáček, Monty to chtěl sníst už z toho 😃 Většinou jsou pro něj granule jako poslední možnost, když už má opravdu hlad, ale tyto mu vážně zachutnaly. Každý den je miska hned prázdná. Dříve jsme kupovali granule jiné značky a ty neměly zdaleka takový úspěch jako tyto. Hlavně když jsem si přečetla složení, až 46 % masa, se opravdu jiným jen tak nevyrovnají. Nezaznamenala jsem žádné žaludeční ani střevní potíže, což je nejdůležitější. 

Celé naše testování bych hodnotila jako úspěšné a nemám jedinou výtku. U granulí už zůstaneme a budeme je kupovat i nadále. 

#test_profidog #recenze #zkusenosti_profidog

Trixi testuje Profidog

Prvně chci poděkovat za možnost zapojit se do testování psích granulí Profidog a představit tu hlavní, která testovala.



Trixi je naše 6 letá fenka hovawarta, kterou si přál hlavně manžel, protože v dětství toužil po pejskovi a nebyl mu dovolen. Jelikož máme velkou zahradu a dům hned u lesa, chtěli jsme velkého, ale hodného a klidného psa k dětem. Hovawarta měla moje babička a byl to skvělý pes, tak bylo rozhodnuto. Trixi je naše parťačka a nepostradatelný člen rodiny a takové naše střeštiprdlo, je hrozně hravá, miluje házení balónků, drbání za ušima a dlouhé procházky lesem. Teď je z ní i maminka a to si náležité užívá.



A teď ke granulám. Ve zprávě na Modrém koníku, kde jsem zjistila, že Trixi byla vybrána na testování, jsme obrdželi instrukce a odkaz, kde máme granule objednat (profizoo.cz). Web je přehledný, granule uspořádané podle velikosti, věku psa i kilogramů, z kterých lze vybírat. U zboží je vše o granulích popsáno, složení, země původu i dávka, která by se měla dávat pejskovi podle hmotnosti, což je skvělé, protože u granulí, které jsme kupovali doteď, dávka psaná nebyla.


Granule jsem objednala, do mailu přišla potvrzující zpráva a granule tu prostřednictvím České pošty do tří dnů byly. Nejprve jsem byla balením překvapená, balík se mi zdál malý na to, aby se do něj vlezlo 12 kg. Po rozbalení jsem zjistila, že jsou granule rozděleny do 4 menších balení a jako dárek jsme dostali i krásný pelíšek, který si hned zabrala šťěňátka a na kterém doteď spinkají. Rozdělění granulí považuji za dobrý nápad, když někam jedeme na delší dobu, je to praktické.



Složení granulí vypadá dobře, Trixi se dokonce víc leskne srst a občas načapám i štěňátka, jak jí na granule chodí. Díváme se, aby granule byly určené k věku, velikosti psa, na složení, hlavně na podíl masa a střídáme víc příchutí. Tady jsem našla jen jednu příchuť a to je takové pro mě menší mínus.



Granule Trixince zachutnaly, takže je budeme kupovat na střídačku s jinými granulemi dál, aby nejedla Trixi pořád jen to samé. Co se týká velikostí, kupovali jsme pro velké psy Profidog Premium Plus Large Adult. Velikost je akorát velká, aby si pěkně pochroupala, což ona ráda. Ještě jednou děkujeme za tuto možnost testování 🙂.



#test_profidog #recenze

Německé ovčandy testují Profidog

Ahojky, máme dva německé ovčáky s PP (jak říká manžel "s Předníma Packama" 😁 ) . Hesy měla teď 8 let a Tara má  9 měsíců. 

Když se objevila možnost testovat granule hnedka jsem se zapojila. Vzhledem k tomu, že Tara má od štěněte neuistále problémy s průjmem, máme vyzkoušeno dost granulí, ale Profidog ne. 

Do IP mi přišel unikátní kód pro objednání. Na webu www.profizoo.cz jsem si měla objednat. Na stránkách se mi líbí přehlednost a nepřeplácanost jako na jiných shopech, díky tomu jsem si snadno a rychle vybrala pytel pro naše hlídačky, tedy pro dospívající psy velkých plemen. Po zadání kódu se mi v košíku odečetla celá částka, ke granulím byl jako dárek polštář a i doprava byla zdarma. Rychlost dodání byla taky, 28.5. jsem objednala a 1.6. byl balík doma.

Dopravce mi tu vyhodil vcelku malou krabici. Když jsem ji dotáhla na dvůr,  začaly čuby sondovat a obcházet krabici. Po rozbalení se z tý pidi krabice vyvalil polštář a 4 pytle po 3 kg. 

Rovnou dostaly příděl, byla jsem totiž zvědavá na vůni,  tvar a velikost granulí. 

Zajímala mě hlavně reakce Tary, až to půjde ven. K mému překvapení to vyšlo v tuhé formě a stále to trvá 😂 . To jsme s předchozím krmivem nedokázali. U Profidog se mi líbí i tvar granulí, je menší pravděpodobnost, že psům zaskočí. 

U granulí koukáme na složení hlavně na množství obilovin, masa a vápníku. Příchuť nestřídáme, většinou značky pro velké psy dělají jen jednu. Profidog chutná dost, misky sotva zůstanou. Díky praktickému balení jsou opravdu granule stále voňavé.

Starší fena začala být po těchto granulích taková veselejší a více hravá, mladší je furt stejně praštěná. 😁 

Určitě zůstaneme u tutěch granulek.

Tara a Hesy děkují za výběr na testování . 😉 

#test_profidog #recenze #zkusenosti_profidog

Testování granulí PROFIDOG

Dostali jsme s hafanama skvělou možnost otestovat granulky od ProfiDog. Objednali jsme 12 kg. Přesněji jsme měli Profi Dog Adult mini - mám doma dva křížené jezevčíky, tak to byla jasná volba. 

Web, na kterém jsme objednávali Profidog, byl přehledný, skvěle jsem se orientovala.

Doručení i zabalení též bez problému. Oceňuji, že to přišlo v krabici. 

Granulky u nás měli úspěch, každý den misky prázdné do poslední granule. Oproti konkurenční značce nesmrděly, měly i “pěknou barvu.” Za pejsky tedy musím říct, že naprostá spokojenost.

Za mě jako za páníčka musím pochválit cenu, která je poměr/kvalita super. Dál za mě ještě k tomu jako za ženu chválím 12 kg rozdělěných do 3kilových pytlíků, s ničím jsem se nemusela tahat. Dál je fajn i složení až 46 % masa a živočišných derivátů. Dále také obsahuje bylinky. Neobsahuje pšenici.

Doma obvykle střídáme 2-3 druhy granulí, ale tyhle byly zatím asi nejlepší. Pokud hledáte kvalitní granulky za super cenu, určitě zkuste. Ještě jsme měli v objednávce dárek a to psí pelíšek, který si také hned oblíbili 🙂

#testujeme #test_profidog #granule #pes #dog #happydog #jidlo #petfood #recenze #zkusenosti_profidog

Jak jsme testovali psí granule: Recenze Profidog

Pokaždé, když se vyhlašuje soutěž o testování, tak zapláču. No co se divím, na portále pro maminky je to samá kosmetika pro děti, hračky pro děti a jiné věci pro děti. Co nadělám. Ale najednou na mě vyskočilo testování krmiva pro psy. Já měla takovou radost, konečně něco, čeho se můžu zúčastnit. Poslala jsem pár informací o svých psech a v podstatě jsem na soutěž zapomněla. 


Až o pár týdnů později mi přistál ve schránce dopis: BYLA JSI VYBRÁNA NA TESTOVÁNÍ. Už dlouho jsem neměla takovou radost. Navíc je to opravdu užitečná věc, věc, kterou bychom stejně museli koupit, takže nám to ušetřilo i pár korun. 


Dostala jsem instrukce, kde objednat a už jsem jenom čekala. Objednala jsem 28.5. a balíček mi přišel 3.června. Nebyla jsem zrovna doma, tak jsem druhý den sjela na poštu i s manželem, aby mi to pomohl odnést - přeci jen to vážilo 13 kg a i pošťačka byla trochu naštvaná, že to musí odnést k výdejnímu okénku. 


Upřímně, při objednávce jsem nechápala, jestli fakt objednávám 12 kg, protože mi přišlo, že cena je dost nízká. A pytel na obrázku na 12 kg nevypadal. Až po doručení jsem pochopila. Objednávka byla rozložena do 4 balíků po 3 kg, což je super. Hned jsme jeden vzali na chalupu a nemusíme to tak tahat pořád sem a tam. 


Balík byl pěkně zabalen, všechno dorazilo v pořádku a navíc jsme dostali dárek - pelíšek pro pejska. Je opravdu pěkný a ačkoli naši psi nikdy na pelíšky nebyli, tak na tomhle spinkají docela rádi.



Mám 2 pejsky - maltézáčka a boloňáčka. Oba cca 4,5 kg. Stejně jako hodně pejsků, nemají úplně rádi střídání granulí. Takže když jsem byla nucena koupit granule jinde, musela jsem jim je dávat velmi pomalu a postupně. Jinak trpí na zažívací problémy. Zároveň musím říct, že jsou pěkně vybíraví. Granule jim nikdy extra nejedou, ale přijdou mi zdravější než konzervy. Když jsem přinesla tyto nové granule, od Profidog, stalo se něco úžasného. Klasicky na mě oba lezli, ať jim dám tu dobrotu, co jsem jim koupila. Čekala jsem, že po zjištění "jé, to není pamlsek" se odtáhnou a možná si vezmou večer. Ale oni se na to vrhli. Oba. Nakonec jsem jim docela velkou dávku nasypala i do misky a dál to neřešila. Večer jsme zjistila, že všechno je sněděné a vylízané do čista 😀. 



I další dny pejsci s chutí granulky baštili. Co mně se líbilo, byla velikost. Granulky byly akorát maličké pro takhle malé pejsky. Máme s tím často problém, že i granule, co jsou pro malé pejsky, tak jsou dost veliké a oni mají často celkem problém je rozkousnout. 



Přeskočíme v čase. Po dobu testování jsem pejskům nechala v misce i staré granule, aby se to tak nějak naředilo a nebyl ten přechod tak prudký. Po pár dnech jsem ale zjistila, že vyzobali všechny Profidog granule a nechali tam ty staré!! A ty už nechtějí. 




Co musím opravdu ocenit je, že po nich nemají žádné střevní nebo žaludeční problémy. Co je snad poprvé. Maltézáček docela často zvrací a boloňáček zase trpěl na průjmy. Po těchto granulích se to opravdu spravilo. Nevím čím to, protože předtím jsem měla za to, že používám opravdu kvalitní granule. Ale nejspíš tam byla nějaká složka, co jim nesedla. O složení Profidog asi nemusím povídat, vše už tu bylo několikrát řečeno. Mně se složení opravdu líbí, vypadá výborně a prostě hlavně vidím, že pejsci od té doby prostě nemají průjmy, nezvrací, nemají zácpy. A to je absolutně hlavní. 



Jediné, co mě mrzí, je, že nemají více příchutí. Alespoň v tomhle 12kg balení, víc jsem nezkoumala. Určitě budeme kupovat dál, ale pejsci by jistě ocenili sem tam nějakou jinou příchuť.



Shrnutí

+ přehledný eshop

+ spousta možností doručení a placení

+ výhodné ceny

+ příjemné balení (není to jeden obří pytel, ale 4 menší)

+ skvělé složení

+ vhodné i pro pejsky, kteří trpí na zažívací potíže nebo mají citlivější žaludek

+ opravdu chutnají, což často ty kvalitní granule moc psům nejedou

- ocenili bychom více příchutí 🙂.


VÝSLEDEK: Jsme 100% spokojeni. Já i pejsci. Nemám co vytknout, určitě budeme kupovat dále a maximálně doporučovat. Děkuji za tuto možnost testování, udělalo mi to velikou radost.


#recenze #test_profidog

Trixi testuje Profidog

Prvně chci poděkovat za možnost zapojit se do testování psích granulí Profidog a představit tu hlavní, která testovala.



Trixi je naše 6 letá fenka hovawarta, kterou si přál hlavně manžel, protože v dětství toužil po pejskovi a nebyl mu dovolen. Jelikož máme velkou zahradu a dům hned u lesa, chtěli jsme velkého, ale hodného a klidného psa k dětem. Hovawarta měla moje babička a byl to skvělý pes, tak bylo rozhodnuto. Trixi je naše parťačka a nepostradatelný člen rodiny a takové naše střeštiprdlo, je hrozně hravá, miluje házení balónků, drbání za ušima a dlouhé procházky lesem. Teď je z ní i maminka a to si náležité užívá.



A teď ke granulám. Ve zprávě na Modrém koníku, kde jsem zjistila, že Trixi byla vybrána na testování, jsme obrdželi instrukce a odkaz, kde máme granule objednat (profizoo.cz). Web je přehledný, granule uspořádané podle velikosti, věku psa i kilogramů, z kterých lze vybírat. U zboží je vše o granulích popsáno, složení, země původu i dávka, která by se měla dávat pejskovi podle hmotnosti, což je skvělé, protože u granulí, které jsme kupovali doteď, dávka psaná nebyla.


Granule jsem objednala, do mailu přišla potvrzující zpráva a granule tu prostřednictvím České pošty do tří dnů byly. Nejprve jsem byla balením překvapená, balík se mi zdál malý na to, aby se do něj vlezlo 12 kg. Po rozbalení jsem zjistila, že jsou granule rozděleny do 4 menších balení a jako dárek jsme dostali i krásný pelíšek, který si hned zabrala šťěňátka a na kterém doteď spinkají. Rozdělění granulí považuji za dobrý nápad, když někam jedeme na delší dobu, je to praktické.



Složení granulí vypadá dobře, Trixi se dokonce víc leskne srst a občas načapám i štěňátka, jak jí na granule chodí. Díváme se, aby granule byly určené k věku, velikosti psa, na složení, hlavně na podíl masa a střídáme víc příchutí. Tady jsem našla jen jednu příchuť a to je takové pro mě menší mínus.



Granule Trixince zachutnaly, takže je budeme kupovat na střídačku s jinými granulemi dál, aby nejedla Trixi pořád jen to samé. Co se týká velikostí, kupovali jsme pro velké psy Profidog Premium Plus Large Adult. Velikost je akorát velká, aby si pěkně pochroupala, což ona ráda. Ještě jednou děkujeme za tuto možnost testování 🙂.



#test_profidog #recenze