12. tt - kontrola po najedení - nieje srdečná akce plodu

alzbetak
9. led 2012

Ahojte. Surne prosim - stretli ste sa s tym niektora?
Som v 12 tt a v 10tt mi presli nevolnosi odvtedy som viac menej uplne ok. Dnes som mala prvy krat mierne hnedy vytok ale iba na papiery a tak sme radsej isli na pohotovost. Na ultrazvuku nebolo srdiecko vidiet. Dr sa vyjadrila ze ide o zamkle tehotenstvo. Avsak este sa ma spytala ked sme sa o tom rozpravali (pomedzi moj plac) ci som predtym jedla, pila a to hej - som vypila dva pohare vody a jedla oblozeny chlebik. Rano mam prist ze spravia kontrolny ultrazvuk a ze si ma tam nechaju na vycistenie. Chcem sa spytat ci nahodou nemoze byt ze srdiecko nebolo vidiet kvoli tomu ze som tesne predtym jedla a pila????
Nestalo sa vam to niektorej nahodou? Mam suhlasit hned zajtra s vycistenim?

kristynaw
9. led 2012

uvidis , co ukaze ultrazvuk. delali ti tento vnitrni nebo pres bricho? najezeni by nemelo mit vliv, slysim to poprve... drz se , a snad se mimi jen schovavalo...

anetka1701
9. led 2012

tak jídlem to není určitě - to je kvůli narkoze... Jinak teda nevím, ale pokud bys měla jít na revizi, ve tvym případě bych si vyžádala konzultaci od víc doktorů a rozhodně pořádnej vnitřní UTZ!

luciebx
9. led 2012

no podle me v 10 tt srdicko byt videt musi at si najezena nebo ne.. bohuzel je mi to lito ale spis to opravdu vypada na zamlkle tehu ☹ toto se bohuzel stava... ale je fakt ze nezoufat.. treba to rano ukaze nejak jinak.. a mimi tam bude krasne skakat.. hodne stesticka.. a drzim pal;ecky

paolin
9. led 2012

ptala se kvůli narkoze. ta se nedělá, když jsi něco jedla ☹ s kontrolním UTZ a konzultací s více Mudr souhlasím!

figice
9. led 2012

Na jídlo a pití se ptala pravděpodobně kvůli narkoze ☹ Před narkozou se nesmí pít a jíst. Zažila jsem to také v 9tt, drž se!

nikollita
9. led 2012

Nevypadá to nejlépe, ale rozhodně neztrácejte naději a věřte miminku. Držím palečky 🙂

jeudi
9. led 2012

alzbetak moc me to mrzi ale myslim ze pan nebo pani doktorka se ptala asi proto aby jste mohla nastoupit rano na vycisteni pokud jsem to dobre pochopila .moc mi to mrzi hodne sil

saminomimino
9. led 2012

rozhodně konzulaci více lékařů a pořádný vnitřní utz,mimi mohlo být jen hůře natočené špatný utz cokoliv a srdíčko nebylo dobře vidět,určitě nejdřív zítra řádná prohlídka a pak popřípadě revize,drž se!!

bertica.h
9. led 2012

saminomimino-pravdepodbne aj zvuk srdiečka chceli počut-ctg.
alzbetak-jedlo a pitie sa nemože-kvoli narokze.
drž sa prajem vela sily

miky
9. led 2012

je mi to moc líto, ale také to nevidím v růžových barvách. Podle mě se paní doktorka ptala pouze proto, že před narkozou se nesmí určitou dobu jíst ani pít. A když jsi našla i trošku krve na papíru, tak se nejspíš bude opravdu jednat o zamlklé těhotenství a počáteční odlučování mrtvého plodu.....bohužel s tím mám také zkušenost

pettule
9. led 2012

Myslím, že je to tak jak tady píší holky, jídlo a pití se určo ptala kvůli narkoze. Je mi to moc líto, vím jak ti teď asi je. Prožila jsem to samé :(. Nejdříve slabý hnědý výtok, tak raději na pohotovost a bylo to zamlklé těhotenství, sdrdíčko bohužel také nebylo.

andara
9. led 2012

Nedavno jedna holcina s diskuze jela nekdy ve 12tt na pohotovost,protoze ji nejak bolelo bricho -dr delal vnitrni UTZ a nasel jen prazdny vacek!Rekl, ze tam plod neni, ze se vstrebal-no ona brecela, prijali ji na pokoj, ze udelaji revizi, ale nejak je porad prosila, ze to neni mozny-tak ji vzal jinej dr a udelal utz pres bricho (potrebovala curat, to je pry pro zobrazeni lepsi, ze se nejak deloha pritlaci moc.mechyrem) a co videl?Normalne miminko se srdickem v deloze! Prijela tenkrat hodne rozhozena, kdyz si uvedomila, ze ji mohli vzit uplne normalni miminko☹ Ted je uz 16tt. Takze jsem urcite pro zkontrolovani, poradne, drzim pesti.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru