Velice špatné jaterní testy ve 32tt, máte zkušenost?

pellullinka
22. srp 2013

Hezký večer,
chtěla bych se zeptat. Má švagrová je těhotná 32tt, termín porodu v polovině října. A má prý velice špatné jaterní testy. Zítra má být hospitalizována v nemocnici.
Můžu se zeptat kdo s tím máte zkušenosti? Četla jsem v rychlosti na internetu, že pokud je hodnota špatná (ona má asi 3x vyšší hodnotu než je "normální"), tak se porod vyvolává?
Děkuju za vaše zkušenosti, ona je chudák celá vyděšená, protože dnes jí jen volala sestřička z gynekologie ty výsledky a že má zítra nástup a nic neví. Plakala, že nemá nic nachystanýho a tak. Tak abychom věděli co se asi tak bude dít.

kalipso
22. srp 2013

@pellullinka známá měla špatné jaterní testy (nevím přesně jak moc, ale také ji hospitalizovali), prvně se snažili hodnoty snížit léky, kapačky (cca týden) a když to nezabralo, tak jí vyvolali porod (byla 33tt), protože by jinak pravděpodobně došlo u dcerky k mentální retardaci ☹ Nyní jsou obě v pořádku, malá neměla žádné problémy. Držím pěsti ať to u vás taky dopadne dobře! 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru