Ahoj všichni,
zatím bez potvrzení lékaře to vypadá, že se neplánovaně staneme rodiči..
gratuluji
@mpbk gratuluji,byli jsme na tom podobně 🙂
Super, ale o čom chceš diskutovať? Na tieto informácie slúži blog...
@bajana asi tak nějak 🙂
@bajana každopádně je tady asi nováček, registrace 7/2015
@strawberr aj ja som raz bola nováčik...najprv som si to tu týždne nadšene prezerala, potom som sem-tam niečo napísala a za celú moju históriu som založila asi 3 diskusie...ale tak každý sme iný 😉
@mpbk Gratuluji 🙂
Holky, co to řešíte, já tu jsem tak půl roku, pročítávám diskuse, ale blogy jsem objevila teprve před pár dny 😉 😀
@mpbk Naše první dcera je taky neplánovaná, ale hrozně moc milovaná 😀 Asi kdyby jsem plánovala, tak ji nemám do dnes 😉 😀
Jé, holky, tak to se omlouvám, vůbec jsem si to neuvědomila. Na Beremku se dávalo do diskuze kde co 🙂
@misimisi Děkuju 🙂 Já jsem zatím ve fázi hroucení..
@mpbk Jj, to znám... Co bude? Jak bude? Atd., atd... Drž se, vše bude dobré. Taková změna se prostě musí zažít, to chvilku trvá.
@mpbk krásné testíky, moc gratuluji 🙂
@mpbk gratuluji !!! 😵
Hezky vecer holky,tak se nam to povedlo hned prvni mesic 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.Zjisti víc o prvním trimestru.Zjisti víc o druhém trimestru.Zjisti víc o třetím trimestru.Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.Nebo také screening v 1. trimestru.Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.Závažná pak je preeklampsie.
gratuluji