icon

4D ultrazvuk, doporučuju

kotruska
30. bře 2015

Mile maminky, pokud nektera vahate, zda jit nebo nejit na 4D ultrazvuk, tak za me jednoznacne doporucuju. Byla jsem na nem v Gennetu na Letne a nemuzu si absolutne na nic stehovat. Strasne mila asistentka, venovala se memu zazraku skoro 3/4 hod a cokoliv jsem chtela videt nebo vedet, tak ochotne ukazovala.Nejprve jsem taky vahala ( 900 Kc), ale opravdu to stoji za to. Mam z vysetreni super pocit a jeste hezci fotky. Dosud jsme nemeli vybrane jmeno a jakmile jsem videla fotku, hned jsem vedela, ktere jmeno se k ni bude hodit :D

4D ultrazvuk, doporučuju
natyyna
•
30. bře 2015

Krásné 🙂 taky přemýšlím jestli jít nebo nejít 🙂 v kolikátém týdnu jsi byla?

kotruska
autor
•
30. bře 2015

@natyyna ve 27tt + 3.Rikaji,ze nejlepsi je jit mezi 24-28 tt.Pak uz to neni tak dobre videt.Ja byla uz na hranici a mela asi stesti,ze i trochu spolupracovala☺

ajina10
•
20. dub 2015

udělaj mi i ve 12tt taky takový ultrazvuk? Poslala me moje doktorka do Gennetu do Liberce

wawwaw
•
6. čer 2015

Holky, jde tam vidět pohlaví? manžel chce překvápko, tak nechci, aby se to prozradilo, ale chtěla bych na něj jít 🙂

palomitacheca
•
6. čer 2015

@wawwaw tak staci rict, ze pohlavi vedet nechcete, at se tam vubec nekoukaji. Jinak je to stejny jako pri normalnim UTZ - zalezi na tom, jestli se miminko ukaze, nebo ne.

ajina10
•
6. čer 2015

Uz jsem se objednala 🙂 jdu az ve 27tt neni to pozdě?

ronyx
•
6. čer 2015

@ajina10 Pozdě to není,do toho 28 tt jsou to právě nejhezčí záběry.Záleží ale hrozně moc na tom jak mimčo leží a na umístění placenty.Já byla na 3D UTZ minulý týden a nic z toho nebylo,jelikož mám placentu na přední straně břicha,takže zhoršená viditelnost a malý měl navíc celou dobu obličejík zabořený do té placenty 😒 Takže fotky žádné.

katherinaa
•
6. čer 2015

Nás to čeká v Praze příští sobotu, už se moc těšíme.. tak snad malej bude spolupracovat 🙂 nechala sis udělat záznam i dvd?

zuzichichi
•
24. čer 2015

Pro maminky v Praze. Na slevovém portálu je nyní akce na 4D UTZ v Hostivaři za 599,- včetně fotky a DVD. https://www.slever.cz/slevy/4d-ultrazvuk-v-teho...

katherinaa
•
Autor odpověď smazal
•
mobabe
•
16. pro 2019

@ajina10 nenene neudělají, už jsem volala na 6 klinik a všude mě poslali do háje, prý ne dřív než po 2.trimestrálním screeningu a že to nyní (16tt) není vidět dobře, tak je to zbytečné. Chtěla jsem teď a pak ještě do toho 28 týdne a mám smůlu. Nebo ví někdo kde by se se mnou bavili? Okolí Hradce Králové. Zkoušela jsem Kostelec, Hradec, Pardubice, Mladou Boleslav, Trutnov a nic.