Bolesti jizvy po CS v 2. těhu, máte zkušenost?
Dobrý den.
Začátkem roku 2013 jsem prodělala první cs nyní jsem podruhé těhotná bolí me jizva ale šílené pálí me a přijde mi jak kdyby mela prasknout jsem teprve 15+6tt a už asi pul hodinky to cejti... Občas i jak křeče pro moji smůlu je d uhej svátek vánoční a nechci jet do nemocnice kdyby to bylo *normální* mate zkušenosti nebo bych si mela pro jistotu skočit na gyn.ambulanci na kontrolu ?
Taky mně u druhého těhotenství jizva fakt hodně pálila... ze začátku fest, prej tam asi rupl nějakej srůst... ale UTZ to určitě chce, do nemocnice bych jela na 100%, to není žádná stranda...
@mellisek pokud tě šíleně pálí jizva, je něco špatně. Už jen to, že musíš řešit svoji bolest v těhotenství není noc moc. Já měla dva CS a nikdy mně jizva nebolela a to ani ke konci těhotenství, když už jsem se jen valila. Pokud bolest přejde a nikam nepojedeš, určitě bych to řekla u svého dr co nejdříve. POkud nepřejde vyraž, i kdyby jen pro uklidnění 😉 JInak já měla zvýšené dávky kys.listové a magnézia skoro celé těhotenství. Nyní pánuji třetí těhu a dr mi řekl, rovnou začít brát, tak nevím, jestli to třeba mělo vliv na to, že mně ta jizva nebolela 😉 Každopádně držím palce aby to přešlo a nic to nebylo 😉
Me ted podruhe bolela jizva od pulky tehotenstvi, ale spis to bylo pnuti, ne paleni. Nechali me do 37+4 a jakmile melo mimco podle ultrazvuku nad 3kg, tak se slo na cisare. Ale jestli je to zniceho nic a navic to pali, tak bych sjela do nemocnice. Navic 16tt je na to, aby to takhle bolelo hodne brzo...
Otěhotněla jsem 8 měs. po císaři a nevzpomínám si že by mě někdy jizva tolik bolela. Malinko třeba jo, různé pnutí, ale nic co by mě stresovalo. Pokud bych cítila intenzivnější bolest, hned bych jela na pohotovost. Není to fakt žádná sranda. Radši jet zbytečně než riskovat.Doktorka se mě při každé kontrole ptala, jestli mě jizva nebolí..
tak pokud jsi rok po porodu tak to jsem měla taky a to jsem těhotná nebyla. Pálilo mě to a jakoby štípalo, ale jen na jedné straně. Teď jsem podruhé těhotná a jizva mě taky sem tam bolí.

Omlouvam se za chyby jsem na mobilním telefonu