icon

3D ultrazvuk, Ostrava. Kde?

sanies
12. čer 2008

Ahojky,prosím vás nevíte některá,kde všude v Ostravě,nebo někde poblíž, se dá objednat na 3D ultrazvuk?Já vím jen o Fifejdách,ale ty jsou teď mimo provoz...Díky...

lucenek
•
12. čer 2008

ahoj 😀

lucenek
•
12. čer 2008

Ty pokud fifky jsou mimo provoz tak Havířov..... 😉

sanies
autor
•
12. čer 2008

Ahojky Luci a prosím tě nevíš tel.číslo? 🙂 Já ještě zaslechla něco o Výškovicích,ale nemůžu to nikde najít....

lucenek
•
12. čer 2008

ahoj no taky jsem slyšela ale tam to asi moc známe není vydrž..pohledám....

lucenek
•
12. čer 2008

Tak je to Dr. Jana Alešová tel 596810168, Havířov je přímo v budově magistrátu budova H 3 patro..... 😉 cena 500Kč cca 15-20 minut záznam na dvd 😉

lucenek
•
12. čer 2008

jsem jako nepostřehla že jsi těhule????čučím jako puuuk..to se vám dobře zadařilo 😀

sanies
autor
•
12. čer 2008

Jo díky moc.....chlapi kde se podívám....zůstávám odsouzena pro kuchyň 😀 Ale koukám,že tobě se to už krátí 😉 tak držím palečky a ať je všechno v pohodě.

lucenek
•
12. čer 2008

takže i druhý bude kluk?tý jo..my dělali taky kluka a máme holku 😀 jj krátí...už aby to bylo zamnou..ale ty si holka užiješ přes léto to schytáš jen co je rpavda..tak držím pěsti já už v těch vedrech nemůžu teď... 😝

sanies
autor
•
12. čer 2008

No u nás se zase taťka dušoval,že děal holku a ono neeee....A vedra nějak vydržím,prvního jsem měla taky na podzim a to byly hice....já spíše umírám u toho svého čertiska,ale to už nepředělám.Tak ty užívej samoty co to jde a pěkně lenoš!!!!Pamatuj,že už niiiiiikdy se to nebude opakovat!!!Do poslední chviličky si dopřávej co to dá,já to u prvního prošvihla,neb jsme rekonstruovali 😉 Přeju ať to máš rychle za sebou a vše v pohodě a díky za číselko...zavolám si 🙂

lucenek
•
12. čer 2008

ok cinkni 😉
jj budu myslet na tvá slova jsem utahaná jako kotě nedovedu si představit mít ročního prcka....a do toho těhule to je fakt nářeř..ale co hlavně že malý je zdravý.... 😉

gabka.d
•
12. čer 2008

čaute holčiny, dík 😉 😉

janeyzelvicka
•
12. čer 2008

Ještě by to mělo jít u mudra kam chodím, to budou ty výškovice - www.gynet.cz

stejzi
•
10. črc 2008

Nazdárek holky a to jste se objednali sami nebo vám to doporučil váš dr.? My bychom taky rádi na 3D ultrazvuk, ale moje dr. se o tom ani nezmínila.

lucenek
•
10. črc 2008

stejzi je to jen jako památka na těhu platíš si to sama indikace na to nejsou je to prostě jen na památku když chceš a je to suoper, já doporučuju..pak budem vzpomínat na bříškoa kdykoli si pusíš záznam na dvd jak ten prcek vypadal.....
proto se o tom dr. ani nezmínila...to si musíš sama oobjednat a zaplatit je to takové kino 🙂

smardik
•
10. črc 2008

stejzi je to tak jak píše lucanek, není to nutné a doktora to vlastně ani nezajmá,je to jen pro náš pocit a krásná vzpomínka na miminko 🙂 já byla a jsem moc ráda 🙂 bylo krásné tak broučku vidět 🙂

lindex
•
11. črc 2008

Delaji to v Havirove u te dr. Ale stoji to se zaznamem na video a fotkama, z toho je dost fotek na diskete a jednu ti vyvolaji. Byla na to ted kamaradka a platila za toto vsechno 1000,-
Pak to dela jeden pan dr. v Novem Jicine. ten je super. Jmenuje se dr. Jan Pětroš Csc , pod tim to vzdycky najdu na netu. A ten dela 3D , nahrava to na DVD a neomezeny pocet fotek na CD a stoji to 700,-

stejzi
•
11. črc 2008

Nazdar lindex ty jsi na tom byla? V kolikátem týdnu by se tam mohlo jít. Jsem silnější postavy, tak mám strach aby bylo vůbec něco vidět.

lucenek
•
11. črc 2008

že by zdražily..já v únoru polatila 500 za dvd 20 minut záznam....
ale v mnof to dělaj taky tam jsem byla v květnu za 700 taky 20 minut a 3 fotky navíc.....
ale prej tam měli poruchu a ted snad to fachčí tak si zkute brnknout na gyn amb jestli jim to fachá
jinak v hav mi bylo řečeno do 20tt uvidíš celé mini...ale na fif dělaj kolem 30tt a to je lepší já mám 3d ze 17tt a pak 28tt a daleko lepší je ten kolem 30tt .... 😉

sedylko
•
15. říj 2008

ahoj prosim vás všechny nevite jestli v porubě nebo někde pobliž dělají porod ve vodě budu vám moc vděčna za vaši odpověd.Děkuji

smardik
•
15. říj 2008

sedylko porod ve vodě je nejblíž v Krnově, v porubě je na jednom pokoji vana ale jen na 1 dobu porodní, rodit se do ní nedá

lucenek
•
15. říj 2008

poruba porod do vody nedělá jen umožní ve vaně strávit první dobu porodní na samotnou vypuzovací fázi se jde na sucho...a fifiky to taky nedělaj ale vítkovice nevim