Porodnice Ostrava Fifejdy - zkušenosti

dagikk
24. zář 2018

Ahoj holky,rodily jste v nedavne dobe v porodnici v Ostrave fifejdach ? Byly jste spokojeny ? Moc dekuju

zuzije
24. zář 2018

@dagikk Minulý rok v září. Co se týká porodu tak jsem měla super porodní asistenku i doktorku. Porod probíhal jak jsem chtěla.Já tedy neměla žádné specialni požadavky.Po porodu krásné dvě hodinky s miminkem a přítelem sami.Naštestí nebylo plno porodů. V lednu jdu rodit opět tam.

knoflikarka
24. zář 2018

@zuzije Můžu se zeptat, jak to tam probíhá? Je tam pořád běžná hekárna, nebo už se dá být i s doprovodem celou dobu na porodním pokoji?

snahnah
25. zář 2018

@dagikk Rodila jsem tam v listopadu 2008 a to byla katastrofa. Na nic se neptali, proste mi pichli to, pak zas tamto a personal protivny. Ovsem na letosni srpen si nemuzu stezovat, uply opak 🙂 Uz se byva celou dobu na porodnim pokoji, akorat me odvezli hned po porodu na pokoj a tam me ty 2 hodiny hlidali, pac uz za dvermi rodila dalsi, bylo najednou nejak plno 🙂 Sestinedeli v obou pripadech dobre.

zuzije
25. zář 2018

@knoflikarka Ano je tam běžná hekarna.Ale já tam třeba byla nejdřív ráno ale zatím mi mudr.říkala,že to může trvat hodinu,ale i 12 a pokud chci jet ještě domů tak mohu.A já jela.Odpoledne jsem byla zpět takže hekarna se mi vyhla.A šli jsme rovnou na porodní pokoj i s přítelem. Je to o tom pokud je moc porodu tak to asi všechno dělají na rychlo.Ale to zase člověk musí pochopit.Takže pokud se nebude moc rodit tak dají podle mě klidně na pokoj.Takže i hekarna je možná a to bez návštěvy.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru